• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

doğumdan bi kaç gün önce konuştuk gülbeyzayla nerdeyse ay olacak 10 gün sonra ..

darısı sağlıkla özgeye ..daha haber gelmedi . burcu yazarım demişti ama

heyyyyytt ben özgeden daha az aldım beni örnek al :roflol: ama hala hamiş kaldığım kilonun altına inemedim oda ayrı :roflol:

Bişey sorcam geçmişte yiyip yiyip hiç düşünmedik mi bu hale geleceğimizi, ben bazen şişmanlığın acısını yine yemeklerden çıkardım ama hata yapmışım

ANNME KIZARDI BANA YEME DEDİKÇE YİYESİM GELİRDİ AMA MESELA BENİ BİR DİYETİSYENE GÖTÜRSEYDİ ERGENLİKTE YA DA SONRASINDA DAHA FARKLI OLURDU GECE GİZLİ GİZLİ YEDİĞİMİ BİLİRİMcokacimcoook

funda ben hep derim bunu,
mesela çok sevdiğim ama çok kilo yapan bişey,
kilo kilo yediğim baklavaları örnek verelim,
artık yemiyorum zamaınında çok yedin onun eziyetini çekiyosun diyorum
yersemde duramıyorum ye ye zıkkım ye diyorum kendime me genede yiyorum:( senağlama...

benimde babam kızardı ama ben hiç şişman olmadım hep balık etliydim canım .. evlenip 3 çocuk olunca böyle oldum . bide ilaçlardan

hade canlarım öpüldünüz iyi akşamlar
ben bugün dünden kalan sebze yemeğimi yerim salatayla...bi de lahana maydonoz suyuna başlıcam...

yav ben zayıfım diye halamlar falan çok üzülürmüş halime,
diyorumla niye üzüldünüz asıl bu halime üzülün şimdi diyorum,
bitir arkandan ağlarlar falan sebebim...senağlama...

valla kızlar çok yedikte noldu nan boyumuz mu uzadı ancak götümüz büyüdü başkada bişey olmadı... ha şimdi aç amı kalyoruz hayır aç değiliz ama ben kşloyum die bas bas bağıran şeyleri ya hiç yemiyoruz ya ayda yılda bir azcık yiyoz ....

ya kaynanaya gidecem akşam kocam dedi oda orda olacakmış e ben ne yicem orda ya evde sebze haşlıcaktım offffffff offfffffffffffff illa yemek ye derler

4 kişi aldık nurcanım taze kan lazımdı oda odlu... 4 kişide gitti bu hafta...

Yakında bende mezun olcem gidcem aebenden önce oohhh mis gibi
he ya anacım sataşma var ...:dilcikar::roflol:Şeniz

nurcanım juju bi yere gidemiz tatlım...:roflol:...

bencede ....:roflol::roflol::roflol: mezünda olamaz benden önce ...:dilcikar:

bende istiyom şekerüm....karnımı gerdirecem vajin estetiği yaptıracam.. çatlaklarımı aldıracam...

pordon .......vay anam vay .....kaydirigubbakcemile2lülülülülülü

aeben noldu kıs estetik furyamı görünce şaştun muuuu.....

jjuli şekercim sağol valla bende kkdan birinden çaldım çok hoşuma getti deeee....

yok hayalim inadım inat bozmucam ama sabah tartıda çok aşağı düşmüş olursam belküm esnetebülürüm ama inmemiş olursam no esnetmek... akşamda bişey yememek için şimdi bir elma yedim ordada vardır meyav mutlaka yerim bişiler

Back