• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok anam evde senin gibi bi rgaribanın tartısı varken yenisi alınırmı hiç kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar akşam evde yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum ama egzersiz hareketleri yapıcam mekik bisiklet kalça göbek hareketleri vs....
öptüm hepiciğinizi Şeniz

zuzum haklısın tatlım,
ii akşamlar dikket et yürüsende mck,
fundam dün sana dediğim cd deki hareketleri yapmadım kerdeşim abla yoga ağırlıklı sen sıkılın hem öle nivea gibi yaktırmıyo dedi yapmadım tatlım boşver onu...

Kıslar birazdan çıkacağım... Akşam söz yemek yemicem sadece yoğurt yicem... Böreğimi yedim çünküm....

Bu arada ben oğluma bile kızıyorum çıkma öle vırt zırt tartıya dengesini bozacaksın die valla misafirim felan gelcekse hemen koltuk altına itiyorum ne bu canım hem kilolarını beğenmeyip yok ben bukadar değilim derler hemde ziyafet öncesi ve sonrası tartılarlar sonra ay üstümde şu vardı çıkarim der biri aa bende de bu var bende çıkarim bir daha çikim oooooooooooooo valla gına geldi bende eski baskülümü koyuyom ortaya istediğiniz kadar tepinin diyom içimden de

Ya nivea bady de bana zor gelmiyor bende kalça ve karın egzersizleri die bir cd var sıkıcı aslında ama yaptın mı eşşekler gibi yanıyor... Yabancı bir avrat yaptırıyor arka fona hareketli müzük kosalar şevk gelir sesizce karının dediğini yapıyon sadece

jujum adı ne cd nin tatlım ya,
nivea banada öle çok zor gelmiyo,
zaten karın önemli bana yaw:(,
akşam galeta ve yoğurt ye yada galetasız yoğurt ye bende öle yapcam akşam yoğurtla galeta yicem,
şimdi 2 şişe soda içtim...

Anam netten aldıydım taaa seneler önce.. Kalça ve karın egzersizleri yazıyor cd de....

Dur ben gidim onu bulim nugğn yapim aradaki farkı sölerim.. Ya aslında netten izleyip indirme imkanı olsa ben tempolu bişiler istiyom ki sıkılmayım

he jujum şöle saal düktür hareketli müzikle yapılan bişiler olsun süper olur,
ha bide o egzersizi yapan kadının fiziği düzgün olsun mümkünse :roflol:...

Valla ben nivea bady deki kızın tipini beğenmiyom o ne öle bacak arası mübarek han kaısı gibi geniş.... Hiç hoş görünmüyor valla... Birde sırt üstü yapış ayırmıyormu alam yaaa....

Bir ara ahleyar samba -mı rumba mı bambamı bişi koymuşru buraya süüper şevke getiriyordu ama you tube den indirmek nasıl oluyo bilmiyom

neyse ben kaçar yarın görüşürüz

jujum bende pınar cadısına söledim o anlıyo öle indirmeden bakarım dedi daha bakmadı bende bilmiyom bilsem süper o,
evet vieadaki kızın tipi benide sinir ediyo,
bu dediğim cd deki kız kıymık gibi bırakın çubuğu falan öle olsa kızlar şevkle yapalaım göz zevki denen bişi var ya,
tuba özayında erotik sahneleri var gibi yaw:roflol:...

Kan şekerim mi düştü ne oldu başım döndüydü arkadaşım gitmiş piko almış bana anında ne mutlu ediyo insanı bu hain çikolata

fundam nette var ama müsait bi ortamda bak erotik videolar var çıkıverir haberin olsun,
fundam dün dedim ya mavi yeşil alcam die,
dün aldım maviyeşiln bi çikolatası var aynı albei gibi kaloriside az süper bişey ya,
demin yedim bitane,
tavsiye ederim şiddetle tatlı çikolta krizleri geldiğinde,
dün eti formun kaymaklısından tutun mavi yeşilin kepekli çubuğuna kadar bi sürü aldım çok tatlı istediğimde azcık yicem yaw:),

ben kçar fıstıklar hayırlı ve ii akşamlar...

slm kizlar nasilsiniz kusura bakmayin iki gündür ugrayamiyorum gercekten zor durumlaran geciyorum soramyin benim koca hastaneden cikti ama daha hala hasta evde yatiyor sonra benim kayinpederde carsamba cikmisti gecen hafta hastaneden oda rahatsizlandi dün götürdük tekrar hastaneye cok feciydi durumu sonra benim kizda hastaydi 3 haftadir yeni gecti derken tekrar basladi ateslendi gece onuda doktora götürdük oda simdilikiiy sayilir bende fazla giremiyom evde koca varya o oturuyo basina hasta olsada canim sikiliyo diyo geciyo karsinina bende firsat buldugumda sadece yazdikalrinizi okuya biliyom anca firsat buldum

hepinizi kocaman öpyüroum ayri ayri

kendinize iyi bakin görüsüsürk kizlar

ahleyarım geçmiş olsun canım benim en kısa zamanda atlatırsınız inşallah....

