• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

önce mekiki, bisiklet vs. 20 dakika yapıcam
sonra 20 dakika evde yürücem deli dana gibi

Son düzenleme:
kılzar aktüelin bu ay ki sayısında yöntemin adını hatırlamıyorum ama bişiyle zayıfla diye bi cd veriyo,
2,900 fiyatı kardeşim hafat sonu evdeki zayıflama cdleri yetmiyo gibi abla alalım bakalım dedi,
akşam kısmen baktım yoğa ve pilates karışımı bişeye benziyo,
tam izlemedim ama karın yakma falan deyip duruyodu bilginize...

Aktüel mi alalımmı acaba izledinmi hepsini
ben ilk steppera çıkıyorum yapabildiğim kadar genelde 200 adım da hem ısınıyorum hem yoruluyorum mekik hareketlerine geçiyorum yerde yapılan hareketleri yapıyorum body shaper gibi bişey var tam adını bilmiyorum yerde bir tekerleği sürüyosun iki tane tutma yeri var onu sürüyorum sonra oklava çevirme yanlara eğilme duvara totoyu vurma işte kibrit toplama vs en son yine yapabilirsem stepperda bitiriyorum
şimdi oryantale de başlyıcam geçmişte çok faydasını görmüştüm bol bol titretiyom valla:)))

fundam akşam bakayım ben hatta yapayım ben eğer yakıyosa işe yarar şeyler varsa al derim sana olarmı,
bugün gülaya dedim beğendiğe gidek mavi yeşilin ürünlerinden alak diye,
tatlı krizlerinde falan onların büsküvileri falan az kalorili azcık yesem diyorum,
yoksa böle dönem dönem saldırmak geliyo içimden ve dinmiyo o içimdeki istek,pınar demişti mavi yeşil formdan güzel diye onlardan kullanıyomuş cadı alcam koycam arada sırada yicem,
güloda temem didi,
dünde tek gitim beğendiğe kepekli ve haşhaşlı galeta aldım taze yapılıyo,
750 gr aldım eve gittim evdekiler bayıldı tazeydi günlük yapıyolarmış bitti sayılır,güya ben akşam yemek yerine bitane yiyecektim yoğurtla oy oy :rolfol:,
ama yoğurda az nane az pul biber atıp yeyin acıkınca galetayla kıslar ağırda olmuyo,yoğurt yemekte lazım hem bize,
ben artık akşamları öle atlatmaya çalışcam günü ağır geçirince akşam yememem gerekince napalım kısmak gerek bi yerden...

iyi akşamlar kızlar..bugün nöbetçiyim ve ögle ve akşam yemeğinde menüde sadece kızarmış papates ve kızarmış köfte vardı ve ben yedim ama mecburdum:utangac:

Günaydınnnnn...
Akşam 15 dakika muhtelif egzersiz hareketleri (bisiklet, bacak esnetme, vs..)
sonra 40 dakika yürüdüm ev içinde telefonun kulaklığını taktım hareketli müzükler eşliğinde kah oryantal kah hoplamazıplama kah yürüyüş çok yoruldum.
Akşam kuzu 7:30 da yattı bende spor yapmaya vakit buldum 9-10 gibi yatınca hışırım çıkıyo bişey yapamıyorum...
sabah 20 dakika yürüyüş

akşamki menüm:
1 tabak patetes yemeği (pilav yemedim :dilcikar:)
1 kase yoğurt
az salata

ara 1 portakal
sonra 1 bardak light süt...

sabah ki menüm:
2 dilim çavdar ekmeği arasında peynir

akşam kocişin sandivicine çikolata süreyim derken kalorisine bakayım dedim 100 gramında 538 kalaori :1shok:

ben çalışmaya başlamadan önce evdeyken 1 kiloluk çokokremi 1 haftada tek başıma yiyordum 5380 kalori 1 haftada :kızgın: bunun ekstraları da var ondan sonra da ben niye emzirme döneminde kilo aldım diye dert yanıyoum millete :mymeka:

ama şunu da söylemeden geçemicem hayatım boyunca tatlıya meylim olmamıştır. Benim için olsa da olur olmasa da emizirme döneminde coştum :mymeka:

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnn şekerler

burdayım kuzum geldim:)geçmişi okudum .
hain planlarım var yağlarımla ilgili :roflol: haftasonu ve bu iki gün kaçamağım yoktu hihoyyyt
cuam günü 1 kilo vermeyi hedefliyorum

günaydın
1. yürüyüş /günde 30 dk
2. bacak esnetme /
3. yere yat bacak kaldir / 20
4. yerimde /
5. ters mekik / 20
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde /
7. merdiven çıkma /7 kat günde
8. yarım mekik / 30
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / aklıma geldikçe
11. sag sol sopali / 40
12. çömelme /10
13. görünmez sandalye /10
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme /
15. geri tekme / 10
16- kibrit toplama /
17. mekik /10
18. yanlara eğilme / 30
19. stepper /300
20. body shaper /2 dk
6.dk video hareketlerinden bazıları /
Oryantal /15 dk
gece yaptıklarım bunlar
akşam yoğurtlu buğday çorbası makarna ve bol salata yedim ekmeksiz ara olarak meyve yedim
bol bol bitki çayı

sabah klasik kahvaltı siyah çayla
birazdan yeşil içerim

esracım insan ne mutlu oluyor değilmi spor yapınca hem bedenen hem zihnen süper hissediyosun

ee nasılsınız bakalım takımcım???

Back