merhaba arkadaşlar ben geçen yıl diyete başalmış 75 kilodan 58 kiloya 7 ayda ulaşmıştım ama o zorlu geçen diyet günlerimi unutmuş olmalıydımki bu yıl şubat ayı içerisinde ibre taki 67 yi gösterene kadar
4 şubatta 67 ile tekrar başladım ve bugün itibariyle kilom 64,2 sizden ricam geçen yıl sürekli takipçisiydim bu sitenin ve çok motive oluyordum bana yardımcı olmanız ve diyet grubuna dahil etmeniz kendim hemşireyim ve size günlük yediklermim yazmak istiyorum.
Sabah 7,30 bir dilim light etimek ve üzerine sürülmüş light peynir
saat 10-10,30 bir meyve veya diyet biskivi
öğlen 12,00 hastaneden yediğimiz için genelde çorba veya sebze yemeği (ekmeksiz)
saat 2,30 meyve yada light bisküvi
akşam 17-17,30 yoğurt/çorba/sebze yemeği/salata7makarna (güne göre değişiyo)
saat 19-20,30 meyve ve tabiki günde 2,5 su
bu arada kızlar gnüde iki bardak yeşil çay içiyorum akşamları yarım saat zayıflama kemeri ile çalışıyorum ve günde 100 mekik çekiyorum benim amacım temmuza kadar 55 kilo olmak sizce bu bir hayalmi
bana yardımcı olun ve aranıza alın belki bu işe yarar senağlama
oy oy oy oy yüce rabbime şükürler olsun ... doğum sıkıntın geçti ya sevindim özgecim... demek korkulan gibi olmamış açılman felan seni zorlamadan gerçekleşmiş ne güzel kızımız annesini düşünmüş....ıkınmalarında aklına geldin mi bilmiyorum ama sen anlattıkça benim doğumum aklıma geldi valla gözümde yıldızlar uçuştu bir an .... yardımcı doktor karnımdan aşağı doğru hafifçe bastırdı da öle doğum gerçekleşti yoksam takat makat kalmamıştı bende....
süt konusuna takma ağız geliyor ve bebek memeyi tutyorsa gerisi sorun değil güzelim bebek emdikçe sütünde gelir o arada bişi verme bebişe bol bol emsin ki süt salgılaması başlasın.......
şebonun dediği gibi bazı besinler süt yapar ama en önemlisi sıvı tüketimisdir... bol sıvı tüket ama bunun yanında kaliteli beslen.... vucuduna giren gıdalar bebeği besleyecek cinsten olsun sabah yumurtanı ihmal etme sütünü iç.. peynirini ye .. herşeyden az az ye ki sütün kaliteli olsun....
bu arada bebişimizi fazla kucakta gezdirme ama uyanıklıkla uyku arasındki farkıda anlaması için uyumadığı sürece yatağa koyma... puset felan aldın mı bilmiyorum ama ben uyanıkken pusetine koyardım kucağıma almazdım uykusu gelince yatağına koyardım ki yatağa yattığında uyuması gerektiğini anlasın beni zorlamasın die....
allahım analı babalı büyütsün ve nazarlardan saklasın bir ara resminide koyda görelim nazlı cimcimeyi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?