- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #3.401
günaydın kızlar
merhaba nasılsınız
merhaba nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fıstıklar dün 1 saat yürümüştüm ama bugün canım hiçbişicik istemiyo ve çok oburum zor tutyorum kendimi:1ninca:
selam kizlar ya beni cikartin jujum ben devam edemiyecegim fazla hic ne yaparsam yapiyim inmiyo benim kilom onun icin diger arkadaslara engel olmayim ben gene hergün gelirim konusurm ama napiyim bitürklü veremiyom kilo onun icin beni cikarin takimdan olmazmi bosuna etkilemeyim takimi ok hepinizi öpyürum canlarim
bende yellowun takıma girmesinden yanayım.
bengicim sakın bizlerden kopma kendini salma yine paylaşımını yap olurmu?
kızlar size benim adıma güzel bir haberim var en sonunda dün akşam şirketten çıkarken bir lavaboya gideyim dedim ne göreyim
regli olmuşum hihoyyyt perşembe, cuma karnım nasıl şişmişti anlatamam nedeni şimdi belli oldu inşallah kilo verme konusunda şu vakitten sonra daha umutluyum....
arkadaşlar ben dün sabah kilo bildirimi yaptıktan sonra girememiştim..eşimin işyerindeydim ve işlerimiz yogundu..sayfam açık olmasına ragmen aranıza katılamadım..sanırım BENGİ arkadsımız aramızdan ayrlmış...hepimizde dönem dönem motivasyon düşüklğü olup kilo veremiyebiliyoruz..hiç kimsenin takımdan ayrılmasını istemem..bengici sen de bence bizlerden uzak kalma aksine sana hırs olsun..ki bana öyle oldu..çok iyi hissediyorum kendimi...
tatlı arkadaşlarım...aranıza katılma konusuna gelince bunu çokk isterim ..ama buraya gelmeye daha çok ihtiyacı olan bi arkadasımız varsa onu da alabiliriz...çünkü ben zaten kendimi sizin aranızda sayıyorum...size çok alıştım...resmi olarak takıma girmesem bile paylaşımlarım full devam edecekk...çünkü ben bu takımda çok motive oluyorum..ve sizleri bırakmaya niyetim yokmirmirmirmir
iyi akşamlar kızlar
jujum bende kararlarının arkandayım bugün itibari ile eğer 500 gr verme olayı nı gerçekleştiremezsem bende gideceğim yer açılsın başk arkadaşlara kesinlikle haklısınız başka arkadaşlar gelir biz gene burda paylkaşımda bulunuruz
hayalcim bence sen az protein alıyorsun canım ya öğlen ya akşam mutlaka protein alman gerekir yağları yakmak için gerekli protein alımı sen yumurta deme yetmez tek başına yumurta canıum bi de geçen hafta çok vermiştin zaten hemde regli iken bile bence vermemen bu hafta iyi
canımm öncelikle haklısınn yerden göğe kadar...
canım ben ayrılmaya karar verdimm... zaten ben sana 3. uyarıyı aldığım zamanda söylemiştim bana da insiyatif tanırsan düzen bozulur diye...ben yine sizlerle paylaşımda falan bulunurum...az bana müsade edin bakalım belki takım dışında kalmak yarar bana baktım kötüye gidiyorum olmadı boş yer olursa gelirim yinede....ben epey yol kat ettim sayenizde birazda başka zayıflamak isteyenler yararlansın diye düşünüyorum....
EPEY OLDU MESAJI YAZALI AMA YOĞUNLUKTAN GÖNDEREMEDİMM
çok sağol jujum ama vicdan azabı çekiyorum ne bilemm yaaa...siz istiyosunuzya gitmem bi yereesengözlerimebaksanabhanife bir yere gitmiyorsun canım
hanifem sen neden hemen gitmeye heveslisin bacım sen çok yol katettin gidecek biri vardıysa o da bendim maalesef sigara yüzünden çok kilo alıp vermiyordum allaha şükür benimkide düzene girdi çok hızlı olmasa da yavaş yavaş gidiyor
cumartesi:
1. yürüyüş / :1no2:
2. bacak esnetme / 20
3. yere yat bacak kaldir / 30
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
6. sandalyede bacak indir kaldır oturduğum yerde / 150
7. merdiven çıkma / :1no2:
8. yarım mekik / 200
9. çapraz mekik / 25 er kere
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 20 ye kadar sayarak 2 kez
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 75
15. geri tekme / 50
16. nivea bady cd si 1 saat
17. mekik 20
pazar:
1. yürüyüş / 1 saat yokuş yukarı /30 dk yukuş aşağı :roflol:
2. bacak esnetme / 20
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
7. merdiven çıkma / 150 basamak öğlen
8. yarım mekik / 200
10. derin nefes / aklıma geldikçe (gece,gündüz,durakta,yürürken,yatarken,bulaşık yıkarkan,masamda otururken :) )
11. sag sol sopali / 20
12. çömelme / :1no2:
13. görünmez sandalye /
14. kaydirigubbakcemile2 20 kez :roflol:
15. geri tekme / 50
16. -
17. mekik 20
bugün :
1. yürüyüş / 25 dk
2. bacak esnetme / 20
4. yerimde / 100 adım
5. ters mekik / 25
7. merdiven çıkma / 150 basamak (sabah )
8. yarım mekik / 200
11. sag sol sopali / :1no2:
12. çömelme / 15
13. görünmez sandalye / 20 ye kadar sayarak 2 kez
14. yarım mekik çeker gibi yatıp bacakları karna,kafayı ve sırtı yukarı esnetme / 75
15. geri tekme / 50
16.
17. mekik 20
ölçülerimde :
göbek: 92
basen:101