- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #3.701
kuzu yine iyi tutmuşsun kendini.. okadarda abartı olmamışki yediklerin...
sütlaçı yemekmekle ii yapmışsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İYİ akşamlar kızlar öğleden sonra giremedim benim tansiyon gene 4 e düşmüş zati öğleyin gözüm kararıyordu yıldızlar uçuşuyordu revirdeki hemşire bu sefer yarım saatten fazla yatırdı 8/4 olmuş zorla 1 dilimde baklava yedirdi kan şekerin düşmüş olabilir ne bu hal 1 haftada 2 kere seni yatırmak zorunda kaldık diye kızlaılar yarın nörolojiye randevu aldım öğleden sonra ona gidecem dr da gözümü korkuttu baş ağrısı normal değil dedi ur -tümör vs demedi ama ima etti ben de tedirgin oldum anlayacağınız yarın bakalım gidecem ne olacak bi de bende dr un dediğine göre dolaşım bozukluğu varmış kabızlık şiddetli baş ağrısı vs kan biyerlerde toplanıyor dedi gözüm korktu anlayacağınız en kısa sürede endokronolojiye de gitmem gerekiyormuş onun içinde üniversite hastanesine gideceğim
kamercim vcanım sana da geçmiş olsun sizinkide bize döndü hastalıklardan kurtulamadınız inşallah en kısa sürede toplanırsınız
akşam yemeği olarak 6 kaşık kuru patlıcan yemeği 1 kepçe çorba 3 kaşık yoğurt yedim arta öğün olarak yoğurt keten tohumu ve 3 kayısı diyetisyenin verdiği gibi yedim acaip uykum var iyi geceler imdiden hepinize
kuzu yine iyi tutmuşsun kendini.. okadarda abartı olmamışki yediklerin...
günaydın kızlar döncem ben size:)))
canım son yediklerimi yemeseydim çok iyi olcaktı ama.... cokacimcoook
buarada hayalin bahsettiği tuba özay cdsi var bende.. yani bir zamanlar vardı şimdi nerelerde bilmiyorum ama...
1-2ay düzenli yapmıştım ben.. çok dehşet terliyordum o hareketleri yaparken ve bacak kaslarınız birde kollarınız naısl yanıyor ilk günler nasıl acıyor anlatmam...
çok süper güzel hareketler var... faydalıda...
ama aynı cd denmi bahsediyoruz onu kestiremedimkaydirigubbakcemile3
bldiğim kadarıyla 1tane cd si var ama benm bilmediğim başkada olabileeer tabiii..
böle deniz kenarında birde bir adamla beraber spor salonun yapılan hareketleri var bendeki cd de...
herkeseee günaydınlar..
ahleyar çok geçmiş olsun güzelim.. acil şifalar versin Allah...
dün akşam: 4kaşık yoğurt, 4kaşık sulu köfte, 2kaşık bulgur pilavı
sabah: 1fincan çay ve boyoz (bunu herkes bilirmi bilmiyorum ama yağlı birşey ama çok canım çekti tutamadım kendimiklava: )
şimdide yeşil çay içiyorum.. pardon pardon içemiyorum desek daha doğru olurkaydirigubbakcemile3
benim yeşil çayla aram hiç iyi değil.. iyide olamıcak kanımca...
Günaydın...
Akşam hiçbirşey yapamadım.... Kuzumla uğraştım sonra da hışırım çıkmış bir şekilde yaprak dökümünü izledim hiçbirşey yapasım yoktu...
AKşam yediklerim biraz abartılı oldu kızlar ama çok iştahım vardı dünyaları yiyesim geliyordu...
Akşam ki menüm:
Yarım kase bamya
1 kase yoğurt ve yeşilllik
sonra 9 a doğru kendime hakim olamadım dolapta sütlaç vardı yememek için kendimi zor tuttum ve yemedim dolandım dolandım 1 dilim buğday ekmeğiyle 1 kase taze fasulye kavurması yedim :1ninca:
sabahki menüm:
1 dilim buğday ekmeği arasında peynir, 1 yumurta, 1,5 bardak light süt.
iyi akşmlar tatlı arkadalarım ..bugün sabah yazdım sonra hiç gelemedim..yogun bir gün geçirdim yine ..son zamanlarda hep böle..evin tadilatları çok yava ilerliyor havalar çok soguk oldugu için..geç olsun da güç olmasın inşaallah...kızlar zormuş bu ev işi yaaa...hayırlısı diyeyim..biraz stresliyim bugün uçuk çıktı bu yüzden...
bu arada arada kaçamaklarımn oluyor ama çok diil..bugün 60 dakika yürüdüm
hayalcim sen dekorasyon sektöründeydin dimi canım..sana danışmak istediğim şeyler var arkadasım..yardımcı olurmusun yarın banaŞeniz
İYİ akşamlar kızlar öğleden sonra giremedim benim tansiyon gene 4 e düşmüş zati öğleyin gözüm kararıyordu yıldızlar uçuşuyordu revirdeki hemşire bu sefer yarım saatten fazla yatırdı 8/4 olmuş zorla 1 dilimde baklava yedirdi kan şekerin düşmüş olabilir ne bu hal 1 haftada 2 kere seni yatırmak zorunda kaldık diye kızlaılar yarın nörolojiye randevu aldım öğleden sonra ona gidecem dr da gözümü korkuttu baş ağrısı normal değil dedi ur -tümör vs demedi ama ima etti ben de tedirgin oldum anlayacağınız yarın bakalım gidecem ne olacak bi de bende dr un dediğine göre dolaşım bozukluğu varmış kabızlık şiddetli baş ağrısı vs kan biyerlerde toplanıyor dedi gözüm korktu anlayacağınız en kısa sürede endokronolojiye de gitmem gerekiyormuş onun içinde üniversite hastanesine gideceğim
kamercim vcanım sana da geçmiş olsun sizinkide bize döndü hastalıklardan kurtulamadınız inşallah en kısa sürede toplanırsınız
akşam yemeği olarak 6 kaşık kuru patlıcan yemeği 1 kepçe çorba 3 kaşık yoğurt yedim arta öğün olarak yoğurt keten tohumu ve 3 kayısı diyetisyenin verdiği gibi yedim acaip uykum var iyi geceler imdiden hepinize