He kız yemeğe gidiyom mesela kaşığı tutuyom elim titriyor hayal tansiyon muki anam iş yerinin yakınında da tansiyon öltürebileceğim bir yer yok ki. Limana bakıyoz dışarı çıksam bütün tırcılar bir bir ölçer beni vallama.
he anladım ben onu apla:),
jujum sen en kısa sürede tahlil yaptırıyorsun şekerim,
titremeyi sorma sebebim halamın kızı diye anlatıyomya diyeti beraber yapmaya başladık diye,
oda acıkınca başı dönüyodu,
baş dönmesi olmasada bi lokma bişey yyese titremesi geçiyodu,
oda şekerim düşüyo şekerim düşüyo diodu sürekli,
en sonunda kan tahlili yaptırdı kansızlık çıktı ile derecede,
ilaç kullanmaya başladı,
Allah korusun öle bi durum varsa eğer (öledir demiyorum neyse bilelim yaptır diyorum Allahım korusun takma hemen kafana)
ileri derecedeymiş sıvı kan gibi bi ilaç verdiler her sabah i.iyo aç karnına,kardeşimdede var ama o hapla tedavi olyu,ilerleme durumuna kansızlık derecesine göre tedaviyi,
önce hapla,sonra o ilaçla,sonra gerekirse kan takviyesiyle tedavi ediyolar,
sende neyse baktır jujum nolur ihmal etme emi,
bak bebişte düşünüyon ona göre bakarsın alırsın kararlarını,Şeniz...
Hanifem canımcım içme ozaman doğrudur hassasiyetin varsa içemen.. Ama çok faideli bişi sana deyim......
Papatya idrar mı söktürüyo ii ozaman iki güne bir ben papatya içiyom acep hergün mü içsem mesela bugün içim idrara söktürsün yarına vermiş çıkim.
hergün bi fincen iç jujum içebiliyosan,
hatta onuda kuru al marketlerde var demleme usulü iç yeşil gibi...
bu arada ben yarım pide salata ve ayran hüplettim
ooooh afiyet olsun cadıma...cokacimcoook...
kızlar burası bugün aşırı rüzgarlı ve soğuk yürümücem ben. soğuk havada rüzgar yedim mi başım ağrıyor hemen..
jujum seni ii anlıyorum rüzgarı anlımın ortasına yeyince baş ağrısı gözüme kadar vuruyo dikkat et yürüme bişi olmaz...