• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İYİ akşamlar kızlar öğleden sonra giremedim benim tansiyon gene 4 e düşmüş zati öğleyin gözüm kararıyordu yıldızlar uçuşuyordu revirdeki hemşire bu sefer yarım saatten fazla yatırdı 8/4 olmuş zorla 1 dilimde baklava yedirdi kan şekerin düşmüş olabilir ne bu hal 1 haftada 2 kere seni yatırmak zorunda kaldık diye kızlaılar yarın nörolojiye randevu aldım öğleden sonra ona gidecem dr da gözümü korkuttu baş ağrısı normal değil dedi ur -tümör vs demedi ama ima etti ben de tedirgin oldum anlayacağınız yarın bakalım gidecem ne olacak bi de bende dr un dediğine göre dolaşım bozukluğu varmış kabızlık şiddetli baş ağrısı vs kan biyerlerde toplanıyor dedi gözüm korktu anlayacağınız en kısa sürede endokronolojiye de gitmem gerekiyormuş onun içinde üniversite hastanesine gideceğim
kamercim vcanım sana da geçmiş olsun sizinkide bize döndü hastalıklardan kurtulamadınız inşallah en kısa sürede toplanırsınız
akşam yemeği olarak 6 kaşık kuru patlıcan yemeği 1 kepçe çorba 3 kaşık yoğurt yedim arta öğün olarak yoğurt keten tohumu ve 3 kayısı diyetisyenin verdiği gibi yedim acaip uykum var iyi geceler imdiden hepinize

Canım geçmiş olsun doktor bayaa korkutmuş seni aman ihmal etme en kısa zamanda tetkiklerini yaptır...

günaydın kıslar....

kamerim allah acil şifalar versin inş biran önce toparlanırlar...

şahnurum yaaa noldu sana kesin nazar değdirdiler :nazar: canım iyi haberlerini bekliyoruz inş birşey çıkmayacak.Şeniz

kuzu aferim sanada sütlaçla yaptığın boğuşmada kazanmışsın süpersin...

izmirli dün sabah da simit yemiştin sen akşam yemeğin iyi ama sabahları fena senin ....
yellowum ahhhh o ev işlerini bilirim ustlarla uğraşmak kadar zor bişey yok beklersin gelmezler ,sorun çıkarırlr işlerin rast gitsin inş...

akşam çeyrek kepek ekmeğinin içine salata koyup yedim ,sonra bie bardak meyve suyuve piko yedim..

sabah 1 yumurta bir dilim etimek ,meyce suyu ...

herkese günaydın nasılız bakem,
boooow ben bügün süper hissediyorum gelerken böle hissetmeye başladım,
içim kıpır kıpır Allahım bozmasın :sm_cool::sm_cool:sositososito:dance:,
geldim aynanın önünde geçerken daha ii oldum didim hade hülya az kaldı hadeeeeeeeehihoyyythihoyyyt...

günaydın kızlar döncem ben size:)))

dön bise dön hıh:dilcikar::dilcikar: ...

canım son yediklerimi yemeseydim çok iyi olcaktı ama.... cokacimcoook

bişi olmas o kadardan ii etmişin kuzum...:teselli:

buarada hayalin bahsettiği tuba özay cdsi var bende.. yani bir zamanlar vardı şimdi nerelerde bilmiyorum ama...
1-2ay düzenli yapmıştım ben.. çok dehşet terliyordum o hareketleri yaparken ve bacak kaslarınız birde kollarınız naısl yanıyor ilk günler nasıl acıyor anlatmam...
çok süper güzel hareketler var... faydalıda...
ama aynı cd denmi bahsediyoruz onu kestiremedimkaydirigubbakcemile3
bldiğim kadarıyla 1tane cd si var ama benm bilmediğim başkada olabileeer tabiii..
böle deniz kenarında birde bir adamla beraber spor salonun yapılan hareketleri var bendeki cd de...

evet aynı cd den bahsediyoruz ben yakmıyo demedim izmirim cd de tuba hop deniz kenarında hop spor salonunda,cd hareketlerine lafım yok apla :roflol:
tuba fena :roflol::roflol::roflol:...
niveada aşağı yukarı aynı onla tuğbanın bacak iç bölgesi ve bacak egzersizi daha fazla,
onu bende aptım daha önce evet süper işe yarıyor tavsiye ediyorum da...:lepi:...