juju ahleyarın bahsettiği zumba dansıydı ben bulamadım valla yotube yasaklı ya başka yerden de açamadım

İYİ akşamlar kızlar öğleden sonra giremedim benim tansiyon gene 4 e düşmüş zati öğleyin gözüm kararıyordu yıldızlar uçuşuyordu revirdeki hemşire bu sefer yarım saatten fazla yatırdı 8/4 olmuş zorla 1 dilimde baklava yedirdi kan şekerin düşmüş olabilir ne bu hal 1 haftada 2 kere seni yatırmak zorunda kaldık diye kızlaılar yarın nörolojiye randevu aldım öğleden sonra ona gidecem dr da gözümü korkuttu baş ağrısı normal değil dedi ur -tümör vs demedi ama ima etti ben de tedirgin oldum anlayacağınız yarın bakalım gidecem ne olacak bi de bende dr un dediğine göre dolaşım bozukluğu varmış kabızlık şiddetli baş ağrısı vs kan biyerlerde toplanıyor dedi gözüm korktu anlayacağınız en kısa sürede endokronolojiye de gitmem gerekiyormuş onun içinde üniversite hastanesine gideceğim
kamercim vcanım sana da geçmiş olsun sizinkide bize döndü hastalıklardan kurtulamadınız inşallah en kısa sürede toplanırsınız
akşam yemeği olarak 6 kaşık kuru patlıcan yemeği 1 kepçe çorba 3 kaşık yoğurt yedim arta öğün olarak yoğurt keten tohumu ve 3 kayısı diyetisyenin verdiği gibi yedim acaip uykum var iyi geceler imdiden hepinize

iyi akşmlar tatlı arkadalarım ..bugün sabah yazdım sonra hiç gelemedim..yogun bir gün geçirdim yine ..son zamanlarda hep böle..evin tadilatları çok yava ilerliyor havalar çok soguk oldugu için..geç olsun da güç olmasın inşaallah...kızlar zormuş bu ev işi yaaa...hayırlısı diyeyim..biraz stresliyim bugün uçuk çıktı bu yüzden...
bu arada arada kaçamaklarımn oluyor ama çok diil..bugün 60 dakika yürüdüm
hayalcim sen dekorasyon sektöründeydin dimi canım..sana danışmak istediğim şeyler var arkadasım..yardımcı olurmusun yarın banaŞeniz

Günaydın...
Akşam hiçbirşey yapamadım.... Kuzumla uğraştım sonra da hışırım çıkmış bir şekilde yaprak dökümünü izledim hiçbirşey yapasım yoktu...

AKşam yediklerim biraz abartılı oldu kızlar ama çok iştahım vardı dünyaları yiyesim geliyordu...
Akşam ki menüm:
Yarım kase bamya
1 kase yoğurt ve yeşilllik

sonra 9 a doğru kendime hakim olamadım dolapta sütlaç vardı yememek için kendimi zor tuttum ve yemedim dolandım dolandım 1 dilim buğday ekmeğiyle 1 kase taze fasulye kavurması yedim :1ninca:

sabahki menüm:
1 dilim buğday ekmeği arasında peynir, 1 yumurta, 1,5 bardak light süt.

herkeseee günaydınlar..
ahleyar çok geçmiş olsun güzelim.. acil şifalar versin Allah...

dün akşam: 4kaşık yoğurt, 4kaşık sulu köfte, 2kaşık bulgur pilavı
sabah: 1fincan çay ve boyoz (bunu herkes bilirmi bilmiyorum ama yağlı birşey ama çok canım çekti tutamadım kendimi:oklava: )
şimdide yeşil çay içiyorum.. pardon pardon içemiyorum desek daha doğru olurkaydirigubbakcemile3
benim yeşil çayla aram hiç iyi değil.. iyide olamıcak kanımca...

buarada hayalin bahsettiği tuba özay cdsi var bende.. yani bir zamanlar vardı şimdi nerelerde bilmiyorum ama...
1-2ay düzenli yapmıştım ben.. çok dehşet terliyordum o hareketleri yaparken ve bacak kaslarınız birde kollarınız naısl yanıyor ilk günler nasıl acıyor anlatmam...
çok süper güzel hareketler var... faydalıda...
ama aynı cd denmi bahsediyoruz onu kestiremedimkaydirigubbakcemile3
bldiğim kadarıyla 1tane cd si var ama benm bilmediğim başkada olabileeer tabiii..
böle deniz kenarında birde bir adamla beraber spor salonun yapılan hareketleri var bendeki cd de...

Back