• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Emziren anne vardı grupta senmiydin canım
Afiyet olsun güzel menü

Limonlu kahve mi😳o neymiş öyle kız
Menün hafif güzel olmuş

Adımlar yine şahane süpersin
Mandalinayı nerden buldun bu mevsimde 😁

🙄niye yemedin acaba

Ekmeklerin ne ekmeği?
Akşam çorba varmış ekmek olmasa da olurmuş canım afiyet olsun

Ben şimdi sana ne yorum yapayım abla 😂
Menün çok ölçülü maşallah 🧿

Oh şifa olsun paçalar bol enerji olsun🥰

Güzel menü afiyet olsun
Diğer grupta sadece menüleri yazıyoruz oradan yorum yazmıyoruz canım haberin olsun

Üstüne ekledin sanırım e ne diyim pes :KK70:
O emziren annelerden biri bnm baska da vardi galiba😂 valla bi arkadasim onerdi yemeklerden once su yurt disindan gelen kahve varya granül ondan icine limon sıkıp iciyorum istah kapatiyomus deneyip gorcez bklm cuma gunu ne ise yariyo💕

Dertlerim bitmiyor bu ara.. aksama kadar tel.sarj edemedim nem algilandi diyor ama genelde cebimddydi ne suya degdi ne de dokundum sadece camasirligi tasidim o sirada oldu galiba😓😓 simdi az sarj edebildim ugrasirken umarim yarina duzelir yoksa ne adim ne telefonum olmuycak😱😱
Eger hala ayniysa pirincin icine at pilavlik pirinc varya onun icine göm nemini alir o kahveyide yemeklerdne once granul kahve yapiyorum icine yarim limon sıkıp iciyorum istah kapatiyo💕

Normalde böyle değilim, sadece düne özgü bir şey yememe durumu oldu.

Ne güzel, ne mutlu sana. 😊😍 aşırı hareketi vücudum kaldırmıyor benim 10 bin adımda bile ayaklarım ağrıyor 😔

Yok o dediğin başka biri canım, ben Ramazan ayında mezun oldum, var mıydın sen o zaman? Esas listede değildim ben bir de, free takılıyordum 😊
Benim ki de agriyor ama “aci yok” sloganlariyla devam ediyorum🤣🤣

Dunku eksinin uzerine -500 mu? Helal sana:halay: Ben dunle ayniyim bugun.
Valla billa 68.1ciktim sabha esimde dogru cikti ic camasirlarla tartildim esfomanimi giydim gene ciktim 68.4ciktim sen kacsin suan aslinda spora cok yuklenemedim dun ama onemli olan cuma kac çıkıcam sonucta o sikkate aliniyo

Normalde böyle değilim, sadece düne özgü bir şey yememe durumu oldu.

Ne güzel, ne mutlu sana. 😊😍 aşırı hareketi vücudum kaldırmıyor benim 10 bin adımda bile ayaklarım ağrıyor 😔

Yok o dediğin başka biri canım, ben Ramazan ayında mezun oldum, var mıydın sen o zaman? Esas listede değildim ben bir de, free takılıyordum 😊

Yok canim mayis sonunda geldim ben ,hosgeldin tekrar🥰

Günaydın...🥰

Sabah yürüyüşünün tadını unutmuşum. Düşündüğünden daha geç bir saat oldu ama, neyse...
Screenshot_2021-08-11-09-45-50-74_48a79a484ebccb6adbf965128a3fe16b.jpg

Eger hala ayniysa pirincin icine at pilavlik pirinc varya onun icine göm nemini alir o kahveyide yemeklerdne once granul kahve yapiyorum icine yarim limon sıkıp iciyorum istah kapatiyo💕

İkisinide deniycem canim sagol ❤❤ bende emziriyorum bazen bırakmıyor mamma diye hele bu ara iyice düştü benim istahimi bari kessin

Valla billa 68.1ciktim sabha esimde dogru cikti ic camasirlarla tartildim esfomanimi giydim gene ciktim 68.4ciktim sen kacsin suan aslinda spora cok yuklenemedim dun ama onemli olan cuma kac çıkıcam sonucta o sikkate aliniyo
68.7. Kiyafetle tartilma, Cok guzel sonuc. Su 2 gunu iyi degerlendir. Iner o daha. Bir 68 olsaydım derken 67 goreceksin🥳🥳🥳

Back