Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba arkadaşlar ben geçen yıl diyete başalmış 75 kilodan 58 kiloya 7 ayda ulaşmıştım ama o zorlu geçen diyet günlerimi unutmuş olmalıydımki bu yıl şubat ayı içerisinde ibre taki 67 yi gösterene kadar
4 şubatta 67 ile tekrar başladım ve bugün itibariyle kilom 64,2 sizden ricam geçen yıl sürekli takipçisiydim bu sitenin ve çok motive oluyordum bana yardımcı olmanız ve diyet grubuna dahil etmeniz kendim hemşireyim ve size günlük yediklermim yazmak istiyorum.
SABAH 7,30 BıR DıLıM LıGHT ETıMEK VE ÜZERıNE SÜRÜLMÜŞ LıGHT PEYNıR
SAAT 10-10,30 BıR MEYVE VEYA DıYET BıSKıVı
ÖĞLEN 12,00 HASTANEDEN YEDıĞıMıZ ıÇıN GENELDE ÇORBA VEYA SEBZE YEMEĞı (EKMEKSıZ)
SAAT 2,30 MEYVE YADA LıGHT BıSKÜVı
AKŞAM 17-17,30 YOĞURT/ÇORBA/SEBZE YEMEĞı/SALATA7MAKARNA (GÜNE GÖRE DEĞıŞıYO)
SAAT 19-20,30 MEYVE VE TABıKı GÜNDE 2,5 SU

BU ARADA KIZLAR GNÜDE ıKı BARDAK YEŞıL ÇAY ıÇıYORUM AKŞAMLARI YARIM SAAT ZAYIFLAMA KEMERı ıLE ÇALIŞIYORUM VE GÜNDE 100 MEKıK ÇEKıYORUM BENıM AMACIM TEMMUZA KADAR 55 KıLO OLMAK SıZCE BU BıR HAYALMı
BANA YARDIMCI OLUN VE ARANIZA ALIN BELKı BU ıŞE YARAR senağlama

şişgo sen kendine güvendikten sonra neden hayal olsun

ayda yaklaşık 2 kilo vermen gerekiyor eğer azmedersen yaparsın.

eğer bu listeyi uyguluyorsan gayet güzel listen
ayrıca herhangi bir takıma katılmak istiyorsan cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiği var oraya yazarsan ihtiyacı olan bir takım sana ulaşır sende takımlardan birine dahil olmuş olursun bizim takımda şu anda boş yer yok...
iki arkadaş var mezuniyetleri yakın onlar mezun olduktna sonra iki kişilik yerimiz olcek :jeyyar: ama maalesef şimdilik bizde boş yer yok...

merhaba arkadaşım...... Daha önceden budaraki motivasyondan faydalanıp vermen güzel ama sonrasında almış olmana üzüldüm... Bir türlü dengeyi tutturamıyoruz malaesef....

Yediklerini kontrol ettiğimdegayet yerinde sağlıklı ve olması gerektiği gibi beslenmişsin aslında neyi nasuıl yapman gerektiğinin farkındasın analdığım kadarı ile bu yeterli....

Takımda yer yok dahil edemem ama listede olmasan da bizlerle paylaşımlarda bulunabilirsin elbet takımdaymışcasına yazabilir bizlerin yorumlarına yorumda bulunabilir bizden biri gibi davranabilirsin buna yok diyemem... Ve o kilo hayal felan değil isteyinde başarılabilecek bir hedef zor değil yani...

ay evet benimde gözümde yıldızlar uçuştu biran..o kadar ıkınıyorsunki beynim patlayacak sandımkaydirigubbakcemile3

valla süt için içtiğim sıvının haddi hesabı yok..2lt kadar su
bide 2 şer su bardağı ısırgan+rezene,humana,komposto,süt içiyorum...ömrümüz wc de geçiyor..
neyseki bugün geldi artık sütüm..kızım da ağzına almayı öğrendi sonunda sadece ucunu alıyordu öldürüyordu beni zilli:ecrin_bebek:

ayy kızlar ben sinir oldum bu şişlikler ne zaman inecek yaaa..bacaklarım bileklerim deli ediyor beni...hala ödemli..fisfisfis

bide lohusa depresyonumudur nedir..arada anneme ve kayınvalideme çatıyorum..bişey diyorlar ya üff tamam gibi karşılıklar veriyorum..hele kayınvalideme tahammül edemiyorum..garibim kadının bişey yaptığıda yok inanki,zaten gelinin evi diye çekiniyor..ama nedense tahammül edemiyorum işte:sm_confused:
ne kadar kötüyüm dimi..sonuçta onunda oğlunun evi..öff yaa neden böyle oldum ben..annem 2 de bir gelip kızım sakın kadını azarlama diyor..korkuyor benden ani çıkış yapacağım diye-tatlicadiarzu-

selam kızlar sabahtan beri bi türlü yazamadım işlerin yoğunluğundan
bende en kısa süre çizelgemi hazrılayayım kızlar
yaa ben grip oluyom sanırım kendimi kötü hissediyorum burnum akıyor gözüm akıyor

özgecim ben de doğum sonrası depresyonun eşiğinden dönmüştüm sakin olmaya çalış çabuk geçiyor sonuçta bebeğin iyi sen de toparlandın çok şükür

meraba tatlı arkadaşlarım..ancak gelebildim..bugün bizim buraların pazarı ve çok yogunuz...sayfam açık..yazmaya çalışıcam..öpüyorum hepinizia.s.

