- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.956
- 548
Lori guneste isiniyor simdi.

Buralara gunes gelmeyince garibim ne yapsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lori guneste isiniyor simdi.
Khvaltimi ettim. Cay/sigara keyfimi yaptim, kendimi yagladim. Muzigimi taktim simdi. Hazirim yavrum
50+ krem surdum kac gun. Bugun havuc suyuna mi baslasam diyorumLori guneste isiniyor simdi.
Buralara gunes gelmeyince garibim ne yapsin.
3 gün 50 faktör sürdüm, sonrasında 30 faktör üstüne bronzlaştırıcı sürdüm.50+ krem surdum kac gun. Bugun havuc suyuna mi baslasam diyorumzenciden hic farkim kalmasin
![]()
Diyetisyenim tam buğday ekmeğini önermiyordu.Tam buğday ekmeği kullanıyorum ben şimdi diyete yeni başladım. Birden hepsini kesince. Vücut korumaya geçiyor benim
Bende fazla yatamiyorum ama havuzda cok duruyorum. 4 gunde kapkara oldum3 gün 50 faktör sürdüm, sonrasında 30 faktör üstüne bronzlaştırıcı sürdüm.
Ama güneşte yarım saat bile yatamadığım için bronzlaşmadım
Sen yatabiliyorsan bronzlaşırsın
Omg cumaya az kaldiiisuspushanimcim harika fikir
Videoyu da eklemissin
Sabah evde cumbus vardi. Anca bakabiliyorum. Iste de 5dk vaktim var simdi.
Aksama pertim cikmazsa videoyu yapacagim. Bugunu iyi degerlendirmek lazim. Yarin vucud dinlensin
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
![]() | 🎗🎗 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() | ||
![]() | 🎗🎗 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ||
![]() | ÖDÜL🎗 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() | ![]() | ||
D deanvillage | 🎗🎗 | ÖDÜL ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ||
![]() | ÖDÜL🎗 | ![]() ![]() | ![]() ![]() | ![]() | ![]() ![]() | ||
@nurdeva | ![]() ![]() | ![]() ![]() | |||||
![]() | ![]() | ![]() |
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | |
![]() | 8535 | 14116 | 2400 | 4.673 | 0 | ||
![]() | 7409 | 10659 | 7881 | 10.043 | 8.900 | ||
![]() | 4851 | 0 | 0 | 15.685 | 10.023 | ||
![]() | 21222 | 40136 | 33225 | 36.040 | 37.269 | ||
![]() | 0 | 2982 | 5946 | 6.729 | 4.024 | ||
![]() | 10098 | 3893 | 8956 | 0 | 0 | ||
D deanvillage | 2014 | 6059 | 10113 | 7.766 | 8.026 | ||
![]() | 2330 | 0 | 0 | 0 | 0 | ||
![]() | 0 | 20243 | 23007 | 18.208 | 15.692 | ||
@nurdeva | 4044 | 10.227 | 8.331 | ||||
![]() | 0 | 0 | 0 |
Yeşile dönünce kendiliğinden gitti canımKaptanim kilo ve vki gosteren sekillerin altindaki yaziyi nasil kaldirdin (4 satir aciklama olan kisim)?![]()
Süper o zaman şanslısınBende fazla yatamiyorum ama havuzda cok duruyorum. 4 gunde kapkara oldumdaha yarisindayim
havuc suyu cesaret edemiyorum. Sen beyaz tenlisin. Kuzenimde geldi benimle tatile. Oda beyaz tenli. Hep beraberiz ama benim gibi kararmadi.
Tatil ne zaman bitiyor?Yok kiz. Eski nickime 2 step verification yapmistim. Bi turlu giremedim. Bunu actim. Saolsun haci abi ikisini birlestirdi![]()
Haftasonu alanyadan ayriliyorum 29 agustosa kadar konyada olacam. Yani insTatil ne zaman bitiyor?
Ztn emzirmek insana o kadr enerji harcatiyoki her emzirmeden sonra gozum surekli tatli biseyler ariyo emzirme doneminde diyet yapinca guzel kilo veriliyo ama cok zorluyo insani herkes şaşırıyo bana nsl diyet yapiyon emzirirken diyolar ama isteyince oluyoİkisinide deniycem canim sagol ❤❤ bende emziriyorum bazen bırakmıyor mamma diye hele bu ara iyice düştü benim istahimi bari kessin
Yaaa cidden 68derken 67yi gorcrm 200gram sonra insallaaah ama su cocuk bni mahbetti ikinci diside cikti dunki geceki huysuzlugu ondanmis demekki68.7. Kiyafetle tartilma, Cok guzel sonuc. Su 2 gunu iyi degerlendir. Iner o daha. Bir 68 olsaydım derken 67 goreceksin![]()
Eger bi iki haftaya kadr kacmazsanSelam kızlar..
Sabah menümü yazdım internetim bitti
Evin interneti de sorunlu dünden beri, bugün eşim bakacak tabi fırsat bulursa..
O yüzden sabahtan uğrayamadım, oğlumla oynuyoruz, dün erkenden uyuyunca sabahın köründen ayaktayız.. Sadece öğlene yemek yapabildim, sağolsun başka iş yaptırmıyor
Dukana erkenden başladım bugün, hiç su içmedim daha, 1 sürahi dukanı bitirdimAkşamki makarnayı yok etmem gerek
![]()
Haftasonu alanyadan ayriliyorum 29 agustosa kadar konyada olacam. Yani inskonyada kalirmiyim
Bilmiyorum![]()