Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

nurcan hoşgeldin fıstık,
sağol tatlım şükür azaldı ama kilo aynı duruyo en azından diodum o gelene kadar 79 olsam diye offf...

nurcanım bilmiyoooooooooom ama çok fena oluyo hele sabah kalkınca,
gecede 1de yattım yatağımı yapana kadar eğildim ama ne çektim gel bana sor...

evet pilav ve fasulye sen bunu şarasan bugün o pilavı yapmazsan tamamsın nurş gı,
zayıfladın gitti say :roflol:...

jujum kilo vermeden önce regl dönemlerimde çok ağrım olurdu belimde hatta eğilince düzelemezdim,
gene regldendir diye düşüyorum 10-12 gibi oluyo bide egzersizler falan bu ara çok yüklendim ya Allah korusun fıtık falan olmasın aman jujum du ağzından yel alsın,
reglden sonra düzelmezse eğer dr.a gitcem zaten,
regl olacağım zaman benim bacaklarımda tuhaf bia rı olur böle sızlar gibi,acır gibi tuhaf onlarda olmaya başladı,
bide soğuğa çıkınca göğüs uçlarım çok sızlar hepsi var dün göğsümün ucunun acısında ağlıyodum nerdeyse burda mal var diye sıktım :roflol:...

şahnurum canım senin adına çok sevindim ama senin duraksama sanırım bana bulaştı ben napcam bilemiyorum yaaa......

jujum azmedeceksin ben biliyon hiç veremediğim zamanlar oldu hatta takımlardan ayrılmaya kalktım ama şimdi yavaş da olsa gidiyor ben de çok mutluyum

kızlar bu ara benim seyahatler olcek ya ne yapcam bilmiyom kafam karıştı hatta zorunlu gideceğim nisandaki antalya seminerinde oğluşumun doğumgünü var canım sıkıldı benim yaaa şimdi belli oldu

tamam tatlım ii akşamalr erken gelmeye çalış yarında çabucak bitsin bildirim eziyeti:)
jujumda hala listeyi yapıştırmadı anlımız ortasına hayret,
kesin akşamı bekliyodur liste geride kalmasın diye...

3 günde 1,5 kilo veren var ve okuduğum kadarıyla kilo vermesi durmuş kişiler veriyorlar bu diyetle, günde 50 puanı geçmiyorsun aslında yapılamayacak şey değil ayda 1 hafta yapsak bile kar, ne dersiniz????

funda yediklerin önemli değil sadece gün içi karbonhidrat 50 yi geçmicek demi
yani protein vs gün içinde alabilyoruz demi yanlışmı anladım ...

kızlar bi kaç saattir evi toparlıyorum çok şükür düzene girdi biraz işler ama dahahala çok işim..az önce bir tane daha elma yedim..bu akşam kaçırmamam gerek...bir de yeşil içtim bir fincan

ya aslında yapmak kolay gibi ama ben varım funda sen benden daha çok bilgiye sahipsin bu diyetle ilgili günlerdir bakıyosun yardımcı ol bana yaparım senle,
sonuçta her zmaan yediğimiz şeyler bunlar zor olmasa gerek...

abaaaoooow kuru üzüme bakın 50 gr 38 yuh yane,
galetayı arıyorum funda sadece galeta ve peynir yicem de galiba :roflol:...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…