- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Havan batsinEvet döndüm ama kilo aşdığım için değil biraz daha fazla verebilmek için
Tskler bebisimTatildesin canım galiba, bol eğlenceler
Tatil nasil geciyor? Bizim icin de guneslen.Havan batsin
Tskler bebisim
Super yaaTatil nasil geciyor? Bizim icin de guneslen.
Salata ye. Bu sicakta baska bisey yenmiyor. Ben zaten az yiyordum burda dahada az yiyorum. Sabah ogle aksam toplasan bi tabagi doldurmaz.Bu arada çok açım ya, kahvaltı yaptım, öğlen yiyemeden çıktım, şimdi yemek saatim geldi bayağı acıktım.. Burdan ne zaman çıkarım, ne yerim bilemiyorum hiç
sen isim değiştirmeye alıştın zatiKizlar ilk isim ne biliyonuzmu?
zengin koca bulmak
Ne guzelmis yawfatura yok, is yok, yemek ve temizlik yok.
yiyom iciyom guneste uyuyup zenci oliyorum?
ayran iç açlığını bastırsınBu arada çok açım ya, kahvaltı yaptım, öğlen yiyemeden çıktım, şimdi yemek saatim geldi bayağı acıktım.. Burdan ne zaman çıkarım, ne yerim bilemiyorum hiç
Günaydın kızlarBen bireysel birinciliğe yürüyorum bu hafta 64ü gördüm bu sabah
Deli senievet gaddar reisim ben suzan avci. 2 gundur haci abiyle ugrasiyorum. O hesabima giremiyorum. Yardimci da olmuyor. Artik yeni hesap actim napim. Takim icin sikinti olmaz dimi?
Kazen abi heryerde
Eline saglik kaptanim
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
739. Etap - Menü tablosu
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Tavsannesi 🎗🎗 Dahlia_ 🎗🎗 suspushanimcim 🎗🎗 @BLU3 🎗🎗 Huhuki 🎗🎗 @Lusi ÖDÜL🎗 @deanvillage 🎗🎗 ÖDÜL @tomrs ÖDÜL🎗 @KumraL_KrakeR 🎗🎗 Lenochka @cokofesttt
739. Etap 4. Takim Adim Yarisi
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe @Tavsannesi 8535 14116 2400 4.673 Dahlia_ 7409 10659 7881 10.043 suspushanimcim 4851 0 0 15.685 @BLU3 21222 40136 33225 36.040 Huhuki 0 2982 5946 6.729 @Lusi 10098 3893 8956 0 @deanvillage 2014 6059 10113 7.766 @tomrs 2330 0 0 0 Arrietty_ 0 20243 23007 18.208 Lenochka 4044 10.227 @cokofesttt 0 0
Sanada masallahGunaydiiin bende hergun tartiliyorum bi - 400de bnden gelsin o zmn canimcim
Yok yedi sekiz arasi insallah halletcem o isi kiz uyuyaydiiiIp atlayan var mi benim 500oldu henuz.
Ben de dün bakındım göremedim dedim bu kız nerde? Noldu nick mi değiştinMuhahahahagaragozlume de Mori takariz
Ben suzan avci kizz. Senin yenemedigin varya
Yaw ne bilem haci abi burdaWhatsapptan soruyom ama bilemedi ne yaptigimi. Halletti sagolsun. Bidaha ellesmicem ayarlara
Muhahahahasen isim değiştirmeye alıştın zati
Kendi adını da Adriana olarak değiştir
Kapında yatarlar
Yok kiz. Eski nickime 2 step verification yapmistim. Bi turlu giremedim. Bunu actim. Saolsun haci abi ikisini birlestirdiBen de dün bakındım göremedim dedim bu kız nerde? Noldu nick mi değiştin
Vay cok iyiIp atlayan var mi benim 500oldu henuz.
Güzel bir gün olmuş, afiyet olsunSelam tukan kapanmiskeen yazim
Kahvaltidan yarim saat once=1kupa limonlu kahve (bugun denemeye basladim bklm)
Kahvalti=(10:30)=2yumurtadan kıymalı yumurta
2zeytin
2 dilim dom-sal
1bucuk dlm çavdar ekmeği
Ara=1kupa yesilcay
2 dilim armutcuk
Ajsam yemeğinde once 1kupa limonlu kahve
Aksam=1bucuk kepçe corba
Yumuruk kadar kirmizi eti tavada iki uc aci bahce biberiy be uc dort dis sarimsakla pisirdim
4 yk gelir gelmez semizotu yogurtlamasi
Su iki litre bitti devam ediyorum spor adim sonra
Arrietty_ @sedulu cokmu yemisim ya yazarken yoruldum
Menün güzel, adımlara maşaallah diyorumMenu
Sabah (8.00)
Salata (1 yumurta beyazi, cecil peyniri, yesil zeytin, domates, sogan, marul, kapya) ve cay
Ara
Mandalina (1)
Sutlu nescafe
Aksam
Mantarli tavuk sote ve cacik (marul ve semizotu)
Su: 3 litre
Adim: 27 bin (aksam guncellerim)
Arrietty_
Eki Görüntüle 2899621
Bende 1000 atlayacam ama ruyamdaVay cok iyi
Ben sabah 200 az once yine 200 yaptim
Biraz kitap okuyup 200 daha atlayacagim
Bi kdr az yemenin bi sebebi varmi yoksa canin mi istemediKızlar ben bugün bir şey yemedim.
Sabah yarım avuç taze fındık ve 2 su bardağı kefir
Akşama doğru da 3-4 dilim salatalık
Su 2 litreyi geçti, yine yatmadan 3 olur inşaallah.
Adım: 8331 aç halimle bu kadar oldu, daha fazla yapamam sanırım.
Arrietty_
Asıl sebebi bulaşık çıkmasın istedim bugün, malum lavabo mutfağı mahvediyor, daha yeni geldi biri bakmayaBi kdr az yemenin bi sebebi varmi yoksa canin mi istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?