• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

allah kabul etsin kazasız belasız dönmeyi nasip etsin a.s.

Canım o boş konuşanlar heryerde var birazda zayıflasan bu deferde hastamısın diye sorarlar yada eşinlemi sorunların var dermişcesine imalı imalı yüzüne bakarlar yani konuşacak adam kilo alsanda versende konuşuyor yapacak bişe yok tatlım gül geç eşim bana çok iyi bakıyor de ben öyle diyodum hadi öptüm canım a.s. Canını sıkma

hay ağzını öpem topraksuu ne güzel söylemişsin

nurcum inşallah hayırlısıyla sağ salim gidip gelirler allah kabul etsin

jujum afiyet olsun leblebiyi bana doktor bir avuç olarak ara öğün verdi abartmamak lazım diye düşünüyorum

şiirde çok güzelmiş bu arada...

Sonunda okudum bitirdim.. Dedim işler acık dursun bunları yakalayamayacam yoksam... Hayal sen sçınımı boyuyon kıs ben hiç boyamadım ama aklarım başladı bende başlıcam sanurum.....

Aslında kendi saç rengimi kullanmayı seviyordum ama napam kader aklarımı erken düşürdü....

kız ben kendimden sarımıyım cadı:)
boıya var tabi saçımda

hatta kızıl,kahve,platin sarı,çikolata,röfle hepsini yaptırdım ben :))...

yellow cum allah kabul etsin bende sürmeyi pek severim:)
anlaşılan takımcak bizler sürme sevenler grubuyuz

r

yeni adımız sürme sevenler grubu
hatta ebn kalkıp çekeyim biraz akşam gülayla buluşcaz gene bakımsız tosba der dururu bana:utangac::utangac: :roflol::roflol::roflol:...

yellowum hayırlsı olsun cnm sağlıkla gitsin gelsin içi kıppır kıpırdır annenin şimdi ,sen kuzunun kargoya iki tane koy ben alırım ondan :D:D
boya hayalim nisan 18 de bende canlı göreyim ...bahar da süper olur ...

tamam sen hazırla pijamalarımı yapcam o zamana inş,
gerçi CAN kendi rengi güzel boyatma dio ama bakalım:jeyyar::jeyyar:...

hani ben görmedim yaa cikmadi benim sayfada sac resmi bende istiyom ama

benim faceden gizem ebak gülüm orda var...

Yellowum bende sürme ıstıyom desem bana da gönderınmııı ama saka kız saolasın cnaım benım bne uzak kalıyom az

ne ka uzak ki CADIARZUCADIARZUCADIARZU:teselli:...

ANSIZIN GEL

hayalim benden sana olsun yarine hasret bildiğim bir sen varsın

sağol jujum hemen okuyorumdaha okumadım...
yüreğine sağlık canım benim...ŞenizŞenizŞeniz...

kuzum biliyoruum senin liseyi ,bende zuhuratbaba camisinin hmn yanında oturuyorum...
iş yeerimde incirli caddesinde yaşar hastanesinin yanında ,ben çok sevviyoruum burrayı aradığın herşey elinin altında ...müsaait olduğun bbir gün gel buluşalım ssende hasret giderirsin kuzum..

oh buluşun buluşun :dilcikar::dilcikar::dilcikar:...

jujum afiyet olsun leblebiyi bana doktor bir avuç olarak ara öğün verdi abartmamak lazım diye düşünüyorum

şiirde çok güzelmiş bu arada...

leblebiyi beyaz veriyo diyetisyenler genelde jujum haberin olsun...

senağlamasenağlama
basın damarıma gelcek aşkoom CANım yaşamıma değer katan sıpam gelcek Allahın izniyle bu pazar inş...

kızlar ben geldim delikafadulden....bugün günüm doldu ama doğurmadım gördüğünüz gibi...

neyse kızlar ben en baştan anlatayım.sabah hazırlandık hepimiz eşime diyorum heyecanlımısın yooo diyor..aynı şekilde bende..çünkü belirsizlikle gidiyorduk..neyse gittik ilk önce nst ye girdim sancı mancı yok..herşey normal..
sonra dr muayene edeyim dedi.allahım nasıl utandım yaa anlatamam...bide parmakladıki sormayın çok fena bağırdım kesin sesim dışardan duyuldu bir sürüde sıra vardı reziil oldum..ben kastım ama kendimi o kadar sokacağını tahmin etmemiştim...başım döndü..
ultrasona da baktı..kilosuna..ben dua ediyorum 3000 e ulaşmış olsun diye..
biliyorsunuz benimki zayıftı..3200 çıktı tabi değerler doğruysa..nasıl sevindim yaa.
dediki hiç açıklığın yok 1 hafta daha bekleyelim en azından çünkü herşey uygun normal için..suyun iyi dedi bebek iyi,sezeryana almamız için bir gerekçe yok dedi.
açılman olmadığı için şuan sana suni sancı verirsem çok acı çekersin boş yere dedi..bizde eyvallah dedik tıpış tıpış döndük eve..yalnız çok fena acıyor benimki...

