• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

işşallah canlarım
aeben naber canım:)
monti amcanın sayfasına uğramıyom artık:) kilo veremedim ilk hafta. o yüsden başka hiç bi sebebi yok yani :rofllol: naber talım iisinb işşallah

iyilik nurcanım ....kıs nezaman mntı yaptın 1 gün yazını gördüm menünü okudum oda yanlıştı ....kaydirigubbakcemile zaten .... ilk hafta kilo veremessınki zaten .. benide hayala madare ediyon . bak çok yanlızımda . clamentinde veriyolar....... cok yanlızımın pc bozuldugundan yazmıyo ...a.shala devam ediyodu . 3 kilo verdi galiba son okudugumda . hemde kan hapı kullanıyodu ..
olsun ama nasıl verebiliyosan öyle devam et canım . ben tatlıya dayanımıyorum o yüzden tekrar denemiyorum ....

iide anam ben işyerindemi yapcam o platesi... evimde net yok malseffffffffffffffffşakkıdı
bak oni unuttum .....delikafadulden emme hafta sonu var tekrarı ... zaten hareketleri ezberede yapabilirsin bi ögrensen genelde aynı hareketler .....:içelim:netten izle bi işin az olunca .

yok kız 5 gün yaptım yazmadımmı oraya:roflol: çok safım yaa .. hayale madara etmedim kı seni . dur tamam bi ara kendi diyetimin arasına sıkıştırıp 3 kilo verdim yazarım monti amcayla:)olarmı bunu hayalokumaz:

yok kız 5 gün yaptım yazmadımmı oraya:roflol: çok safım yaa .. hayale madara etmedim kı seni . dur tamam bi ara kendi diyetimin arasına sıkıştırıp 3 kilo verdim yazarım monti amcayla:)olarmı bunu hayalokumaz:
ilahi nurcan .. hangi diyetle verdiysen oraya yaz nurcanım . orayı sadece hayal ve ben okumuyoruz şekerim ....delikafaduldenverdigimizide aldıgımızıda yazıyoruz eger monti yapıyosak ....a.s.

yok canım o işin şakası ben eski listemle veriyorum uzun zamandır arada şok etkisi yapacak listelerden bakıyorum belki montide onlardan olur dedim ama olmadı maalesef .en azından o haftalık olmadı belki dediğin gibi devam etsem olurdu . ama işte hani bünyeyi şaşırtmak gerekiyo arada .şok şok şok haftada 5 kilo diye bi diyet bulsam hemen atlicam üstüne:roflol: öle yani kolay gelsin canım sanada

Nurcan şahnur nur nasılsınız bakalım
şu monti diyeti işe yarıyor mu

öğle yemeğim küçük bir kase mercimek çorbası ve küçük bir kase yoğurt bir dilim esmer ekmek.ara olarak bir kuru kayısı 3 kepekli bisküvi yemiştim şimdi çarşıya çıkıyorum yeşilimi içtim de yürüycem

funda canım iidir sen nasılsın ..oo menün süper ama :) sen böyle gidersen bu hafta iyi kilo verirsin canım

oaeben yaparken işe yaramış canım ben 5 gün gdayanabildim . zaten bizde nerdeyse hergün pilav pişer bide hala çaydaki şekerden vazgeçemiyorum bi kaç gün içmiyorum sonra yine başlıyorum

kıslar yemekte bir kase domates çorbası iç5im bir kase yoğurt yedim kesmedi bir piko yedim ve yürüyüşe çıktım... bir saat yürüdüm geldim....

hakkat nurcan yürüyünce herkes kolay kilo verir yok anam geçen hafta yürümeye başladım tekrar bugünde yürüdüm bak.. yediden vucut hareketlenmeye başladı

öğle yemeğimde domates çorbası içtim bendee... ama bu hazır çorbalar varya bi içimlik onlardan..
yanındada 5tane çıbbık kraker yedim

birazdanda yeşil çay içebilcem inş...
öğle yemeğimden 1saat önce bir yeşil çay içmeye açlıştım kızlar çok zorlandım yaaa..
sizlerden özenmiştim ama yeşil çay kabusum oldu resmenkaydirigubbakcemile3

Öğlen 2 kşk çorba(beğenmedim)
3 köfte, 3 kşk bulgur pilavı, salata yoğurt

Fena değil dimi, 20 dk yürüyüş çok soğuktu fazla yürüyemedim.

3 katı 3kez inip çıktım 9 kat oldu yane.

Sizler ne alemdesinizzzz?

bak bak bak ben nerdesiniz deyince birden döküldü hepiciği görüyonus muuuu....

valla yeşili limonlu için içemiyorsanız ben önce öle içiyordum şimdi sade içiyorum bu seferde siyah çayı içemez oldum

valla hayal beni oyacak ama ben bir piko daha yedim... 107 kal cikkkkkk acıktım napim yaaaaaaaaaa kuru kuruya domates çorbası dutmadı miğdemiiiiiiiiii

yaaa ben limonlu deniyorum şuan ama resmen acımtrak bu...
yaaa juju piko piko dedin canım çekti yaaaaa.. bendemi alıp yesemcokacimcoook

ama yok yok ben yemeyimkaydirigubbakcemile2

Back