herkeseee günaydınlar..
ahleyar çok geçmiş olsun güzelim.. acil şifalar versin Allah...

dün akşam: 4kaşık yoğurt, 4kaşık sulu köfte, 2kaşık bulgur pilavı
sabah: 1fincan çay ve boyoz (bunu herkes bilirmi bilmiyorum ama yağlı birşey ama çok canım çekti tutamadım kendimi:oklava: )
şimdide yeşil çay içiyorum.. pardon pardon içemiyorum desek daha doğru olurkaydirigubbakcemile3
benim yeşil çayla aram hiç iyi değil.. iyide olamıcak kanımca...

iç iç yeşilden zarar gelmez afiyet bal şeker olsun tatlıııııımkaydirigubbakcemile5...

Günaydın...
Akşam hiçbirşey yapamadım.... Kuzumla uğraştım sonra da hışırım çıkmış bir şekilde yaprak dökümünü izledim hiçbirşey yapasım yoktu...

AKşam yediklerim biraz abartılı oldu kızlar ama çok iştahım vardı dünyaları yiyesim geliyordu...
Akşam ki menüm:
Yarım kase bamya
1 kase yoğurt ve yeşilllik

sonra 9 a doğru kendime hakim olamadım dolapta sütlaç vardı yememek için kendimi zor tuttum ve yemedim dolandım dolandım 1 dilim buğday ekmeğiyle 1 kase taze fasulye kavurması yedim :1ninca:

sabahki menüm:
1 dilim buğday ekmeği arasında peynir, 1 yumurta, 1,5 bardak light süt.

afiyet olsun kuzum keşke bunları yiyeceğine (akşamkileri fasulye vs)
2 kaşık sütlaç yeseydin kıs:ecrin_bebek::ecrin_bebek:...

iyi akşmlar tatlı arkadalarım ..bugün sabah yazdım sonra hiç gelemedim..yogun bir gün geçirdim yine ..son zamanlarda hep böle..evin tadilatları çok yava ilerliyor havalar çok soguk oldugu için..geç olsun da güç olmasın inşaallah...kızlar zormuş bu ev işi yaaa...hayırlısı diyeyim..biraz stresliyim bugün uçuk çıktı bu yüzden...
bu arada arada kaçamaklarımn oluyor ama çok diil..bugün 60 dakika yürüdüm
hayalcim sen dekorasyon sektöründeydin dimi canım..sana danışmak istediğim şeyler var arkadasım..yardımcı olurmusun yarın banaŞeniz

olarım tabe anladığım bi konuysa seve seve tatlım,
hava soğuk olunca evet inşaat işleri duruyo hela dekorasyonla ilgili ise zor oluyo sabır saro şekerim...sositosositosositososito...

İYİ akşamlar kızlar öğleden sonra giremedim benim tansiyon gene 4 e düşmüş zati öğleyin gözüm kararıyordu yıldızlar uçuşuyordu revirdeki hemşire bu sefer yarım saatten fazla yatırdı 8/4 olmuş zorla 1 dilimde baklava yedirdi kan şekerin düşmüş olabilir ne bu hal 1 haftada 2 kere seni yatırmak zorunda kaldık diye kızlaılar yarın nörolojiye randevu aldım öğleden sonra ona gidecem dr da gözümü korkuttu baş ağrısı normal değil dedi ur -tümör vs demedi ama ima etti ben de tedirgin oldum anlayacağınız yarın bakalım gidecem ne olacak bi de bende dr un dediğine göre dolaşım bozukluğu varmış kabızlık şiddetli baş ağrısı vs kan biyerlerde toplanıyor dedi gözüm korktu anlayacağınız en kısa sürede endokronolojiye de gitmem gerekiyormuş onun içinde üniversite hastanesine gideceğim
kamercim vcanım sana da geçmiş olsun sizinkide bize döndü hastalıklardan kurtulamadınız inşallah en kısa sürede toplanırsınız
akşam yemeği olarak 6 kaşık kuru patlıcan yemeği 1 kepçe çorba 3 kaşık yoğurt yedim arta öğün olarak yoğurt keten tohumu ve 3 kayısı diyetisyenin verdiği gibi yedim acaip uykum var iyi geceler imdiden hepinize

canım benim çok geçmiş olsun baş ağrın dönmesi süreklimi oluyodu canım ya,
inş dr dediği gibi bişi değildir ve en kötü sadece kan şekerin düşüyordur tatlım,
kendini korkutma tahliller ultrason vs bi sonuçlansın çıkmaz Allahın izniyle bişey,
çok geçmiş olsun Allahım tez şifa versin canım arkadaşım...

