O emziren annelerden biri bnm baska da vardi galibaEmziren anne vardı grupta senmiydin canım
Afiyet olsun güzel menü
Limonlu kahve mio neymiş öyle kız
Menün hafif güzel olmuş
Adımlar yine şahane süpersin
Mandalinayı nerden buldun bu mevsimde
niye yemedin acaba
Ekmeklerin ne ekmeği?
Akşam çorba varmış ekmek olmasa da olurmuş canım afiyet olsun
Ben şimdi sana ne yorum yapayım abla
Menün çok ölçülü maşallah
Oh şifa olsun paçalar bol enerji olsun
Güzel menü afiyet olsun
Diğer grupta sadece menüleri yazıyoruz oradan yorum yazmıyoruz canım haberin olsun
Üstüne ekledin sanırım e ne diyim pes
Eger hala ayniysa pirincin icine at pilavlik pirinc varya onun icine göm nemini alir o kahveyide yemeklerdne once granul kahve yapiyorum icine yarim limon sıkıp iciyorum istah kapatiyoDertlerim bitmiyor bu ara.. aksama kadar tel.sarj edemedim nem algilandi diyor ama genelde cebimddydi ne suya degdi ne de dokundum sadece camasirligi tasidim o sirada oldu galibasimdi az sarj edebildim ugrasirken umarim yarina duzelir yoksa ne adim ne telefonum olmuycak
Benim ki de agriyor ama “aci yok” sloganlariyla devam ediyorumNormalde böyle değilim, sadece düne özgü bir şey yememe durumu oldu.
Ne güzel, ne mutlu sana.aşırı hareketi vücudum kaldırmıyor benim 10 bin adımda bile ayaklarım ağrıyor
Yok o dediğin başka biri canım, ben Ramazan ayında mezun oldum, var mıydın sen o zaman? Esas listede değildim ben bir de, free takılıyordum
Tamam. Ay sonuna insallah o zamanVki yeşil olunca kendiliğinden gidiyor o yazı.
Dunku eksinin uzerine -500 mu? Helal sanaGunaydin
BLU3 KumraL_KrakeR
Kizlar bnm gibi hergun tartilan bahtsiz bedeviler sabah kalkip tartildim himeeen - 500 le gidiyorum cumaya hayirlisiyla siz ne durumdasiniz acebaaa
Valla billa 68.1ciktim sabha esimde dogru cikti ic camasirlarla tartildim esfomanimi giydim gene ciktim 68.4ciktim sen kacsin suan aslinda spora cok yuklenemedim dun ama onemli olan cuma kac çıkıcam sonucta o sikkate aliniyoDunku eksinin uzerine -500 mu? Helal sanaBen dunle ayniyim bugun.
Normalde böyle değilim, sadece düne özgü bir şey yememe durumu oldu.
Ne güzel, ne mutlu sana.aşırı hareketi vücudum kaldırmıyor benim 10 bin adımda bile ayaklarım ağrıyor
Yok o dediğin başka biri canım, ben Ramazan ayında mezun oldum, var mıydın sen o zaman? Esas listede değildim ben bir de, free takılıyordum
Başıma gelmisligi var, bir gece pirinç kavanozunda beklettim ve sorun çözüldü.
Eger hala ayniysa pirincin icine at pilavlik pirinc varya onun icine göm nemini alir o kahveyide yemeklerdne once granul kahve yapiyorum icine yarim limon sıkıp iciyorum istah kapatiyo
Arrietty_ kaptanim bugun soyle kisa ama yag yakici bir video yapsak , ne dersiniz? Kizlar fikri onerisi olan var mi?
Tuttum bunuBenim ki de agriyor ama “aci yok” sloganlariyla devam ediyorum
İnşaallah canım, sen de bu azim varkenTamam. Ay sonuna insallah o zaman
Hoşbuldum canım sağolasınYok canim mayis sonunda geldim ben ,hosgeldin tekrar
68.7. Kiyafetle tartilma, Cok guzel sonuc. Su 2 gunu iyi degerlendir. Iner o daha. Bir 68 olsaydım derken 67 goreceksinValla billa 68.1ciktim sabha esimde dogru cikti ic camasirlarla tartildim esfomanimi giydim gene ciktim 68.4ciktim sen kacsin suan aslinda spora cok yuklenemedim dun ama onemli olan cuma kac çıkıcam sonucta o sikkate aliniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?