• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

He kız yemeğe gidiyom mesela kaşığı tutuyom elim titriyor hayal tansiyon muki anam iş yerinin yakınında da tansiyon öltürebileceğim bir yer yok ki. Limana bakıyoz dışarı çıksam bütün tırcılar bir bir ölçer beni vallama.

he anladım ben onu apla:),
jujum sen en kısa sürede tahlil yaptırıyorsun şekerim,
titremeyi sorma sebebim halamın kızı diye anlatıyomya diyeti beraber yapmaya başladık diye,
oda acıkınca başı dönüyodu,
baş dönmesi olmasada bi lokma bişey yyese titremesi geçiyodu,
oda şekerim düşüyo şekerim düşüyo diodu sürekli,
en sonunda kan tahlili yaptırdı kansızlık çıktı ile derecede,
ilaç kullanmaya başladı,
Allah korusun öle bi durum varsa eğer (öledir demiyorum neyse bilelim yaptır diyorum Allahım korusun takma hemen kafana)
ileri derecedeymiş sıvı kan gibi bi ilaç verdiler her sabah i.iyo aç karnına,kardeşimdede var ama o hapla tedavi olyu,ilerleme durumuna kansızlık derecesine göre tedaviyi,
önce hapla,sonra o ilaçla,sonra gerekirse kan takviyesiyle tedavi ediyolar,

sende neyse baktır jujum nolur ihmal etme emi,
bak bebişte düşünüyon ona göre bakarsın alırsın kararlarını,Şeniz...

Hanifem canımcım içme ozaman doğrudur hassasiyetin varsa içemen.. Ama çok faideli bişi sana deyim......

Papatya idrar mı söktürüyo ii ozaman iki güne bir ben papatya içiyom acep hergün mü içsem mesela bugün içim idrara söktürsün yarına vermiş çıkim.

hergün bi fincen iç jujum içebiliyosan,
hatta onuda kuru al marketlerde var demleme usulü iç yeşil gibi...

bu arada ben yarım pide salata ve ayran hüplettim

ooooh afiyet olsun cadıma...cokacimcoook...

kızlar burası bugün aşırı rüzgarlı ve soğuk yürümücem ben. soğuk havada rüzgar yedim mi başım ağrıyor hemen..

jujum seni ii anlıyorum rüzgarı anlımın ortasına yeyince baş ağrısı gözüme kadar vuruyo dikkat et yürüme bişi olmaz...

aslında aklımdan geçmiyor değil de işte..... evet kan tahlili vermekte fayda var ....

ben geçen sene tam tahlil yaptırmıştım bişi çıkmamıştı bu sene de tam kan tahlili yaptırim barim ben.. ama hangi gün olur onu bilemeyom....

bu arada herkes güzel yemiş öğlen yemeğini ii gidiyoz demi hayal

Kıs hayal sen nası çalışıyon onca dersi türk vergi sistemini aldım çalışim d,e ama anam 10+15 sayfa üniteler oku oku başını unutuyom sonuna gelince ben napcam ya offff bir değil iki değil 7 dersi nası vercem ben

yardımcı alim yoksam kalacam bu sene de en azından borçlu geçim 4. Sınıfa

aynen jujum,
pınarda tavuk sote yedi demin hepimiz ii gidiyoruz,
yakında toplarız meyvelerini
ay aman dökeriz dicedim :roflol:

jujum aman ijmal etme aç tam kan baktır özellikle söle dr a şikayetlerini daha detaylı bakıyolar,
bende geçen sene diyete başlayınca biraz kilo verip yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı,
bi kolestrol için dr yürü demişti korktum önce,sordum omu çıktı başıma diye,
dr dedmişti yok bütün değerlerin maşallah ii düzegün ama kötü kolestrolün iden azcık yüksek hiç bi zararı yok ama sen hergün yürüme çalış yarım saat demişti...
3-4 kilo daha vereyimde bide yaptırcam bende tam kan...

jujum bende ilk başladığımda almıyodu kafam bırak ünite sonunu konu sonuna gelene kadar başını unutuyodum,
yazarak çalışmaya başladım,
tamamını okuyorum bi yandan not alıyorum önemli olan yerleri tuttuğum notta renkli kalemle yaıyorum yada çiziyorum altını,
sonra ünite sonuna gelince testi çözüyorum,
sonra o testide yazıyorum boşluk doldurma gibi yapıp,
baya işe yarıyo hem okuyup hem yazınca,
en son vaktim kalırsa gözden geçirirken aldığım notları geçircem tatlım,
eğer imkanın varsa sende notlar alarak çalış bence,
ben böle çözüm buldum yoksa kafam basmadı 1 konuyu 3 kez okuduğum oldu ilk başlayınca
az sık alışıyosun derse çalışmaya kafa tembelliğe alışık ders açısından...

yardım alınca gitcek vakit bulcaksan al tabe fıstığım,
kurslarda 4 ders alana 1 ders bedava diye kampanyalar var gerçi senin orda nasıldır bilemiyorumda,
benim geçen bi arkadaşla görüştüm o öle kursa yazılmış kurs olmadan yapamadım dedi,
bölüm aynı bizim o benim gibi geçiş yapmadı ama dedim notlarını çoğalt ver banada tamam dedi
kendim çalışıyorum şimdi inş geçersemde süper olcak,
yav 2 ders versem yetiyo geçmeme,
bende diyorum en kötü inşallah iş hukukunu,yönetimi,finansalı geçersem,
maliyet kalsın takmayacam sınıfı geçeyim yeter bana bu sende kalmayım yaw,
sende ne yapcaksan çabuk karar ver başla 1 ay kaldı nerdeyse sınavlara...

Hayalim baktım hemen hemen ilk 5-6 üniteden sorumlu oluyorsun günde 1 ünite çalışsam 4 ders garanti arada 2 ünite çalışırsam 7 garanti yaparım herhal

Yahu millet nerde böle ya bakıyom bakıyom kimse bişi yazmamış.....

Zati canım sıkıldı anam yardımcılara baktım 2 tane almam lazım 20+20 40 vercem....

Hoşşşşş bugün hemen gidecem bulursam alırım bir iki kişiye sordum mırın kırın etti vermemek adına bende kimseye ağız eğmem....

Sorduğum kişiler okulu bitirdi aynı bölüm hemde vermek istemiyorlarsa keyifleri bilir bende elimdekileri yakarım bunun üstüne gene de kimseye vermem

juju turşusunu mu kurcaklar acep ne insanlar var ya.....

benimde canım sıkılıyor bir in bulun bana iki gün aralıksız kimseleri görmek istemiyorum sadece kendimi dinlemek ve uyumak istiyorum.....

Back