esmerim nerelerde benmi göremiyorum...

pınar cadısı ne iş bağamı özendin bi yımırtayla kahvaltı geçiriyon :roflol::roflol::roflol::mymeka:...
pınar ben seni sefiyom :asigim::asigim::asigim:...

jujum hade gelde akşam ne yedin görek ben çok merak ediyom :roflol::roflol::roflol::jeyyar:...

ben akşam:

2 kaşık haşalnmış makarna yedim yoğurt yağ heç bişi yoktu,
2 tane miske havıç yedim,
1 ısırık elma yedim,
bide 1 parça bitter çikola yidim oh :dance::dance::dance:...

sabah:

şimdi yeşil içeceğim,
ardından 1 tane haşlama yımırta
1 galeta yiyeceğim...

Günaydın şekerler.
,
Bendede yorgunlk, uykusuzluk ve iş yoğunluğundan maalesef bir motivasyonsuzluk ve feci bir iştah durumu başladı. pazartesiden beride hiç spor yapmadım:)

Para durumunu ayarlarsam martta diyetisyene gidebilirim belki .

Şahnurcum geçmiş olsun. İçini rahat tut tatlım dr. korkutmuş biraz seni ama sen çok tempolu,
sıkıntılı bir dönem geçirdin. Bı yaşadıkların onların sonucudur. Vücudun zayıf düştü haliyle. Tansiyon düşüklüğü için gümde 2-3 kez tuzlu ayran içsen iyi gelir.

Kamercim sizede geçmiş olsun. Sizde toparlanamadınız ailecek. Allahtan sen ayaktasın. Acil şlifalar dilerim.

Yellow kolay gelisn canım zordur ustalarla uğraşmak. Ne yapılıyor şimdi eve.?

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... dün öğlen bir saat yürümüştüm akşam eve gittim şu bahsettiğim kalça ve karın egzersizleri cdsini buldum ve yaptım valla ilk defa karın kaslarım ve kalça ve basen kaslarım yanıyor şimdi acıyor ..... demekki arada bir değişik işiler yapmak lazımmış nivea bady bana göre ilk başlayanlar için ideal ben artık aştım o devlreleri hele düzenli yürüyüş yaptım bir dönem bacak kaslarım öle hemen çalışmaz herılt....

şimdi kendime hareketli step tarzı bişiler arıyom böle sıkılmayın bol hoplatsın zıplatsın....

bu arada şahnurcum daha bişi yok karamsar olma

ahleyar anam bir sen kalmışın hastalanmayan ne iş nedir salgın mı var orda.....

ve dün düşen uçakta vefat eden vatandaşlarımıza allahtan rahmet diliyorum....

cadımmm bende seni çokk seviom ....Şeniz
yaa ben hep yerim yumurtayı kısss genelde ewde yapıyorum ya kahvaltıyı ....ama ben rafadan yiyorum katıyı pek sevmiyrum..

dün öğlen yedim bende makarnayı yoğurtlu ayyy makarna bayılıyorum ben hergün yesem bıkmam..

valla akşam yarım paket çikolata yedim 90 kal idi... hesapladım hemen.....

sonracıma koca bir kase yoğurt yedim ve hareketlerimi yaptım... sonracıma yatmaya yakın oğlan tutturdu nutella die ona ekmek arası yaparken bir dilim ekmeğe bir şk. sürdüm bende yedim....

sabah tartıldım 63,1 çıktım yani nötr durumdayım ne aldım ne versdim...

yav bu ne be geleng iden benim seceremi dutuyoooo... anam ne meraklısınız ne yidim die....valla her lokmasına kadar süledim...he birde soda içtim klasik

şebom inş ayarlarsın tatlım hadi hayırlısı,
bende merak ediyorum daha bahsetmedi cadı yediklerinde merakla bekliyorum,

jujum süpersdin kıs sen banada link at bulursan msnden lüffen:)
ayrıca sana katılıyorum uçakta hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum,
yaralılarada acil şifalar versin Allahım...

