- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #3.741
2 ayda 19 kilo süper ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takılıyom zaten pınar hele Allahın izniyle istanbula gelem bi tamamen bittin kısım sen akşam yemek yapmicam sana gelce :roflol:...
hayalcim mate olayına ışık tutman iyi oldu canım..ben gider alırdım atlardım hemen..az sonra markete çıkıcam listeme ekledim bunu da...evet ısırganı da merak ediyorum ben..
fıstıklar ben papatya çayını çok seviyorum...çok hoş bir tadı var ve sanki iştahımı kesiyor..deneyin isterseniz sizde..
Anacım ben doğa marka ısırgan çayı ve mate çayı aldım poşet çay ayrı ayrı tabi migrostan aldım tadı güzel ikisinin de.
Hade git dersini çalış çenen düştü yinee:))))
Güler bu diyeti biliyorum benim kuzen 5-6 sene önce bu diyetle 18-19 kilo vermişti..bi doktor vardı uzman kadın ayrıcana evinin bir odasını muayene gibi yapmıştı akapunturk yapıyodu ona gitmmişti çokta faydasını görmüştü bende 1 seans gitmiştimm kadın aletler falan takıyodu bütün tahlillerini falan yaptırıp gidiyodun yoksa almıyodu seni...pahalıydı o yüzden devam edememiştimm allahım o zamanlar 62 kiloydum zayıflamak için yırtıyodum kendimi nasıll bu hallere geldim anlamadım bilemm neysemm konuya dönelim kuzen 2 ay kadar gitti kadın ona bu puanlı listeyi vermişti bi sorımm bakımm saklıyomu hala....bununla karşılaştırırım
Yaa en son ki yeşil vukaatımdan sonra elime bile almaya korkuyorum yeşilii hala tadı aklımdaa ne yapıcam bilmiyorummm...
ABLAM DEDİ GEÇEN SEN BÖLE ŞEYLERİ İÇEMEZSİN HAYRET EDİYORUM DENEMENE BİLE DEDİ....SANA BİTKİ ÇAYLARI ALALIM DEDİ AMA ONLARDA KOKUYO BENİM KOKUYA KARŞI Bİ HASSASİYETİM VAR..NE YAPICAM BİLMEM
2 ayda 19 kilo süper ya
Ya kıslar benim gene baş dönmelerim başladı ... Ya tansiyonum felan mı düşüyo acep tatlı da yiyorum hergün mutlaka kan şekeri değildir herhal...
selam kızlar şimdi dr dan geldik . kuzum kızamıkçık olmuş . ilaç aldık ağrı kesici bide kaşıntıyı azaltıcı
ya kızlar benim eşim uzun ve ince ben sie kısa ve şişman...gıcık oluyom..önceden ben zayıfkene gıcık olmuyodum tabeeenaniknanikona kilo aldırmayı planlıyorum hedefim 15 kilo..yaşlandırcam onu..saçını damı döksem acabasositososito
Valla bilmiyorum ya... Korkmaya başladım aslında beyinle ilgili bir sorun olabilirmi die...acaba benim bünyem 60 kiloyu kaldırmıyor mu çok muzorluyorum acaba.. Ne zaman ki 64 altına düştüm baş dönmelerim başladı... Hayırlısı bakalım....
Yemekte 1 kızarmış balık yedim ala balıktı bir koca tabak ta roka salatası yedim nar ekşili... Sodamı içiyorum şidmi
helva verdiler bir barmak kalınlığında ama yemedim yanımda duruyor