• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1. yürüyüş / 45 dk- sabah /-
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 150
7. merdiven çıkma / 150 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 50
9. çapraz mekik / 25 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 20 ye kadar sayarak 2 kez
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / -
15. geri tekme--
16.-
17. mekik 20

artık bacaklarımın etleri acıyo yürümeye ilk başladığımda :roflol:...

1. yürüyüş /en az günde 30 dk
2. bacak esnetme /
3. yere yat bacak kaldir / 10
4. yerimde /
5. ters mekik / 10
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /20
7. merdiven çıkma /en az günde 7 kat
8. yarım mekik / 30
9. çapraz mekik / 10
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 30
12. çömelme /20
13. görünmez sandalye /
14. yerde pedal çevirme /10
15. geri tekme / 10
16- kibrit toplama /
17. mekik /10
18. yanlara eğilme / 20
19. stepper /100
20. body shaper /10 kere
6.dk video hareketlerinden bazıları /
Oryantal /10 dk

bunları yapabildim gece, akşam yemeğim çorba sebze yemeği 2 kaşık makarna yoğurt ve bir dilim ekmek sonrasında da hiç bişey yemedim bitki çayı içtim

esracım sütlü tatlı konusunda ben de tutamıyorum kendimi malesef

kamercim çok geçmiş olsun allah sana sabır ve güç versin inşallah en kısa zamanda düzelirsiniz

şahnurcum erkenden sıkma canını bişey yoktur umarım

hayal pınar nur nurcan juju izmirli hanife şebnem öpüldünüz şekerler hepinize kolay gelsin...

günaydınlarrrr
ilahi hayal sabah sabah güldürdün beni
iyi yapmışsın bu arada benim diyetisyen eğer canın çok tatlı isterse haftada 1 gn süt dilimi yiyebilirsin diyor hem calsiyum almış olursun hem de kalorisi fazla değil dedi aklında olsun şekerim
kızlar bakalım dr ne diyecek keni kendime kötü oldum işin doğrusu inşallah kötü bişey çıkmaz dün sabah kahvaltıda nesfit ve light süt yedim işe gelince 2 lokma da simit yedim çok kokmuştu ama fazla yemedim az önce armut yedim şimdi yeşilimi içiyom
bakalım yarın sabah kaç çıkcam

hayalcim...dekor konusunda başını agrtıcam canım...bu arada çok şekersin bütün çukulatayı dağıtmışsın...kendine bi lokmacık bırakmışsın:teselli:
TOPLGİHT canım çok geçmiş olsun..kendini ihmal etme olurmu..ALLAHIN izniyle kötü bişiy yoktur umarım canıma.s.
gülercim ben de seni öpüyomŞeniz
kuzu cum canım ben de öleyim..bi kaşık alıp bırakmayı bilmiyom..ortası yok bende ..ya hepsini yicem ya da hiç
şebnem canım bizim aldıgımız ev 7 yıllık bir bina ve tadilatlar grekiyordu..alçı yaplıyor..fayanslar değişti..parke yapılıcak ve badana canım..ama havalar soguk gittiği için biraz yavaş ilerliyor

fundam benim bi söz verdi tutuyo işte bakında hepinize örnek olsun diyet kıranlar :roflol:
hem verdiğin sözü tutuğun için hemde kendin için bişeyler güzel şeyler yaptığın için sağol fundamcım Şeniz,

jujum geldi mail baktım ama indirmeyi denemedim indirebilrsem söz atarım sanada hatta cd ye alır kargoyla bilem yollarım heheyt:),

bende şimdi kahver yaptım sadece varya yeminle içince ilk yudumu sanki miğdeme değil beynime doğru çıktı haha:),
özlemişim asfalt gibim olsada :),

hade hayal derse gider geri gelcek öptüm hepinizi...

msn açık lazım olursam kıpratın yeter...

şahnurum ii hatırlattın diyecektim bende gülüm kızlar süt dilimi çok hafif ve kalorisi çok az ballı vede,
çok tatlı isterse canınız alın bence bitter çikoltadan bile hafif,
bende pınarımın dediği maviyeşilin çikolatasından aldım albeni gibi tadı,sölemişimdir belkim ama şunu deyim süt diliminde kalori daha az,

şahnurum önceki gün öğlen 12-13 arası bu tarafa geldin mi kıs sen,
resmine bakmıştım ya sanki seni tunalıda gördüm ben yaw:)

yellow milleti düşündüysem ekmek arabası çarpsın :roflol:
tamamen kendimi düşündüğümden verdim onlara :roflol:,
tatlım senin işler yavaş ilerlee normal sabret sıkıntı yapma kendine,
he bide zaten o ilk lokmayı almak değil o ilk lokmadan sona gerisinden kaçmak marifet :roflol:...

GELDİMM KIZLARRR HERKESE GÜNAYDINNNN

Ya nivea bady de bana zor gelmiyor bende kalça ve karın egzersizleri die bir cd var sıkıcı aslında ama yaptın mı eşşekler gibi yanıyor... Yabancı bir avrat yaptırıyor arka fona hareketli müzük kosalar şevk gelir sesizce karının dediğini yapıyon sadece
CANIM O BAHSETTİĞİN CD BENDEDE VAR ESKİ ZAMANDAN KALMA BİŞİLE BERABER HEDİYE GELMİŞTİ ÖLE HATIRLIYORUM DEDİĞİN GİBİ KUPKURU MÜZİK FALAN YOK ONDAN PEK İÇİME SİNMEMİŞTİ AMA EVE GİDİNCE Bİ BAKIMM TEKRARDAN ÖLECE DURUYODU

Günaydın...
sonra 9 a doğru kendime hakim olamadım dolapta sütlaç vardı yememek için kendimi zor tuttum ve yemedim dolandım dolandım 1 dilim buğday ekmeğiyle 1 kase taze fasulye kavurması yedim :1ninca:

WALLA KUZUM OTURUP SÜTLAÇI YESEN DAHA İYİYDİ KANIMCAA:roflol:

AHLEYAR CANIM BİTTİN SENDE WALLA HASTALARIN ARASINDA...

