• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya kıslar benim gene baş dönmelerim başladı ... Ya tansiyonum felan mı düşüyo acep tatlı da yiyorum hergün mutlaka kan şekeri değildir herhal...

ya kızlar benim eşim uzun ve ince ben sie kısa ve şişman...gıcık oluyom..önceden ben zayıfkene gıcık olmuyodum tabeeenaniknanikona kilo aldırmayı planlıyorum hedefim 15 kilo..yaşlandırcam onu..saçını damı döksem acabasositososito

takılıyom zaten pınar hele Allahın izniyle istanbula gelem bi tamamen bittin kısım sen akşam yemek yapmicam sana gelce :roflol:...

gel kısımmmm sana feda olsun ....

ben mate ve yeşil içiyorum poşet ama demleme yeşil çok hoş oluyor bol limonlu ,be sewerek içiyorum ...

hanifem valla ben aslında hergün yürüyorum illaki dışarda işim oluyor ve yürüyerek gidebildiğim heryere yürürüm ....hanifem yeşilin aromalıları var onları bie dene istersen ...

jujumm dikkat et valla bir tansiyonunu ölçtür başın döndüğü zamanlarda ...

Valla bilmiyorum ya... Korkmaya başladım aslında beyinle ilgili bir sorun olabilirmi die...acaba benim bünyem 60 kiloyu kaldırmıyor mu çok muzorluyorum acaba.. Ne zaman ki 64 altına düştüm baş dönmelerim başladı... Hayırlısı bakalım....

Yemekte 1 kızarmış balık yedim ala balıktı bir koca tabak ta roka salatası yedim nar ekşili... Sodamı içiyorum şidmi

helva verdiler bir barmak kalınlığında ama yemedim yanımda duruyor

hayalcim mate olayına ışık tutman iyi oldu canım..ben gider alırdım atlardım hemen..az sonra markete çıkıcam listeme ekledim bunu da...evet ısırganı da merak ediyorum ben..
fıstıklar ben papatya çayını çok seviyorum...çok hoş bir tadı var ve sanki iştahımı kesiyor..deneyin isterseniz sizde..

papatya idrarda söktürüyor sarı fıstık,
bende bi dönem bi sürü otu karıştırıp içine papatyada koyup kaynatıyodum:)...

Anacım ben doğa marka ısırgan çayı ve mate çayı aldım poşet çay ayrı ayrı tabi migrostan aldım tadı güzel ikisinin de.

Hade git dersini çalış çenen düştü yinee:))))

he çalışıyos işte atın beni başınızdan siz didikodu edin oh :jeyyar::jeyyar::roflol:...
doğa marka herbişiyi vardıda ısırganı goktusenağlamasenağlamasenağlama...

Güler bu diyeti biliyorum benim kuzen 5-6 sene önce bu diyetle 18-19 kilo vermişti..bi doktor vardı uzman kadın ayrıcana evinin bir odasını muayene gibi yapmıştı akapunturk yapıyodu ona gitmmişti çokta faydasını görmüştü bende 1 seans gitmiştimm kadın aletler falan takıyodu bütün tahlillerini falan yaptırıp gidiyodun yoksa almıyodu seni...pahalıydı o yüzden devam edememiştimm allahım o zamanlar 62 kiloydum zayıflamak için yırtıyodum kendimi nasıll bu hallere geldim anlamadım bilemm neysemm konuya dönelim kuzen 2 ay kadar gitti kadın ona bu puanlı listeyi vermişti bi sorımm bakımm saklıyomu hala....bununla karşılaştırırım

sonra geri ne kadar sürede almıştı...kaydirigubbakcemile4:emir_bebek:...

Yaa en son ki yeşil vukaatımdan sonra elime bile almaya korkuyorum yeşilii hala tadı aklımdaa ne yapıcam bilmiyorummm...

ABLAM DEDİ GEÇEN SEN BÖLE ŞEYLERİ İÇEMEZSİN HAYRET EDİYORUM DENEMENE BİLE DEDİ....SANA BİTKİ ÇAYLARI ALALIM DEDİ AMA ONLARDA KOKUYO BENİM KOKUYA KARŞI Bİ HASSASİYETİM VAR..NE YAPICAM BİLMEM

senin eyi bi zopaya ihtiyacın var :oklava::oklava:...

2 ayda 19 kilo süper ya

değil...

Ya kıslar benim gene baş dönmelerim başladı ... Ya tansiyonum felan mı düşüyo acep tatlı da yiyorum hergün mutlaka kan şekeri değildir herhal...

jujum öle başın dönünce bi eczaneye falan gidip tansiyon bakıt yada temin edebilirsen bi tansiyon aleti bul hemen ölç yada ölçtür birine ya,
titreme falan oluyomu jujum başın dönünce...

selam kızlar şimdi dr dan geldik . kuzum kızamıkçık olmuş . ilaç aldık ağrı kesici bide kaşıntıyı azaltıcı

canım geçmiş olsun...

ya kızlar benim eşim uzun ve ince ben sie kısa ve şişman...gıcık oluyom..önceden ben zayıfkene gıcık olmuyodum tabeeenaniknanikona kilo aldırmayı planlıyorum hedefim 15 kilo..yaşlandırcam onu..saçını damı döksem acabasositososito

adama koplo düşüncene sen zayıfla cadı:mymeka::mymeka:...

Valla bilmiyorum ya... Korkmaya başladım aslında beyinle ilgili bir sorun olabilirmi die...acaba benim bünyem 60 kiloyu kaldırmıyor mu çok muzorluyorum acaba.. Ne zaman ki 64 altına düştüm baş dönmelerim başladı... Hayırlısı bakalım....

Yemekte 1 kızarmış balık yedim ala balıktı bir koca tabak ta roka salatası yedim nar ekşili... Sodamı içiyorum şidmi

helva verdiler bir barmak kalınlığında ama yemedim yanımda duruyor

jujum dünde dedim gene diyorum kan tahlili yaptır ihmal etme...

millet yok ortalarda ben diyeceğimi deyip gidiyorum hıh:)

öğlen yemeğim:

2 kepçe (büyük değil kepçem orta boy)pirinç çorbası dünden kalan haşlama tavuğun suyuna yaptım :),
yarım havuç,çeyrek sivri biber,2 yaprak kıvırcıktanda salata yaptım,

he bide 2 su bardağı limonlu sıcak su içtim,
yemekten sona yeşil yapcem içcem derse devam ediyom ben...

juju balıktan sonra helva yenirmiş yemekteyizden öğrendim ben de:))) kendini ihmal etme güzelim bi tahlil falan yaptır

nur evet adam kastın ne kendin zayıfla kız:))))

He kız yemeğe gidiyom mesela kaşığı tutuyom elim titriyor hayal tansiyon muki anam iş yerinin yakınında da tansiyon öltürebileceğim bir yer yok ki. Limana bakıyoz dışarı çıksam bütün tırcılar bir bir ölçer beni vallama.

Hanifem canımcım içme ozaman doğrudur hassasiyetin varsa içemen.. Ama çok faideli bişi sana deyim......

Papatya idrar mı söktürüyo ii ozaman iki güne bir ben papatya içiyom acep hergün mü içsem mesela bugün içim idrara söktürsün yarına vermiş çıkim.

Back