How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Diyetisyenim tam buğday ekmeğini önermiyordu.
Hatta beyaz ekmekten daha tehlikeli demişti.
Siyez ekmeği, wasa, kara buğday patlağı gibi seçenekler çok daha faydalıymış
İlk defa duydum kaç doktor tanıdığım varda hepsi bana besaş tam buğday önerdi ben wasa da kullanıyorum tabi bana kalsa en lezzetli beyaz ekmek 😁

kizlar ben tatilden dondum,

gecmis falan yapamam, umarim herkesler iyidir,

cok da kilo vermemissinizdir umarim, birlikte vercez demistik, beni beklemissinizdir ins :KK47:
Muhahahah🤣 bebisim evine hosgeldin b😍😍
ana suzan avciymis,

benim yerime de ic bamya corbasindan oh mis.
He yavrum🤣 kizz varya yeminle senin yola ciktigin gun ben evde bamya corbasi yapmistim. Yazdimda yola ciktiginizda bana ugrayin. Corbanizi icin gidin. 💋💋

Eger bi iki haftaya kadr kacmazsan BLU3 BLU3 LE geliyoruz arkandan yakalariz baaaaak😂

Gelmenize sevinirim de kendim gidemiyorum ona üzgünüm.. Çabalıyorum bakalım bu hafta eksi olucak mı. Yoksa başka bir yol bulmam gerekecek..
Olmadı her gün ayrıca yarışacağım BLU3 BLU3 le 😂, belki onun adımları kilomu etkiler 😄

cok da kilo vermemissinizdir umarim, birlikte vercez demistik, beni beklemissinizdir ins :KK47:

İyiyiz de senin burda ne işin var? Yedin yattın demiii?? 😂
Bak Lori Lori yiyip yatıp kilo veriyor, örnek kadın 😎😄

Bende peşinden geliyorum İnşaAllah yakalarım seni 😎😎😎

Sen de kilonu eklesene alta, sürekli görüyoruz kim kaç kiloda..

Gelmenize sevinirim de kendim gidemiyorum ona üzgünüm.. Çabalıyorum bakalım bu hafta eksi olucak mı. Yoksa başka bir yol bulmam gerekecek..
Olmadı her gün ayrıca yarışacağım BLU3 BLU3 le 😂, belki onun adımları kilomu etkiler 😄

İyiyiz de senin burda ne işin var? Yedin yattın demiii?? 😂
Bak Lori Lori yiyip yatıp kilo veriyor, örnek kadın 😎😄

Sen de kilonu eklesene alta, sürekli görüyoruz kim kaç kiloda..
Saka bi yana tabiki hepimizin kilo vermesini isterim tartidaki eksiler bni cok heyecanlandiriyo BLU3 BLU3 e gelince onun adimlar öldürüyo bni napiyo nasil ediyo bilemim masallah diyelim😂

Saka bi yana tabiki hepimizin kilo vermesini isterim tartidaki eksiler bni cok heyecanlandiriyo BLU3 BLU3 e gelince onun adimlar öldürüyo bni napiyo nasil ediyo bilemim masallah diyelim😂

Bizim boyumuz da yakınmış :))
En son ne zaman eksi gördüm hatırlamıyorum 🤦‍♀️ 3 hafta falan olmuştur görmeyeli..
BLU3 BLU3 bir gün bize günün özetini geçsin 😂 hangi saatlerde nasıl yürüyor 😄

Muhahahah🤣 bebisim evine hosgeldin b😍😍

He yavrum🤣 kizz varya yeminle senin yola ciktigin gun ben evde bamya corbasi yapmistim. Yazdimda yola ciktiginizda bana ugrayin. Corbanizi icin gidin. 💋💋

oh icmis kadar oldum beybisi, tenks,

ama bu KK eski bildirimleri gostermiyor, guncellemisler ya ondan herhalde, goremedim eskiden etiketlemeleri :(

Bizim boyumuz da yakınmış :))
En son ne zaman eksi gördüm hatırlamıyorum 🤦‍♀️ 3 hafta falan olmuştur görmeyeli..
BLU3 BLU3 bir gün bize günün özetini geçsin 😂 hangi saatlerde nasıl yürüyor 😄
Aynn boy yakin senn kiloyada gelirsem hayirlisiyla pek bisey kalmiyo ilk hedefe birlikte guzelce veririz insallah o ozeti bnde beklim

Kas kutlesini öncelikle koruma, sonrasında arttırma amacıyla eliptik bisikletimi aldım. Az önce geldi, gün içinde veya yarın, kurulum için servis de gelir. Mutlu ve heyecanlıyım. 😍
Bol bol kullanırız inşallah.

aaa en sevdigim kardiyo aletlerinden, zevli cok bence,
aman zorlama kendini, hafif hafif

Hoşgeldin ilham kaynağım :))
Ben 2 kg aldım bile ihanet etmedim sana :KK48:
Bir hafta 10 günde toparlarım en fazla, çok takmıyorum o yüzden.
Gündem de yeni projelerim var kendimle ilgili.
Sen ne durumdasın? Ne yedin içtin, tartın ne söylüyor, nereleri gezdin anlat bakem.

Kas kutlesini öncelikle koruma, sonrasında arttırma amacıyla eliptik bisikletimi aldım. Az önce geldi, gün içinde veya yarın, kurulum için servis de gelir. Mutlu ve heyecanlıyım. 😍
Bol bol kullanırız inşallah.
Spor salonunda hocanın psikolojik baskısıyla bile 5 dk zor dayanırdım eliptiğe.
Seversen ve düzenli yaparsan süper bir alet.
Çok yorma kendini

Hoşgeldin ilham kaynağım :))
Ben 2 kg aldım bile ihanet etmedim sana :KK48:
Bir hafta 10 günde toparlarım en fazla, çok takmıyorum o yüzden.
Gündem de yeni projelerim var kendimle ilgili.
Sen ne durumdasın? Ne yedin içtin, tartın ne söylüyor, nereleri gezdin anlat bakem.

Spor salonunda hocanın psikolojik baskısıyla bile 5 dk zor dayanırdım eliptiğe.
Seversen ve düzenli yaparsan süper bir alet.
Çok yorma kendini
Daha önceleri yapıyordum, çok da seviyordum. Bakalım hâlâ formda mıyım göreceğiz. 😎Ufaktan başlarım. 😎

Back