• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gülercim evet mutlu oluyorsun ama çok yoruldum gecede yavru kuş sıksık uyandı erken yattı ya gece acısını çıkardı benden sabaha karşı bir uyandı zorla uyuttum zaten yorulmuşum kolumu kaldıracak halim yok çok zor ya hem çalış hem bebekle uğraş.....

bu evde yürüme olayını ben anca kuşum erken yatarsa yapabilirim iyi oluyor ama....
onun dışında cumartesi ve pazar çıkıcam artık 1 er saat.....

valla benim kuşum 3 gündür canıma okuyo . sanırım dişlerini çıkarıcak ne bulsa ağzına koyuyo yanından 1 dakkalığına bile ayrılmama müsade etmiyo gece 12 de uyudu ilk kez -tatlicadiarzu- sabahın köründede kalktı şimdi uyududa girebildim .

diş çıkartırken iştahsız olması normal canım oyyy o dişler yokmu canımıza okuyor... benimki 9 aylık 6 dişi var öldük valla 5,5 aylıkken ilk dişimiz çıktı erken geldi.

nurcanım hoşgeldin valla başla derim faydası oluyor

esracım hem anne hem de çalışan olmanın zorluğunu çok iyi bilirim allah yardımcımız olsun hepimizin

ben dişten diyorum ama tamda emin değilim canım bi sağlık ocağına götürücem bugün olmassa hastaneye giderim .cadının derdi neymiş baksınlar bakalım

diştendir büyük ihtimal inşallah kolay çıkarır benim oğlum ilk dişinde bir ay sürdü iştahsızlığı
ama sen yine de götür bi iyi olur vitamin falan verirler belki

oooo yılların annesine akıl mı vercez .... nurcanım en iyisini bilir diş mi değilmi... valla ben çömüm o konuda bir tane büyütmeme rapmen.....

bu arada dün akşam nivea bady yaptım ben ama niye bilmiyorum hiç kaslarım ağrımadı ve yoprulmadım tam tamına hareketleri yapmama rağmen çok basit geldi bana

hayal dün akşam 63,2 çıktım sabah da 63,3 çıktım yani son durum +2 biliyorum cumaya verde gel dicen.. bende ona çabalıyorum yaaaa

buna da sevindim aslıdna ben çozuttuğum dönemlerde 1 kiloyu bulurum ama sanırım bünyem normal rayına dönmeye başlamış ki fazla etkilenmedi

yok şekerim ben cumadan beri çıkmıyorum tartıya ama dedim cumaya hayal beni paralar akşam gititm yemekten önce tarıldım sonra dedim ben hep sabah tartılıyom saba ta çıktım okadar artık cumaya kadar çıkmam zatiiii....

+2 fazlam var onuda kascam vercem

Bu arada amacım nurcana akıl vermek değildi tabiki o benden daha iyi bilir çocuk büyütmeyi ki her çocuk bir olmuyor allah yardımcısı olsun

gulercim darılma ben sana laf atmak için demedim....... sadece nurcan çocuk gelişmi okudu okul öncesi öğretmenlik yaptı artı kendi çocukları derken bizi yalar yutar o konuda demek istedim sanırım cümlem yanlış oldu kırdıysam özür...

Back