• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canımcımm.... işe giderken yada eve dönerken bir yada iki durak in ve yürü... öğle aralarında çık dışarı yürü... ben mesela evde koşu abndım var ama bayadır kullanmıyorum iki haftadır öğlen yemekıten sonra çıkıyorum ayağıma rahat bir ayakkabı giyip bir saat yürüyorum faydasınıda görmedim değil.. birde güne 10-15 dk lık kültür fizik hareketleri yaparak başla iş yerinde kendine hareket alanı yarat... ben mesela kalkıyorum posta kutusuna bakmaya gidiyorum bişey gelse de gelmesede bu bile bir hareket... akşam yemeklerini hafif tut

bu öğlen çıktım yürüdüm ama 30dk.. biraz geç çıktım..
çok ii geldi yürüyüş.. ayrıca yürüdüğüm içnmidir nedir ayrıca tıkandımda acıkmaıdm yaniiidelikafadulden
normalde bu saatlerde ölüyordum açlığımdan.. yürüyüş hakketen iyi geldi..

kaçta kıs öğlen tatilin senin şahnurcum...

hayalim canım benim tatilim normalde 12,30-1,30 ama ben şu işlemler yüzünden 11,30 1,30 yapıyom müdürümden izinliyim yani bu aralar

benim öğle yemeğim 4 kaşık kereviz salatası 1 dilim ekmek 1çabuk çorba
1 tane de eti limon lifli yedim

1. yürüyüş / 45 dk- sabah / 20 dk----bugün gün içinde 1 saat +35 dk yürüdüm öğlen...
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 150
7. merdiven çıkma / 100 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 200
9. çapraz mekik / 25 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 20 ye kadar sayarak 2 kez
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 75
15. geri tekme / 50
16. 6 dk videodaki hareketler bunların üzerine
17. mekik 20

sessizlik hakkımı kullanıyom çekildim kenara benneyaptımki
ben bu uyarıyı sildirmek için şimdi %2,5 mu yoksa %1,5 hesabımı kilo vermem gerekiyo taktım kafaya....

Canlarım uyarıları sıfırladıkya geçen hafta... Herkesin uyarısını sildik ama artık 2. Uyarıda takım dışı kararını kesinlikle herhangi bir şartı şurtu olmadan uygulayacağız

boooow benim haberim yoktu sıfırlandığından jujum ne var ne yok tatlış,
akşamda yürürsem bugün eve giderken otobüste uyurum herhal ben :)...

ya tüm uyarılar silinmişti değilmi ben unuttum o olayı süprizzzzz
oh be içim rahatladı :teselli:
olsun ben yinede %1,5 yakalamaya çalışıcam... inşallah....
:icecream:

Back