allah kabul etsin kazasız belasız dönmeyi nasip etsin a.s.
Canım o boş konuşanlar heryerde var birazda zayıflasan bu deferde hastamısın diye sorarlar yada eşinlemi sorunların var dermişcesine imalı imalı yüzüne bakarlar yani konuşacak adam kilo alsanda versende konuşuyor yapacak bişe yok tatlım gül geç eşim bana çok iyi bakıyor de ben öyle diyodum hadi öptüm canım a.s. Canını sıkma
Sonunda okudum bitirdim.. Dedim işler acık dursun bunları yakalayamayacam yoksam... Hayal sen sçınımı boyuyon kıs ben hiç boyamadım ama aklarım başladı bende başlıcam sanurum.....
Aslında kendi saç rengimi kullanmayı seviyordum ama napam kader aklarımı erken düşürdü....
yellow cum allah kabul etsin bende sürmeyi pek severim:)
anlaşılan takımcak bizler sürme sevenler grubuyuz
r
yellowum hayırlsı olsun cnm sağlıkla gitsin gelsin içi kıppır kıpırdır annenin şimdi ,sen kuzunun kargoya iki tane koy ben alırım ondan
boya hayalim nisan 18 de bende canlı göreyim ...bahar da süper olur ...
hani ben görmedim yaa cikmadi benim sayfada sac resmi bende istiyom ama
Yellowum bende sürme ıstıyom desem bana da gönderınmııı ama saka kız saolasın cnaım benım bne uzak kalıyom az
ANSIZIN GEL
hayalim benden sana olsun yarine hasret bildiğim bir sen varsın
kuzum biliyoruum senin liseyi ,bende zuhuratbaba camisinin hmn yanında oturuyorum...
iş yeerimde incirli caddesinde yaşar hastanesinin yanında ,ben çok sevviyoruum burrayı aradığın herşey elinin altında ...müsaait olduğun bbir gün gel buluşalım ssende hasret giderirsin kuzum..
jujum afiyet olsun leblebiyi bana doktor bir avuç olarak ara öğün verdi abartmamak lazım diye düşünüyorum
şiirde çok güzelmiş bu arada...
kızlar ben geldim delikafadulden....bugün günüm doldu ama doğurmadım gördüğünüz gibi...
neyse kızlar ben en baştan anlatayım.sabah hazırlandık hepimiz eşime diyorum heyecanlımısın yooo diyor..aynı şekilde bende..çünkü belirsizlikle gidiyorduk..neyse gittik ilk önce nst ye girdim sancı mancı yok..herşey normal..
sonra dr muayene edeyim dedi.allahım nasıl utandım yaa anlatamam...bide parmakladıki sormayın çok fena bağırdım kesin sesim dışardan duyuldu bir sürüde sıra vardı reziil oldum..ben kastım ama kendimi o kadar sokacağını tahmin etmemiştim...başım döndü..
ultrasona da baktı..kilosuna..ben dua ediyorum 3000 e ulaşmış olsun diye..
biliyorsunuz benimki zayıftı..3200 çıktı tabi değerler doğruysa..nasıl sevindim yaa.
dediki hiç açıklığın yok 1 hafta daha bekleyelim en azından çünkü herşey uygun normal için..suyun iyi dedi bebek iyi,sezeryana almamız için bir gerekçe yok dedi.
açılman olmadığı için şuan sana suni sancı verirsem çok acı çekersin boş yere dedi..bizde eyvallah dedik tıpış tıpış döndük eve..yalnız çok fena acıyor benimki...
Kız hayal ben avusturyadayım yaanam uzak ıste ucakla ıkı saat ama var arası gene baya
Ooo desene vuslat yakın hayalim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?