• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kıs o kim senmisin şahnur ... ilk defa bukadar yakından görüyorum seni..

jujum sanırım bi türlü yakından ekleme fırsatım olmamıştı
gecen bir araa ekleyecektim çektirsdim resmi ama yükleyememiştim ahanda 15 gün önceki ben
kızlar hazır hepiniz burdayken resim ekleyeyim

802.jpg
[/url][/IMG]

çok net değil ama idare edin saçlarım fönlü iken bu resim

812.jpg
[/url][/IMG]

yukardaki benim oğluş
sorma jujum karı görünce bizim oğlan iyileşti perşembe akşamı penadur sanki ona vurulmamıştı hem dün hem ctesi gün kardaydık biz
hastalara gelince valla karla oynamak iyi geldi hepimiz allaha şükür iyiyiz benim biraz tansiyon problemim ve başağrım var ama çok fazla değil iyiyiz allaha çok şükür
artık hasta olmak istemiyorum ve de hasta görmek

şebnemcim 175 evt boıyum 65 ii olur be arada hani 2 ,3 kilo hep oynarya onu dengelensin diyorum...
geçen sene aldığım montum üstüme acayip büyük gelio kıslar daralttırmam lazım sırnaşık şey

juju yaa delimisin mezun olmadan nereye aaaaaaaaaa sen yapma bari pesmi etcen yani kötükedihüso

şahnurum çok tatlı çıkmışsın yaa ne güzel karın tadınıda çıkarmışsınız ohhh ....

şahnurum valla sende basen sorunu var sanırım resimden öle görünüyor ... basenden gitse sana yeter kanımca....

oy yerim oğluşta baya datlı maşallah sorma çoçuklar için yataktan kalmkamasa da kar dedin mi dim dik ayakta oluyorlar ... kıs bizim oğlan karda öle debelendi ki sorma ben yedek getirmiştim zati arabaya bindik yedekleri giydiricem anam donu atleti vs ne varsa ıslanmış hemde nası sorma nası becerdi oğlan anlamadım kara özel giysimi giyiyonus siz yaaa biz karı böle ayda yılda bir gçrünce donumuza kadar ıslanıyoz valla....

neysem iiki yedek getirmişim hepiciğini çıkardım değiştirdim ama hastalanmaya başlıyoruz malesef...

şahnur fotolar çok güzel çıkmış

bende foto eklicem eski yeni halimi görün ama önce şimdiki halimin fotosunu çekmem lazım çeker çekmez eklicem....

kızlar bu eski halimm yani buldum resimleri ablamda kalmışş...yenisinide yüklicem ama sayfa hata veriyo az sonra yapcam tekrar

Son düzenleme:
neden herkes gitmek istiyor yaa..çıkarsanız geri alırsınız bence dayanın...burda bile zorlanıyorsanız çıktığınızda çok daha fazla zorlnacaksınız...bence dayanın...juju eğer yer boşalırsa ne olur bana yer bırak kimseyi alma az kaldı zaten..doğumdan hemen sonra girmek istiyorum..ama ben püsküte sordum geçen sene mezun olduğum kiloyla değil yeni giriyormuş gibi sayacaktı..hamilelik özel bir durum insiyatif gösterebiliriz demişti...

özge saçmalama güzelim sen daha doğum bile yapmadın... Hele bir doğur kırkın çıksın görelim seni ben sende öle aman aman kilo kalacağını düşünmüyorum zaten....

Evet artık hastalık ve hamilelik durumlarındaki geri dönüşlerde yeni kilo ile giriliyor diğerleri eski kilo ile devam ....

Eee ösge bu arada son haftanmıydı yoksa son iki mi....

Hanifem doğum sonrası daha bir zayıfsın anam sen

Özge kızım sen delirdinmi bence bu kadar takıntlı olma juju haklı bir kırkın çıksın ne işin var doğum ertesi zayıflama yarışmasında birde emzireceksin benim gibi abartma verirsin sen... zaten zayıfsın....

öğlen bir kase mercimek çorba içtim iki üç çatal da etli yeşil fasulye yedim....

Koca bir elma aldım ama yemedim henüz acıkınca yicem...

Sabah kahvaltı yapmamıştım ara öğünde yapmadım iki kupa yeşil içtim sabah...

jujucum son 10 gün canım ama hiç gelmeye niyeti yok valla benim kızın...ben doğurana kadar kaç kilo olurum orasınıda bilmiyorum ve artık düşünmekte istemiyorum..tartıya bile çıkmıyorum ne zamandır...doğumdan 1 hafta sonra falan çıkmayı düşünüyorum tartıya..hemen değil...eşim diyorki 1 senede verirsin...delimi neee ben bir sene o kilolarla yaşarsam depresyona girerim..9 ay aldığını 1 ayda vermeyi düşünmüyorsun herhalde diyor..offf bilmiyorum..çok sabırsızım artık her konuda.hemen olsun bitsin istiyorum...

afiyet olsun juju bende gitcem şimdi ay karnım ağryorrrrrrrrr

pınar bu fotolar da süper çıkmışsın kız :nazar: poponu kaşı kaydirigubbakcemile3

Back