Selam özgecım hayırlısı olsun canım benım evet bılıyom o parmaklamayı valla ben dogum sırasında hıc yemedım ama kontrole gıttıgımde yıyodum muhakkak ama napacaksın ıste kadın kısmının zorlugu burda cıkıyo ama hayırlısı ıyıyse acele etmene gerekyok benımde günüm gecmıstı 41 haftalık dogurdum ben canım kız bıde normalde erken gelır derler amabende öyle olmadı bız bu duvarı yıkacaz sanırım kızların erken gelmesı duvarını farketmıyo yanı kız erkek hayırlısı canım benım umarım kendı sancınla dogurursun canım

özgecim seninkiside benimki gibi günügü geçirecek anlaşılan sabırsızlık yapmana gerek yok doktorlar herşey yolunda diyorsa eğer sorun yoktur... ... Valla ben bile heyecanladım senin adını görünce bir kaçgündür de ses yoktu dedim bu kız doğurdu herhal şimdide haber veriyor ... Allahın tek nefeste kurtarsın inş... Ben 3. ıkınmada doğurmuştum sana benden tavsiye aman canım acıdı die ıkınmanı yavaş ve hafif yapma elinden geldiğince son nefesine kadar ıkın....

kızlar ben geldim delikafadulden....bugün günüm doldu ama doğurmadım gördüğünüz gibi...

neyse kızlar ben en baştan anlatayım.sabah hazırlandık hepimiz eşime diyorum heyecanlımısın yooo diyor..aynı şekilde bende..çünkü belirsizlikle gidiyorduk..neyse gittik ilk önce nst ye girdim sancı mancı yok..herşey normal..
sonra dr muayene edeyim dedi.allahım nasıl utandım yaa anlatamam...bide parmakladıki sormayın çok fena bağırdım kesin sesim dışardan duyuldu bir sürüde sıra vardı reziil oldum..ben kastım ama kendimi o kadar sokacağını tahmin etmemiştim...başım döndü..
ultrasona da baktı..kilosuna..ben dua ediyorum 3000 e ulaşmış olsun diye..
biliyorsunuz benimki zayıftı..3200 çıktı tabi değerler doğruysa..nasıl sevindim yaa.
dediki hiç açıklığın yok 1 hafta daha bekleyelim en azından çünkü herşey uygun normal için..suyun iyi dedi bebek iyi,sezeryana almamız için bir gerekçe yok dedi.
açılman olmadığı için şuan sana suni sancı verirsem çok acı çekersin boş yere dedi..bizde eyvallah dedik tıpış tıpış döndük eve..yalnız çok fena acıyor benimki...

kıs hade doğur artık ta sevek bebişi
tatlım şaka bi yana olur ne kaldı:)...
önemli olna Allahın izniyle sorunsuz olsun sağlıklı olsunda...

Kız hayal ben avusturyadayım yaanam uzak ıste ucakla ıkı saat ama var arası gene baya

kıs biliom be...

Ooo desene vuslat yakın hayalim.....

çok şükür jujum,Allah herkesi kavuştursun sevdiğine inş...
AMİN...:):Saruboceq:...

kızlar yarım saat ayrıldım doldurmuşunuz maaşallah...çenesi düşükler sizi:icecream::icecream:
canlarım hepinize teşekkür ediyorum..güzel dikeleriniz için..Allahım isteyen herkes nasip etsin hacca gitmeyi
hepimiz sürmeli güzelleriz dimi burda...toplightım,pınarcım..ahleyarcım size de göndereyim sürmelerden...ahleyarcım sen gurbetteymişsin..olsun canıcım gönüllerimiz bir olsunŞeniz
topraksu valla ben de agzını öpeyim canım ne güsel anlatmışsın..zayıflasam da bu sefer kocasıyla problemleri var der bu insanlar:mymeka:gıcık oluyom gıcıkkk
kızlar bu arada ben de acıkınc bir avuç beyaz nohut yiyorum..üzerine de bir bardak su içince tıkıyor beni...tabi bazen tıkamaya dabiliyornaniknanik
ben de az önce bir elma yedim..şimdi ada içiyom

yellow kıs hakket akşamları azcık beyaz leblebi su yesem şişerim zaar hemi ben bi deneyim canavarım hortlayınca:))
bende öğlen:

2 tabak (75-80 civarı)
haşlanmış makarna yedim...

aahhh ahhh hayalcim o akşamları çıkan canavar var ya ..senin hesap benim de akşamları bi saatte modum değişiyor sanki çok zorlanıyorum...
kızlar ben sanırım bu hafta kilo aldım...tartı öle gösteriyo...

bende aksam makarna yemistim üstüne yesil mercimek yemegi döküp yemistim heralde cok kalorili olmamistir ya zaten yemk tabagindan azdi yarisindan fazlasini azra yedi geriye kalanlarida ben yedim

bu aksamda acili tarhan corbasi vede cupra balik var kizlar nasil aksam yemegim iyimi yarin bakalim ne olcak hayirlisi hafta sonu aldigim kiloyu verebildiysem cok iyi olacak valla

ee bir pizza yersen vermesi zor olur tabikide

ahleyarım sen pizzayı bırak gerisine devam:)

yellow valla bendede durum ne bilmiyorum ama hiç gitmiş gibi gelmiyo,
sabah tartılcaktım korktum valla,ama yarın sabah tartılcam korkunun ecele faydası yok...

kamercim iim canım
hayal vuslata çok az kalmış pazara canınla hasret giderirsin
nur canım Allah kabul etsin umrelerini . bizlerde nasip etsin inşallah genç yaşta
juju yavru bi bardağı geçme leblebide çaybardağını ama
kuzu damadım nasıl oldu

özge naber cicim :)benim kızlar gibi tembel senin kızda desene:) ortanca kızım 42 haftasını doldurdu zorla suni sancıyla geldi elifide biliyosun 41 haftasını doldurdu 42 den gün alıyodu:) Allah sana sağlıklı ve benimki gibi kolay bi doğum nasip etsin canım . bebişini sağlıkla büyüt inşallah . bu arada her muayenede maalesef o muayeneyi yapıyolar helede 40 hafta dolduysa. bol yürüde doğumun kolay olsun canım

Back