kızlar bgn öğle yemeğimi baya geç yiycem sanırım..
hastaneye gidicem öğldene sonra, tahlil sonuçlarımı doktora göstermeye... yeni tahlil isteyebilir diye yemek yemedim kahvaltıyla durucam..
hastaneden çıkınca yicem yemeğimi...
çorba ve salata yemek var kafamda ama belkim değişebilir:1closedeyes:

hepinizi öpüyorum..
hastanede biraz uzak yürüyerek gidicem.. iştende 1-2saatliğine izin aldım umarım gecikmem yaa.. şefler surat yapıo sonraaaaa..
görşürüs kızlar...

yaa kızlar jkusura bakmayın gecen cuma ihale kanunu değiştiği için işler çok yoğun kimse bişey bilmiyo kafamız karışık o yüzden fazla buralara takılamıyom
özgecim canım doğum sonrası depresyon çok fazla olur sakın kafanı takma ben anneme takılıp durmuştum da gelen sütüm kesilmişti aman gözünü seveyim sakın haa hiç bişeye üzülme şişliklerine gelince ilk 20-30 gün işin aslı lohusalık bitene kadar şişliklerinde bitmeyecek boşver bu zamanın tadını çıkar bol bol sıvı al jujumda söylemiş yumurtanı eksik etme protein mutlaka günde 1 öğün olsun sıvıyı oldukça fazla al yalnız geceleri çok terleyeceksin dikkat et sürekli iç çamaşırını değiştir canım rezene çayı falan var sütü artırır sendeki gazı da çıkarır o yüzden ondan bolca içmeye çalış bi de ilk günler gaz ypıcı şeyler yeme canım bebeğe gecer sütünden gaz ona göre
yellow xum bizimde pazar bugün iş çıkışı gidecem bende alışverişe
izmirlim canım inşallah sonuçlarında bişey çıkmaz
hayalimin canı daha gitmedi heralde ki hayal hiç uğraöıyo buralara
şebnem şekercim senden naber
nurcanım hanifem pınaruım atladığım var mı kızlar yaa gribime verin varsa da şu aralar okusam da tam düzenli yazamıyom kusuruma bakmayın tekrardan
yediklerime gelince sabahleyin 4 kaşık nesfit 1 bardak light süt 1 kayısı
ara 3 eti form limon lifli
öğle lahana çorbası 2 kase
1 dilim ekmek kereviz salatası yoğurtlu
şimdilik bu kadar

özge bunlar normal aynısı bende de oldu kimseye tahammül edemiyordum ani çıkışlar yapmamaya dikkat et canım kalp kırma...

saolun kizlar iyim kizimda iste hava veriyorum antibiyotikle bir hafta devam edecegiz ilacla beraber hava cektiriyorum makinayla üc ögün yapacagiz bir hafta sonra kontrol umarim atlatiriz cabucakta biter gider

ilk yyaptigimizda baya savastik ama simdi iyi aliyo cizgi filmle oyaliyorum naparsiniz yavrumda istemiyo ama iste mecburuz bir hafta hayirlisi olsun

merhaba arkadaşlar ben geçen yıl diyete başalmış 75 kilodan 58 kiloya 7 ayda ulaşmıştım ama o zorlu geçen diyet günlerimi unutmuş olmalıydımki bu yıl şubat ayı içerisinde ibre taki 67 yi gösterene kadar
4 şubatta 67 ile tekrar başladım ve bugün itibariyle kilom 64,2 sizden ricam geçen yıl sürekli takipçisiydim bu sitenin ve çok motive oluyordum bana yardımcı olmanız ve diyet grubuna dahil etmeniz kendim hemşireyim ve size günlük yediklermim yazmak istiyorum.
SABAH 7,30 BİR DİLİM LİGHT ETİMEK VE ÜZERİNE SÜRÜLMÜŞ LİGHT PEYNİR
SAAT 10-10,30 BİR MEYVE VEYA DİYET BİSKİVİ
ÖĞLEN 12,00 HASTANEDEN YEDİĞİMİZ İÇİN GENELDE ÇORBA VEYA SEBZE YEMEĞİ (EKMEKSİZ)
SAAT 2,30 MEYVE YADA LİGHT BİSKÜVİ
AKŞAM 17-17,30 YOĞURT/ÇORBA/SEBZE YEMEĞİ/SALATA7MAKARNA (GÜNE GÖRE DEĞİŞİYO)
SAAT 19-20,30 MEYVE VE TABİKİ GÜNDE 2,5 SU

Alıntı:
şişgo kullanıcısından alıntı
BU ARADA KIZLAR GNÜDE İKİ BARDAK YEŞİL ÇAY İÇİYORUM AKŞAMLARI YARIM SAAT ZAYIFLAMA KEMERİ İLE ÇALIŞIYORUM VE GÜNDE 100 MEKİK ÇEKİYORUM BENİM AMACIM TEMMUZA KADAR 55 KİLO OLMAK SİZCE BU BİR HAYALMİ
BANA YARDIMCI OLUN VE ARANIZA ALIN BELKİ BU İŞE YARAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…