ösgecim bendede olmuştu ve kimse beni anlamamıştı..... hatta yadırganmış dışlanmışltım o yüzden.... bendede lohusayım işte gece uykusuz kaldığımdan gündüz uyuyordum ... daha ilk günlerim işte yataktayım hala.. neysem ben uyumuşum gene... kış ayı idi oturma odasına taşınmıştım ben ve oğlumun yatağınıda oraya almıştık sıcak olsun die... neyse sırf doğuma gelenlşer zorlanmasın die klima almıştık salona da ... güya orda ağırlıcaktık... neyse ben bir uyandım içerisi tıklım tıklım komşular felan dolu... hani bişey demedim ona gelsinler felan ama yatakta öle bir terlemişim ki donuma kadar ter.... banyoya gidecem duş alim baktım kayınbaba arkamdaki koltukta oturuyor bir erkek o.. neysem yataktan kalkmıyorum ben öle yatıyom komşular dedi kızım sen kak bir banyo yap vucudun rahatlar şişliğin gider hem terlemişsin sütün ekşir. vs. ama ben yok mok diyip geçiştiriyom kayınbaba arkada... lohusa hali kocaman bez felan tutuyon.. orkit hakgetire...neysem sonra kaynana baktı ben kakmıyon kayınbabayı çıkardı dışar.. neysem ben gittim duş aldım ama o günden sonra acayip itici gelmeye başladı kayınbabam.. nerdeyse nefret ediyorum dicem okadar yani.... ama neden olarak bir o olay vra.. o adamın açısından bakıyorum düşünememiştir vs.. normalde melek gibi adam işte ben lohusa depresyonumudur nedir ondan olmuşum demek... yıllarımı aldı bu durumu düzletmek.... aman ösgem sen bilinçlisin en qzından ben nie öle davrandığımı bile bilmiyordum ... sabır gçsteray evet benimde gözümde yıldızlar uçuştu biran..o kadar ıkınıyorsunki beynim patlayacak sandımkaydirigubbakcemile3
valla süt için içtiğim sıvının haddi hesabı yok..2lt kadar su
bide 2 şer su bardağı ısırgan+rezene,humana,komposto,süt içiyorum...ömrümüz wc de geçiyor..
neyseki bugün geldi artık sütüm..kızım da ağzına almayı öğrendi sonunda sadece ucunu alıyordu öldürüyordu beni zilli:ecrin_bebek:
ayy kızlar ben sinir oldum bu şişlikler ne zaman inecek yaaa..bacaklarım bileklerim deli ediyor beni...hala ödemli..fisfisfis
bide lohusa depresyonumudur nedir..arada anneme ve kayınvalideme çatıyorum..bişey diyorlar ya üff tamam gibi karşılıklar veriyorum..hele kayınvalideme tahammül edemiyorum..garibim kadının bişey yaptığıda yok inanki,zaten gelinin evi diye çekiniyor..ama nedense tahammül edemiyorum işte:sm_confused:
ne kadar kötüyüm dimi..sonuçta onunda oğlunun evi..öff yaa neden böyle oldum ben..annem 2 de bir gelip kızım sakın kadını azarlama diyor..korkuyor benden ani çıkış yapacağım diye-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?