• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilmemkine anam tansiyon varmıdır bende acep... Arada başım dönüyor böle tansiyondanmıki ...

Yoktur yoktur gördüm ben senin reismleri çıtırsın ee kiloları da vermişsin bence hiiçç korkma baş dönmesi genelde yüksek değil düşük tansiyon belirtisidir ama illada merak ediyorsan en az 1 hafta sabah akşam ölçtürüp yazman lazım anlaşılır o zaman. Haa bı-u arada yüksek tansiyonun olsa tek şikayet baş dönmesi olmazdı ki birsürü sorun olurdu allah korusun . Annemde var henüz 46 yaşında olmasına rağmen türlü türlü rahatsızlığı var. Allah korusunyoktur sende :1hug:a.s.

jujum eğer karnın açken,ve açken ani hareketlerde oluyorsa dönme şekerinde düşüyo olabilir,gerçi sen tatlı vs yiyorsun arada bakıt bi istersen,

toprak ben genelde patitis yememeye çalışıyom ama burda mal var ona yapınca bende yedim yoksa yemezdim
tekken haşlardım o kadar tavuk yerdim ama bu salağın yüzünden yapıyom
bağane yapmicam diyom geri içim el vermiyo,
ama kafamı bozuyo bazen yapmayacam ona yemek falan banane ya benim işim değilki kendime yapıyom diye onada yapıyom ama attrırıyo bazen tepemi...

Valla hayal biliyorsun geçen ay sırf bu baş dönmeleri yüzünden kendimi hamiş konumuna sokmuştum baktık hamişlik yok eee ozaman bu baş dönmesi ne... Durup dururken otututken bile oluyor

juju sodanın vücutta su tutacağını pek sanmıyorum hem günde bir tane içiyormuşsun... birşey olmaz bir taneden.....

jujum sen bi açlık şekeri baktır bence,
o az yediğim dönem vardıya hani benim 2 kayısı vs hani
baş dönemelerinin önünü alamadım ben açlık şekerim düştü uzun süre tatlı bişey yemeyince baktır bence bi ihmal etme...

refem gelirim bugün güya ders çalışcaktım ama ne ders çalıştım ne bişey kitabın kapağını açmadım...

şahnurum valla yeni halini pek bilmiyorum bi kaç kere geldim yollar değişmiş nerde ne var şimdi pek bilmiyorum . yeşil cami vardı orda biz çocukken kuran kursuna giderdikarkadaşlarımdan bazıları oraya gelirdi:) su deposunun görevliside arkadaşımın babasıydı :) az üstünde liseli arkadaşlarım vardı . çok özledim oraları ev alma imkanım olursa mahalleme dönecem:) canım tansiyon için ayaklarını 5 dk havada tutablirsen ii gelir

kızlar afiyetler olsun

öğle yemeğim iki kepçe yoğurtlu çorba 2 kaşıkta makarnaydı

izmir vermesem küsüyolar alıncada anasını ağlatıyolar ne yapcam şaştım bende valla tatlım ya,
benin bi taktik var ama deyimmi size :roflol:,
5 lt su şişeleri varya veya kilosu sabit olan bişi koyun tartıdan şüphe edince tartın nasılsa kilosu belli onun:)
ben sabah yapmadım öle vaktim yoktu...

Aynen hayalcim.. bir iki kzııyorum bazen hemen malın ne kıymetliymiş diyorlar...
taktik süpercim hayal yaa..
uyguluycamkaydirigubbakcemile3

aman izmirim bide bozuncsa diolarya zaman bozukmuş yanlış tarttı,
nan wcye git su i. sürekli tartıl tartı ne yapsın kul yapımı oda,
ki bide bizim en zayıf olan halamlarda hala kızı 100 kiloyum dio,
onun kilosunu bi ben bilirdim uzunca bi süredir yan yana gelemiyoruz pek bilmiyorum kilosunu,
zayıflama yok ben gördüğüm kadarıyla en son bildiğim 108 falandı,
halam 125 tartı ne yapsın ki biri inip biri çıkıyo,
babannem,halamın kaynanası,zaten çocukların eline oyuncak oluyo,
sonra malın kıymetli aman bıktım yaw...
verme kız ben oldum elimdekinden galiba sende olma,
bakalım cuma durumu ne olcek benim tartının bozulduysa al bana masraf,
bozulmadıysa geçici sapıtmıştır garibim :)...

o tartı görgüsüzlüğünü ilk zamanlar ben yapıyordum kaydirigubbakcemile3
su iç tartıl wc ye git tartıl çok manyak bir durum inasanın psikolojisini iyice bozuyor neyse ki ben kurtuldum darısı sizinkilerin başına kaydirigubbakcemile3

oooooooooooooooh zuzum afiyet olsun
bende doğadan çayın içine yeşil demledim içtim şimdi...
zuzum kendi tartılarında yapsınlar istedikleri eziyeti benim garibandan ne istiyolar :roflol:...

Back