pınar cadım benim sefiyom seni sana takılmayıda sefiyom anam duramam ben sana sataşmadan napam katlancen artıkın bu deli hayale,
kendin etin kendin buldun:)...
ayrıca afiyet bal şeker olsun şifa olsun eritsin şişirmesin yavruum:jeyyar::jeyyar::jeyyar:...

aslında bana maille plates geldi 4-5 link

rapid den indiriliyor eğer ben indirebilrim diyern varsa yollayım bizde kurumsal olduğundan saniyesini takip etmek gerekiyor yakalayamıyorum bazen...

hayalcim eğer o sültlaçtan bir kaşık alsaydım sonum hiç hayır olmazdı koca bir kase güm mideye giderdi :1ninca:
kendimi bildiğimden yaklaşmadım..

şebnemcim yorgunluk durumu bende de var gece kuzumla yattık kurt gibi kaynadı yine..... :mymeka: sabahta doğal olarak uykumu alamamış olarak kalktım.. şu an çok keyifsizim....

hayalcim sende kıpır kıpırsın Allah bozmasın kaydirigubbakcemile2

takıl hayalimmmmmm ....

jujum çok şımarttın sen bunları ondan oluyor kuzumm böyle..

ya dün akşma takmın tatlı krizi varmış maş .... herkes çikolata yemiş sırnaşık şey

kısım dün 16:30 sularında böreği ben mi götürdüm sen götüdün tabe bakcez :roflol::roflol:
bende akşam bizim yeğene süt dilimi alayım diye markete girdim nestle bitterleri dizmişler kampanya diyede girişe koymuşlar,aldım tabe :roflol:
akşamda işten çıktım aneyi aradım zeruuş ne zaman çıkcan gelem alam seni ikimis yürüyek didim oda hadi gel bekliyorum didi,
burdan ayrancıya geçtim aneyi aldım beraber yürüdük bulvar üzerinden,
büyük beden satan mağazalara bakardım önceden pek bişi göremezdim,
şimdi büyük beden satan mağaza çoğaldı ve fiyatları düşürdü geçerken büyük beden mi hıh diyorum annem gülüyo,şaşırdın ice ha diyo :roflol:
ne işim olur kısım büyük bedennen benim didim alma geri kızııııım güzel oldu vermesende alma artık öncekiler gibi yapma yeter verdiğinde zorlama diyo,
yok daha vercem deyincede aman nasıl biliosan öle yap ama alma diye kısıyo :roflol::roflol:
neyse sıhıyeye geldim açtım çikolayı durakta bekleyen bütün tanıdıklara tuttum hepsi aldı banada az kaldı yidim :roflol:
kızın biri hülya abla yok yeni yedim dedi aman gül nolcak al be ablam didim yok didi gül al diyom didim aldı :roflol:
sana bişey diyebilirmiyim dedi abla bi ara acayip kilo almıştın bu ara zayıfladın baya farkındamısın didi,
didim gül farkına varmammı mümkünmü didim,sen bilem fark etmişin bak dedim,
ben koca çikoltayı farkında olmasam dağıtıp bi lokma yermiyim dedim millet güldürme akşam akşma dio :roflol:...

jujum at bana bakayım bi belki alabilirim at bana at bana delikafaduldendelikafadulden

takılıyom zaten pınar hele Allahın izniyle istanbula gelem bi tamamen bittin kısım sen akşam yemek yapmicam sana gelce :roflol:...

zuzum anladım tatlım ii yapmışsın bende akşam sofraya oturmamak için dışarı çıktım üstümü bile değişmedim vallah :roflol:
hala kızı markete gidiyomuş onla markete gittik,ordada misket havucun poşeti yırtılmış 2 tane aldım attım ağzıma :roflol:,
he bide min tatlım sağol...

günaydınnnn canlarımkaydirigubbakcemile2dakikalardır size yazıcak oluyorum zırt pırt biri geliyo...gıcıkk oldumkafamçokkarıştı
az önce kahvaltımı yaptım..avuç içi kadar tahinli ama şekersizinden pide yedim...Çok üzgünüm çoook
şimdide çay keyfi yapıyorum...hemen geçmişi okuyayımsengözlerimebaksanab

Back