• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayal ben de simiti özledim kız
nurcan bi arkadaşım var o da diyette diyetisyene gidiyor 10 günde bir serbest bırakıyor çok abartamadan canı ne isterse yiyor şoklanıyormuş vücut öğünler de şöyle: öğle ve akşam yemeği bir bardak çorba bir bardak susuz sebze yemeği bir bardak yoğurt veya salata yemeklere 4 kişilikse bir kaşık yağ, et konulacaksa 60 gr.ı geçmiyor
günde yarım beyaz ekmek hakkı var 3 e bölüyor aralarda meyve yiyor
ilk on günde 2 kilo verdi

Jujucum ne grevi anlamadım sen çalışkan bi arkadaşımızsın ama..
Evet bugün sabah baya bi boştum hiç işim yoktu bi bakayım dedim kızlar napıyo bakayım valla sizle daha kolay oluyodu herşey ama bi nefes almam lazımdı hayatım da ilk kez bu kadar sıkıya gelmiştim depresyona gircektim biraz daha devam etseydim ama sizlerle alakalı değil sizler çok yardım ettiniz destek oldunuz valla çok saolun herşey için ama dediğim gibi hayatım da ilk kez rejim yapmaya kalktım ondada biraz abarttım sanki mesela işte pınar normal yemiş ya o bana çok fazlaymış gibi geliyo sanki rejim demek 1 tabak bişey yemek zaten 1 tabak yemiyodum da işte çok yiyormuşum gibi hissedip bunalım yapıyordum Allahtan biraz kendime geldim şimdi biraz daha sıkarım kendimi bi 5-6 kilo daha veririm iyi olur.
zaten vermem lazım doktora gittim kolestrolüm yüksek şekerim sınırda daha 29 yaşındayım kendime gelip şu kiloları vermezsem 40ımda falan giderim.
Hepiciğinizi öpüyorummmm :)))

yav bi sakin olun benim tartıo bazen sapıtıyo,
kilo verdiğim zaman 2 gün öncesinde 1-2 kilo fazla gösteriyo,
gene halamlar almışlar 10 kere inip çıkıyolar üstüne oda sapıtıyo garibim,
su içiyolar tartıl,wc ye gidiyolar tartıl :)
cumaya bakarım bida no panik...

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bu tablo bana bi yerden tanıdık geliyor.. bizim evdede aynen böle ben artık tartıya çıktığımda 103 gösteriyokaydirigubbakcemile3
babam annem abim kuzenlerim gelip gidip tartılıyor.. tartı şaşırmış artık garibim...
tartı bozulmuş anlayacağınız dahada yeniydi servise gidicek artıkın...

sabah: çeyrek gevrek 1dilim peynir 1bardak çay
ara: 4adet bisküvi
öğle: 1kase yoğurt ve salata

bugün öğle arasına çıkamıycam yürüyüşte yapamıcam..
akşam çıkıita erken çıkarsam yürüycem artık..

izmir vermesem küsüyolar alıncada anasını ağlatıyolar ne yapcam şaştım bende valla tatlım ya,
benin bi taktik var ama deyimmi size :roflol:,
5 lt su şişeleri varya veya kilosu sabit olan bişi koyun tartıdan şüphe edince tartın nasılsa kilosu belli onun:)
ben sabah yapmadım öle vaktim yoktu...

fundacım 10 günde bir olabilir abartmadan tabi .diyetide gayet idealmiş .

burçincim dikkat et kendine canım .değerlerin normale insin öyle diyete kalkış hatta en kısa zamanda endokrinden diyet için randevu al canım

izmir niye yemek yemedin canım sadece salat ve yoğurtla olmazki yanına bi kaç kaşık sebze yeseydin bari

hayalim taktik süper:)

Evet işden çıktım anneme gittim 30 dk gidiş 30 dk dönüş 10-15 dk da oturdum geldim... Yürüyüşü böldüm ama napim hareket etmiş oldum.. şimdi yeşilimi içtim ağırdan ağırdan iş yapmış gibi görünüyom

ben geldim yine :) sabah kahvaltımı yazmamışım:) 1 dilim ekmek bi dilim peynir

jujum naber canım . estağfirullah bacım bizimde eksiklerimiz var . + 2 yi de kafana takma canım su toplamışsındır

şahnurcum kar maceranıza bayıldım . kız yoksa sen su deposunun ordamı oturuyosun kar topu oynadığınız yer bana orayı hatırlattı

hayal ya sen cozuttun ya tartın bacım ne 82 si

kızlar evden yemek götürmeniz daha sağlıklı . hem siz pişiriyosunuz daha hijyenik olur
bende evden getiriyorum öğlen 1 bardakhazır çorba 4 kaşık kereviz salatası 1 dilim ekmek 1 günkurusu yedim

canım su deposunun orası değil ama oraya yakın oturuyoruz akyurt marketi bilirmisin onun arkasında hemen

kızlar başım çok ağrıyor gene tansiyon ölçtürdüm 10/6 çıktı ağrı kesici aldım işe yaramadı henüz

bende evden getiriyorum öğlen 1 bardakhazır çorba 4 kaşık kereviz salatası 1 dilim ekmek 1 günkurusu yedim

canım su deposunun orası değil ama oraya yakın oturuyoruz akyurt marketi bilirmisin onun arkasında hemen

kızlar başım çok ağrıyor gene tansiyon ölçtürdüm 10/6 çıktı ağrı kesici aldım işe yaramadı henüz

Merhaba canım 6. takımdanım ben sizi ajan olarak ziyaret ederken gördüm yazını :) canım günde 3 tane soda diyordu benim dietisyen mutlaka benimde senin gibi tansiyonum çok düşer çok yorulunca ve dietteyken hele bebeğimi emzirdiğim dönemde her gece acillerde serumlala kendime geldim o baş ağrısını bilirim sonrası kuzma olur ve başın döner gözün kararır hatta bayılırsın zamanla bak soda iç önlemini al şimdiden. Bilgine...a.s.

jujum he akşama ye sona yemek yeme lütfen ya,

toprak su koca tavuk göğsü dediğin ne ki kıs,
markette tavuğun göğsünü 2 ye ayırıp paket satıyolarya ondandı be tatlım,
öle tamemen bi göğüs değildi...

Back