• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

resim açılmadı hayalim

yellow ayrıca sana yük olmamak için böle bir şey teklif ettik kızma yaniiii

Sonunda okudum bitirdim.. Dedim işler acık dursun bunları yakalayamayacam yoksam... Hayal sen sçınımı boyuyon kıs ben hiç boyamadım ama aklarım başladı bende başlıcam sanurum.....

Aslında kendi saç rengimi kullanmayı seviyordum ama napam kader aklarımı erken düşürdü....

sen bana sürme falan ayır yolla ben öderim kargoyu :))),
ayıptır dimesi sürme pek yakışır bu zilli hayele :utangac::utangac::roflol:

inş tatlım CANın sözü var bana gitcez beraber Allah nasip ederse...

yellow cum allah kabul etsin bende sürmeyi pek severim:)
anlaşılan takımcak bizler sürme sevenler grubuyuz

kızlar şu ara işler biraz yoğun olduğundan tam katılım yapamıyom
bu arada sabah dayanamayıp tartıldım 65,3 ü gördüm çok mutlu oldum yanimm 300 gr gitmiş bakalım yarına kadar iyice gitcek mi valla öğlen akşam az yiycem accık daha zayıf çıkayım diye öpüldünüz kızlarrr

yellowum hayırlsı olsun cnm sağlıkla gitsin gelsin içi kıppır kıpırdır annenin şimdi ,sen kuzunun kargoya iki tane koy ben alırım ondan :D:D
boya hayalim nisan 18 de bende canlı göreyim ...bahar da süper olur ...

şahnurum canım senin adına çok sevindim ama senin duraksama sanırım bana bulaştı ben napcam bilemiyorum yaaa......

yellowum hayırlsı olsun cnm sağlıkla gitsin gelsin içi kıppır kıpırdır annenin şimdi ,sen kuzunun kargoya iki tane koy ben alırım ondan :D:D
boya hayalim nisan 18 de bende canlı göreyim ...bahar da süper olur ...

pınar ne zamandır aklımda sen bakırköydesin ya yazıcam yazıcam fırsat olmadı ya da unuttum...

sen bakırköydesin ya şu an da bakırköy benim eski mekanımdır bakırköy ticaret meslek lisesi mezunuyum.... :a015:

evlendikten sonra sadece doğum için gittim ne zamandır sahile inme fırsatı bile bulamadım çok değişmiş sahil tarafı sanırsam :uhm:

okuldan kaçar kaçar sahile inerdik ne günlerdi yaaaa :asigim:

şimdi de hasret kaldım :teselli:

fırsat bulursam sana kaçarım sürmenide getiririm....:sm_cool:

hani ben görmedim yaa cikmadi benim sayfada sac resmi bende istiyom ama

bende göremedim

Yellowum bende sürme ıstıyom desem bana da gönderınmııı ama saka kız saolasın cnaım benım bne uzak kalıyom az

Ya bu arada sarı leblebi masummudur acep ona dadandım elimin altında atıştırıp duruyom....

Yemekte bir porsiyon salata ve bir porsiyon ama küçük dalyan köfte yedim

ANSIZIN GEL

hasretin yedi rengi dolmus yalnizligima
ah sevgili... yoklugun caresizlik kadar zalim
oysa ben teninin kokusu olmadan uykuya teslim olmadim hic
alistim dudaklarindan icmeye can suyunu
oyleyse ansizin gel
ayisiginin kanatlarinda
suzulup ay tozlarina bulanmis teninle
uykularimi oksa
ve fisilda kulagima askin adini

zamanin yok oldugu yerde
seni bekleyen bir kadın var
belki de sadece bir cocuk

tanriya en yakin oldugum anlarda
yani senin bana gelislerinde
ben saskinliktan cocuk hikayelerine dusmedim mi

oyleyse ansizin gel
koynumdaki ozlemlere dokun
bir buluttan ak ruhuma
ister bir yagmur firtinasi ol
ister bir kus civiltisi
ya da safaga selam veren bir ciy damlasi
duru bir pinar gibi dol sevismelerime

Hasretin duslerimdeki gokkusagim
Ah seni ozlemek bilsen nasil bir ask
Dudaklarimdan dokulen her anisinda
Ciceklerin bahara vurgunlugudur
Bu yuzden cicegimsin
bu yuzden sevdamin ozusun yar
bu yuzden ismin dudaklarimda bir vadi yesilidir

oyleyse ansizin gel
daglarin yucelerinden dus ruyalarima
avuclarinda cakil taslari
kardelenlerin bagrindan tasmis irmaklardan topladigin
toprağın bağrından yani
doganin tanrisalligi gibi saf
askin cigligi ile yak bedenimi
yasama dair ne varsa bende
senden baska bir sey kalmayincaya kadar
yanıp kul olsun hersey

iste sirf bu yuzden
bu yuzden ansizin gel hasretlerime
dokunuslarinla soluklandir
nefesinle renklendir tutkularimi
sevdanla anlamlandir beni
yani yasat beni…varliginla ........Gassan SATAR

hayalim benden sana olsun yarine hasret bildiğim bir sen varsın

kuzum biliyoruum senin liseyi ,bende zuhuratbaba camisinin hmn yanında oturuyorum...
iş yeerimde incirli caddesinde yaşar hastanesinin yanında ,ben çok sevviyoruum burrayı aradığın herşey elinin altında ...müsaait olduğun bbir gün gel buluşalım ssende hasret giderirsin kuzum..

kızlar yaa bu akşam annem umreye gidiyor ve bütün akraba tanıdık fındık fıstık herkes annemlerde olur ve bana gene buhranlar basıyo 2 gündür...gene benim kilo alışımı konuşacaklar...çok stresliyim düşündükçe ellerim titriyo resmen...biliyorum abartıyorum ama napıyım çok bozuk pskolojim bu konudasenağlama

Allah kabul etsin kazasız belasız dönmeyi nasip etsin a.s.

canım o boş konuşanlar heryerde var birazda zayıflasan bu deferde hastamısın diye sorarlar yada eşinlemi sorunların var dermişcesine imalı imalı yüzüne bakarlar yani konuşacak adam kilo alsanda versende konuşuyor yapacak bişe yok tatlım gül geç eşim bana çok iyi bakıyor de ben öyle diyodum hadi öptüm canım a.s. canını sıkma

kuzum biliyoruum senin liseyi ,bende zuhuratbaba camisinin hmn yanında oturuyorum...
iş yeerimde incirli caddesinde yaşar hastanesinin yanında ,ben çok sevviyoruum burrayı aradığın herşey elinin altında ...müsaait olduğun bbir gün gel buluşalım ssende hasret giderirsin kuzum..

tamam canım ösledim bakırköy de gezmeyiiii

liseden arkadaşlar organizasyon yaptılar ben gidemedim benneyaptımki

hem kociş istemedi gitmemi hem de kuzuyu bırakamadım aklım kaldı resimleri görünce :kızgın:

Back