Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nescafe yazdigim 3u bi arada degil canim ,toz yani filtre iciyorum aslinda onceleden icerdim simdi hic begenmiyorum

Gunaydin bu arada selamsiz baslamisim yine. @Yzgt66 bu sabah ta -400 gordum. Sende durumlar nasil?
Masallah
Sen nerelerdesin, goremedim cumadan beri
Misafiri var canim onun
Oy kuzum
Kulak zari sorunu olanlarda antibiotik mecbur oluyor. Oglunda miydi o ?
Hello @Suzan Avci elektrigi aldim. Kardesimi yoksa

Gecmis olsun canim ,doktora görürdünüz mu yoksa sadece usutme mi

sağol canımm

üst solunum yolu gibi duruyor boğazı biraz kızarmış geniz akıntısı var ateşi de inatçı gibi duruyor antibiyotik kullanın dedi biz de başladık bakalım

Ayyy yavrum ,yemekte yemiyordur agridan iyice gucsuzlesiyorlar sonra Allah sifa versin hemen toparlasin ins.❤

TTv

Amin teşekkür ederim.
Yaa evet yerken ben de hissettim , ağır geldi zaten.Ama o kadar acıkmış ve susamıştım ki çok düşünmeden yedim maalesef

Masallah

Misafiri var canim onun

Oy kuzum
Kulak zari sorunu olanlarda antibiotik mecbur oluyor. Oglunda miydi o ?

Hello @Suzan Avci elektrigi aldim. Kardesimi yoksa
evet gaddar reisim ben suzan avci. 2 gundur haci abiyle ugrasiyorum. O hesabima giremiyorum. Yardimci da olmuyor. Artik yeni hesap actim napim. Takim icin sikinti olmaz dimi?

evet gaddar reisim ben suzan avci. 2 gundur haci abiyle ugrasiyorum. O hesabima giremiyorum. Yardimci da olmuyor. Artik yeni hesap actim napim. Takim icin sikinti olmaz dimi?

hacı abla sana mail attım sorun yok ne hata alıyorsun diye ama bana cevap dönmüyorsun ki ?

Dedim kim bu deli kadın
Allah affetsin istemsiz ağzımı bozdum bak ehuheheh benim nikime benziyor başka bişi bulamadın mı etli ekmek olur Hz mevlana olur etnik dokuna uygun bişiler seçeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…