Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

O emziren annelerden biri bnm baska da vardi galiba valla bi arkadasim onerdi yemeklerden once su yurt disindan gelen kahve varya granül ondan icine limon sıkıp iciyorum istah kapatiyomus deneyip gorcez bklm cuma gunu ne ise yariyo

Eger hala ayniysa pirincin icine at pilavlik pirinc varya onun icine göm nemini alir o kahveyide yemeklerdne once granul kahve yapiyorum icine yarim limon sıkıp iciyorum istah kapatiyo

Benim ki de agriyor ama “aci yok” sloganlariyla devam ediyorum

Dunku eksinin uzerine -500 mu? Helal sana Ben dunle ayniyim bugun.
Valla billa 68.1ciktim sabha esimde dogru cikti ic camasirlarla tartildim esfomanimi giydim gene ciktim 68.4ciktim sen kacsin suan aslinda spora cok yuklenemedim dun ama onemli olan cuma kac çıkıcam sonucta o sikkate aliniyo

Yok canim mayis sonunda geldim ben ,hosgeldin tekrar

Eger hala ayniysa pirincin icine at pilavlik pirinc varya onun icine göm nemini alir o kahveyide yemeklerdne once granul kahve yapiyorum icine yarim limon sıkıp iciyorum istah kapatiyo

İkisinide deniycem canim sagol ❤❤ bende emziriyorum bazen bırakmıyor mamma diye hele bu ara iyice düştü benim istahimi bari kessin

Valla billa 68.1ciktim sabha esimde dogru cikti ic camasirlarla tartildim esfomanimi giydim gene ciktim 68.4ciktim sen kacsin suan aslinda spora cok yuklenemedim dun ama onemli olan cuma kac çıkıcam sonucta o sikkate aliniyo
68.7. Kiyafetle tartilma, Cok guzel sonuc. Su 2 gunu iyi degerlendir. Iner o daha. Bir 68 olsaydım derken 67 goreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…