• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar yaa bu akşam annem umreye gidiyor ve bütün akraba tanıdık fındık fıstık herkes annemlerde olur ve bana gene buhranlar basıyo 2 gündür...gene benim kilo alışımı konuşacaklar...çok stresliyim düşündükçe ellerim titriyo resmen...biliyorum abartıyorum ama napıyım çok bozuk pskolojim bu konudasenağlama

günaydın şekerlerrrkaydirigubbakcemile2
sabah kahvaltım 1 dilim ekmek ve yaım haşlanmış yımırta:1rolleyes:kızlar yımırtayı sizin hatırınıza yiyorum söliyim..faydalı dediniz sözünüzü dinliyoma.s
kamercim eşine geçmiş olsun canım
bu arada ben de 83 lüyüm aplanız oluyom..84 lüler var demi aramızda..hayalin aplasıyım mesela

86 lı bile var aranızda yellowcum ne diyosuuun senkaydirigubbakcemile3

yellowum canımcım annenin umresini Allah kabul etsin inşallah,
Allahım bizede nasip eder inşallah ben çok istiyorum,
Allah sorunsuzca sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin
sende tıka kulağını millete be gülüm,

funda slim geldi şimdi fıstık 50ml sahte san ki :roflol:
bakalım süreyim bi :)...

hayalcim inşaallah canım..Allah hepimize nasip etsin o güzel yerlere gidip gelmeyi...annem gelince size incik boncuk sürme vermek isterdim hediye:asigim:

kızlar yaa bu akşam annem umreye gidiyor ve bütün akraba tanıdık fındık fıstık herkes annemlerde olur ve bana gene buhranlar basıyo 2 gündür...gene benim kilo alışımı konuşacaklar...çok stresliyim düşündükçe ellerim titriyo resmen...biliyorum abartıyorum ama napıyım çok bozuk pskolojim bu konudasenağlama

aynı durumlar banada çok oluyor.. geçen yaz çok güzel kilo verince ama kışın olduğu gibide alınca geriye.. şimdi herkesin aaay ne güzeldin neden aldın, neden ettin ay çok kötü ay bilmemneee laflarıyla başımı yiyorlar...
sanki ben bayılıyorum bu halimeee...
hani şöyle yap böyle diyim ama diyecek bişiyim yok sadece biraz daha bu lafları duyacağız sonrasındaa göğsümüzü gere gere.. böyle havalı havalı dolaşcas ortalıktaaa...
ozaman konuşamıcaklarrrrrsositososito

sen bana sürme falan ayır yolla ben öderim kargoyu :))),
ayıptır dimesi sürme pek yakışır bu zilli hayele :utangac::utangac::roflol:

inş tatlım CANın sözü var bana gitcez beraber Allah nasip ederse...

yellowcum Allah kabul etsin annenin umresini canim takma kafanada konusulanlari elin agzi torba degilki büzesin degilmi sen kendine bak zaten gidecek bu kilolarda canim niye takiyonki

bu arda bende 85 liyim canlarimikinci citir yani

aman be kızlar bana evdekiler falan geri alırsın dio bende heeeeeee deyip geçiyorum boşverin takmayın siz onlar öle dedikçe daha motive olmaya çalışın...

Yellow Allah kabul etsin annenlerin umresini. Allah bizlere de nasip etsin..

Bende sürme istiyorum bana da karşı ödemeli kargo yaparsın...bende çok sefiom sürme çekmeyi...

Diğer boş boğazları da kafana takma ne derlerse desinler hıhı de boşver bana da neler diyorlar neler......

uçları sarı olcak böle,
birazdan koyacağım gibide dipleri olcak sarı yerlere kadar fikirleriniz önemli ona göre:)...

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar..takmıycam kafama bu çok bilmiş laf sokan insanları:lepi:
ayrıca hayalcim ve kuzucum ne o öle kargo parası lafı ayıp oluyo....siz isteyin yeterki gönderirim ben size...ben de çok severim sürmeyi..buğulu buğulu süreriz hepimiz:1hug:

Back