- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
günaydınlar
özgeciğim allah analı babalı büyütsün canım ömürlü olsun kızımız nasıl iyimi kaç kg doğdu biraz da fıstıktan bahset canım
izmirli unutma kız iç valla ben faydasını görüyorum
esracım ne güzel menü valla afiyet şeker olsun
kızlar saolun valla kurtulduk sağsalim çok şükür..perşembe günü kontrole gitmiştim ya günüm doldu diye..o gece yarısı başladı sancım..baktım düzenli geliyor..kalktım komposto falan yaptım.doğumdan sonra içerim diye..duş aldım hazırlandım sabahı bekledim..annemler namaza kalkınca dedim böyle böyle..görseniz herkeste bir telaş..hazırlandık çıktık...bu arada hep derin nefes egzersizlerini uyguladım..o yüzden sancılar kısa süreli oldu..çok faydasını gördüm..sancı odasında yatarken dr eşimi gördü kapıda..aaaa özgenin sancılarımı başladı yoksa dedi..daha dün hiçbişeyi yoktu dedi hemen muayene etti..ben 2 cm açıklık var demesini bekliyordum..çünkü çok şiddetli sancı çekmiyordum..bide yanımdaki kız çok bağırıyordu 3 cm di daha..dedim bu öyleyse benim taş çatlasa 2 olmuştur..ama dr demezmi 7 cm olmuş:1shok: 2 saate doğumun başlar dedi..neyse suyumu patlattılar dedikleri gibi 2 saat sonra açılmam tam oldu aldılar...
ıkınma seanslarında şuurumu kaybettim resmenkaydirigubbakcemile3 o anları hatırlamıyorum..sadece başım dönesiye ıkındığımı hatırlıyorum..bide dr ve ebelerin telkinlerini..
hadi yavrum hadi canım,özgecim aferin çok iyi performans diye diye doğurttular beni..
doğumum dikişim 20 dk sürdü hepsi..
Allaha şükür hiç sıkıntım olmadı
hemen kalktım..dikiş sancım ilk gün oldu
tek sorunum süt:çok üzgünüm: kızım güzel emiyor emme refleksi çok kuvvetli maşallah ama benden hala sarı ağız sütü geliyor..sulu beyaza dönüşmedi..
netten baktım 3-5 günde inermiş..hep komposto,rezene,humana falan içiyorum..inşallah gelecek.
şişliklerimde inmedi..sadece doğum kilom gitti..oda en fazla 6-7 kilo..son anlar tartılmadım çünkü...totalde 17-18 almış olabilirim çünkü çok ödem olmuştu..hala kocaman bileklerle geziyorum..-tatlicadiarzu- ama nedense dert etmiyorum ben bile şaştım..herhalde evde pijamayla durduğum için olsa gerek..dışarı çıkmak için dolabı açmadım..haliyle moralimde bozulmadıkaydirigubbakcemile3
işte böyle kızlar şimdi bizimki uyuyorda bakayım dedim..
hepinizi çok öptüm..gelirim yine aradaa.s.
canım bebk 3100 gr 52 cm doğdu...minicik ya insan tutarken korkuyor valla..ama toparlanmaya başladı ..gözle görülür fark var..
sıkıntı çektirmiyor bana sağolsun...sadece ihtiyacı için ağlıyor o kadar..inşallah uslu olur kızım:ecrin_bebek:
ben kilo almıyor diye üzülüyordum ama dr dediki çatın darmış..daha büyük olsa doğuramayacakmışsın:1shok:
halbuki benim kalça kemiklerim çok geniştir..hep leğen kemiği geniş olanların çatılarıda geniş diye biliyordum..bu teoriyide yıkmış olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?