ŞAHNUR BİŞİ YOKTUR KIZ YOĞUNLUK STRES HEPSİ MALUM BİZLERDE ONDANDIR ..YİNEDE Bİ GÖRÜN DOKTORA...Bİ ARA BENDEDE BAŞ AĞRISI OLMUŞTU...BEN HİÇ BAŞIMIN AĞRIDIĞINI BİLMEZKEN HER AKŞAM HER AKŞAM İLAÇ İÇİP UYUYODUM DOKTORA GİTTİM BİŞİ YOK DEDİ STRESDENDİR...SENİNKİDE ÖLEDİR CANIM MERAK ETME..

HAYALLL NABERR İYİ GİDİYO HAREKETLER FALANN... BU ARADA YELLOW SENDEN YARDIM İSTEMİŞ DEKORASYON KONUSUNDA CEVAP YAZMADINDA GÖRMEDİN Mİ DİYE UYARIYIM DEDİM...

FISTIK PINARIMM SENDE ÇAKTIRMADAN YÜRÜYÜŞLERİ ÇOĞALTTIN BAKIYORUMDAA....
İZMİRLİ YELLOW GÜLERR ÖPÜLDÜNÜZZZ

esmerim hoşgeldin tatlıııım nassın,
yellowun dediğini gördüm yazdım ya gülüm elimden geleni yaparım diye sağol hatırlatma için aşkom:),

funda canımcım bende dün koca markette aradım bi ısırgan çayı bulamadım yaw sinir oldum,
yemek öncesi yemek sonrası,elmesı melisası,
alman form çayı her şey vardı ısırgan yoktu,
hatta akla hayale gelmeycek şeyler vardı ısırganın bırak poşetini otunu bilem bulamadım ki,

artık akşam aktara gidip alcam yapcak bişeyim kalmadı,
yada halamın evin yanında büyüyo onları yolcam :roflol:
burda en büyük marketlerden biri gittiğim yer toptancı marketi bide ya,
metro,kiler,migros hepsine baktım sırra kadem basmış ısırgan :),
neyse gene düştü çenem alcem alcem bende alcem sen ne kullanıyom poşetmi demlememi,
nasıl kullanıyon bebük:)...

hayal gözlü, *JUJU*+, Esmeralda+, fguler+, simiryna, TopKek+, yellowdaisy+

hay maşşallah kadroya bakın gel 4. takıma geeel:)

mate poşette satılandan alın kızlar kilosu çok pahalı olduğundan mersin yaprağını millete ucuza mate diye kakalıyolarmış haberiniz olsuni
matenin kilosu milyarla satılıyo,
benim aktar dio ben bile alamıyom ki mateyi ucuza satalım dio,
hani 5i biyerde vardıya bi dönem hani çok meşur olup patlama yapıp sıtar olduğunda :roflol:
ulusta kadınlar 7-8 liraya alıyodu,
yada aktarlar 5 lira diodu benim aktar ve başka güvendiğim bi aktar aynı şeyi söledi haberiniz olsun kanmayın,
mateyi poşet alın gerçi kötü ama ne yapmadıkki zayıflaycaz diye,
bu yeşil çaya kötü diyenlere hade mateyi deneyin kul olun yeşile :roflol:,

ısırganı nasıl kullanıyonuz onu deyin bana,
onunda erkeği dişisi var diyo bazıları bazıları fark etmez diyo yaw eninde sonunda ot demek olmuyo...

hayalcim mate olayına ışık tutman iyi oldu canım..ben gider alırdım atlardım hemen..az sonra markete çıkıcam listeme ekledim bunu da...evet ısırganı da merak ediyorum ben..
fıstıklar ben papatya çayını çok seviyorum...çok hoş bir tadı var ve sanki iştahımı kesiyor..deneyin isterseniz sizde..

Anacım ben doğa marka ısırgan çayı ve mate çayı aldım poşet çay ayrı ayrı tabi migrostan aldım tadı güzel ikisinin de.

Hade git dersini çalış çenen düştü yinee:))))

Güler bu diyeti biliyorum benim kuzen 5-6 sene önce bu diyetle 18-19 kilo vermişti..bi doktor vardı uzman kadın ayrıcana evinin bir odasını muayene gibi yapmıştı akapunturk yapıyodu ona gitmmişti çokta faydasını görmüştü bende 1 seans gitmiştimm kadın aletler falan takıyodu bütün tahlillerini falan yaptırıp gidiyodun yoksa almıyodu seni...pahalıydı o yüzden devam edememiştimm allahım o zamanlar 62 kiloydum zayıflamak için yırtıyodum kendimi nasıll bu hallere geldim anlamadım bilemm neysemm konuya dönelim kuzen 2 ay kadar gitti kadın ona bu puanlı listeyi vermişti bi sorımm bakımm saklıyomu hala....bununla karşılaştırırım

Yaa en son ki yeşil vukaatımdan sonra elime bile almaya korkuyorum yeşilii hala tadı aklımdaa ne yapıcam bilmiyorummm...

ABLAM DEDİ GEÇEN SEN BÖLE ŞEYLERİ İÇEMEZSİN HAYRET EDİYORUM DENEMENE BİLE DEDİ....SANA BİTKİ ÇAYLARI ALALIM DEDİ AMA ONLARDA KOKUYO BENİM KOKUYA KARŞI Bİ HASSASİYETİM VAR..NE YAPICAM BİLMEM

Son düzenleme:
Back