Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam fundacım sağol,
aldımçıktısını listenin akşam yapıyorum günlüm menümü sabah itibariylede başlıyorum
sonra kalkıp slimimi sreyim akşamda saunaya bağlayayım göbeğimi e biri işe yarar demi elbet:)
ben kaçar kıslar öptüm hepinizi hayırlı ve ii akşamlar Allaha emanetiniz,
funda sabah yazarım ne yedşm diye:)...

Valla ben bugün karbonhidratı abarttım sabah itibariyle başlıyorum şeker hadi kolay gelsin bize:))))

bencede tatlım ben ne yedim ki kıs bugün,
ben sabah 2 galeta yedim pinirle bilmem belki bende abartmışımdır :roflol:
önce listeye hakim olam sona hesap yaparım abarttımmı diye daha çömezim apla bişi diyemiyorum mucuk herkese...
ben kaçr yürüyem ağzrıyan belimle egzersiz yapamıyom onu bari aksatmayım...

hayalcimgeçmiş olsun canım inşallah önemli bir sorun yoktur sadece regliye bağlı bir ağrıdır :1hug:

kızlar hevesinizi kırmak istemem ama bu karbonhidrat diyetini ben 5 gün yaptım çektiğim açlığa göre bayağı zayıflacağımı düşündüm ama meğer bende gram gitmemiş dün akşam bıraktım şimdide beni bi korku aldı yediğim okadar peynirin yumurtanın etin kalorileri bana upramaya kalkarlarsa vay halime delikafadulden
birçok kimse verdiğini söylemiş ben bişe anlamadım demekki bende bi anormallik var bilmiyomki bugün kalori hesaplayarak günlük tüketim yapacağım beslenmeye geçtim hihoyyyt

yaparken dikkatli olun inşallah siz faydasını görürsünüz bol kalori yakmalar diliyorum şekerler a.s.a.s.

hepinize günaydınlar mutluuuuuuu güzel sabahlar...
sabah: 2kepekli ekmek arası peynir domates ve marul
dün akşam: 2köfte fırında ve 2dilim patates yanındada 4kaşık yoğurt

buarada kızlar bende aldım o 50puanlıklistenin çıktısını ama aç kaldım gibime geldi..
tercihlerimimi güzel yapamadım bilmiyorum ama sonra bıraktım..
baya acıkıyordum ben..
siz bir deneyin baaklım açlık hissetmezsiniz olmadı siizin menülerinizin aynısından yerimkaydirigubbakcemile3

herkeslere günaydın fıstıklar,
hayırlı cumalar,
topraksum ablacım yumurtayı haşlanmış yediyse zararı olmaz korkma,ablam neler denamedikki biz bunuda deneyelim 1 hafta belki yarra işe,

lisateyi ekliyorum hemen jujum koymamış ama kontrol edin geçen haftaki kilolarınız tutuyomu diye güncelledim mi geçen hafta hatırlamıyorum fıstıklar yanlış olan sölesin düzeltelim mcck...

****4. TAKIM * ** *

*JUJU* ( 63.1
Esmeralda ( 68.5
open_sea ( 72.3
toplight ( 66.0
nurcanogretmen ( 75.9
hayal_gözlü ( 80.0 / 80,0 / 00,0 / 0,00% )
sebnemselayfurkan ( 71.7
yeloow ( 73.6
ahleyar ( 61.0 / 61,0 / 00,0 / 0,00 %)
fguler ( 86.2
kuzuzuzubambino ( 71.8
simiryna ( 76.2

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 863.1 /

bakın geçen hftaya bi düzeltme yapalım fıstıklar...
herkesten özür dilerim bulcam bu durmaya bi çare...

Son düzenleme:
Ben aynıyım kızlar zahmet olmazsa sız yapın yerıme lıste olmadıgı ıcın yapamıyom ısım var sımdı öpüyorum hepınızı

hayalcim beni sen eklermisin işlerle alakalı bir problem var halletmeye çalışıyorum ben kilo verememişim

bu ara günaydın kızlar öpüyorum hepinizi kilo verren arkadaşlarımı tebrik ediyorum....

günaydn ...

akşam tavuk suyu çorba ve az makarna yedim..

sabah bir bardak meyve suyu ve bisküvi yedim saat 7 de ...

acaipp bir yağmır var burda dışarda bi sürü işim var offff çok kötü ...

ben bu diyeti yapamam ya çok karşık hemde zaten salata ,çorba ,sebze yiyorum genelde günlük aldığım kalori 1200 geçmez sanırım ... oda normal

****4. TAKIM * ** *

fguler ( 86.2 /
hayal_gözlü ( 80.0 / 80,0 / 00,0 / 0,0% )
simiryna ( 77.0 /
nurcanogretmen ( 76.9 /
open_sea ( 72.6 /
sebnemselayfurkan ( 72.3 /
kuzuzuzubambino ( 71.00 /71.00/0,00/ %0,0
esmeralda ( 68.5 /
bengigök ( 66.7 /
toplight ( 66.5 /
*juju* ( 63.6 /
ahleyar ( 61.0 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 863.1 /

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…