• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ay evet benimde gözümde yıldızlar uçuştu biran..o kadar ıkınıyorsunki beynim patlayacak sandımkaydirigubbakcemile3

valla süt için içtiğim sıvının haddi hesabı yok..2lt kadar su
bide 2 şer su bardağı ısırgan+rezene,humana,komposto,süt içiyorum...ömrümüz wc de geçiyor..
neyseki bugün geldi artık sütüm..kızım da ağzına almayı öğrendi sonunda sadece ucunu alıyordu öldürüyordu beni zilli:ecrin_bebek:

ayy kızlar ben sinir oldum bu şişlikler ne zaman inecek yaaa..bacaklarım bileklerim deli ediyor beni...hala ödemli..fisfisfis

bide lohusa depresyonumudur nedir..arada anneme ve kayınvalideme çatıyorum..bişey diyorlar ya üff tamam gibi karşılıklar veriyorum..hele kayınvalideme tahammül edemiyorum..garibim kadının bişey yaptığıda yok inanki,zaten gelinin evi diye çekiniyor..ama nedense tahammül edemiyorum işte:sm_confused:
ne kadar kötüyüm dimi..sonuçta onunda oğlunun evi..öff yaa neden böyle oldum ben..annem 2 de bir gelip kızım sakın kadını azarlama diyor..korkuyor benden ani çıkış yapacağım diye-tatlicadiarzu-
ösgecim bendede olmuştu ve kimse beni anlamamıştı..... hatta yadırganmış dışlanmışltım o yüzden.... bendede lohusayım işte gece uykusuz kaldığımdan gündüz uyuyordum ... daha ilk günlerim işte yataktayım hala.. neysem ben uyumuşum gene... kış ayı idi oturma odasına taşınmıştım ben ve oğlumun yatağınıda oraya almıştık sıcak olsun die... neyse sırf doğuma gelenlşer zorlanmasın die klima almıştık salona da ... güya orda ağırlıcaktık... neyse ben bir uyandım içerisi tıklım tıklım komşular felan dolu... hani bişey demedim ona gelsinler felan ama yatakta öle bir terlemişim ki donuma kadar ter.... banyoya gidecem duş alim baktım kayınbaba arkamdaki koltukta oturuyor bir erkek o.. neysem yataktan kalkmıyorum ben öle yatıyom komşular dedi kızım sen kak bir banyo yap vucudun rahatlar şişliğin gider hem terlemişsin sütün ekşir. vs. ama ben yok mok diyip geçiştiriyom kayınbaba arkada... lohusa hali kocaman bez felan tutuyon.. orkit hakgetire...neysem sonra kaynana baktı ben kakmıyon kayınbabayı çıkardı dışar.. neysem ben gittim duş aldım ama o günden sonra acayip itici gelmeye başladı kayınbabam.. nerdeyse nefret ediyorum dicem okadar yani.... ama neden olarak bir o olay vra.. o adamın açısından bakıyorum düşünememiştir vs.. normalde melek gibi adam işte ben lohusa depresyonumudur nedir ondan olmuşum demek... yıllarımı aldı bu durumu düzletmek.... aman ösgem sen bilinçlisin en qzından ben nie öle davrandığımı bile bilmiyordum ... sabır gçster

jujum oda birşeymi ben herşeyde kocişi tersliyordum oda sağolsun doğumdan çıktı lohusadır falan demiyor üstüme gelmeye devam ediyordu... en sonun da bana ne dese beğenirsiniz sana büyümü yaptılar noldu sana ahhh ahhhh :kızgın:

canlarım sabah kahvaltım bir domates az peynir ve 1 dilim kepek ekmek
ara olarak 2 tane diet bisküvi yedim
öğleyinde 1 kase mercimek çorba ve 1 dilim ekmek
şimdi de yeşil içiyorum:kahve:

kızlar mesajlarıma cvp vermişsiniz yeni okudum tşler tamam bende takımdaymış gibi davranacağım mahsuscuktan CADIARZU ama her cuma yazacağım yorum yaparsanız sevinirim şimdi bugün size yediklerimi yazmak istorum
sabah 2 dilim etimek ligt ve üzerini incecik sürülmüş krem peynir
saat 10,30 bir elma
öğlen (fazla kaç tı sanırım ) 1 kase mercimek çorbası ekmeksiz tabi 3-5 kaşık yoğurt ve türlü
saat 14,30 kahve içtim şekersiz tabi ve bolca su 2 lt yakın akşamada peynirli bi salata yada esmer makarna ve salaka düşünüyorum

Valla ŞıŞgo bunda fazla bıŞı yok.....

Gayet gÜzel beslenıyordun haftada kaÇ gr gıdıyor bu beslenme temposu ıle.

Canım adın nedir, bence öğle için fazla değil.

Akşamda iadeal. birazda hareket yapsan süper olur.

Ozaman sende yarışmada gibi bildir. Gün içinde katılımda bulun.

tek sorunum spor yapamamam ama kızlar yüzmeye yazıldım 1 nisanda başlıyorum tabi diyetime aynen devam belki istediğim 55 kiloya kavuşuru bu şekild temmuza kadar inşallah

geçmiş okuyamadım sabah okuycam . sağlık ocağına gittim geldim annem bendeydi .şimdide bakim dedim eşim geldi . iyi akşamlar herkese

günaydın kızlarrrr ben geldim Allahtan az yazmışsınızda bitirdim hemen

özgecim ne güzel sende benim gibi kolay bi doğum yapmışsın:) süt de gelir canım yakında merak etme sıvı ağırlıklı beslenmeye özen göster .ahh o şişlikler ahh bende 1 aydan fazla sürdü ama inşallah sen daha kolay atarsın canım . bende ilk doğum yaptığımda herkese gıcık oluyodum :roflol: kimse bana bişi sormasın konuşmayayım kimseyle istiyodum:) sen elinden geldiğince kırmamaya çalış kimseyi canım tatlı cimcimeni çok öperimmm

günaydın kızlaaar...

akşam: 4kaşık pırasa yoğurt ve bir dilim ekmek
sabah: sandiviç yedim evde kendim yaptım domatesle biberli marullu peynirli falan filen:))
şimdide yeşil çay yapıp içiçem:))

Günaydın 4. takımın güzel çıtır adaylarıııı

hayal bugün gelcekmi acep amma hasret giderdiler :asigim:

evet evet çıtııııır beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...kaydirigubbakcemile2
diğer çıtırlardı dökülür birazdan:))

hayal geri dön kampanyası başlatsakmı acabaaaa kuzuuuuukaydirigubbakcemile3 baya özletti kendini yaaaa...

günaydın fundacım

dünkü raporum

sabah
1 bardak light süt+1 avuç kuru üzüm

ara
3 kayısı

öğlen tavuk şiş (pilavsız, ekmeksiz)
1 ayran
bol salata

ara
1 elma+2 galete

akşam