- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #3.041
juju sen bi ara yürürken nasıl gidiyodu patır patır kiloların bence sen yürüyüşe ara verdin de durakladın yoksa abartı bişi yemiyosun tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işşallah canlarım
aeben naber canım:)
monti amcanın sayfasına uğramıyom artık:) kilo veremedim ilk hafta. o yüsden başka hiç bi sebebi yok yani :rofllol: naber talım iisinb işşallah
bak oni unuttum .....delikafadulden emme hafta sonu var tekrarı ... zaten hareketleri ezberede yapabilirsin bi ögrensen genelde aynı hareketler .....:içelim:netten izle bi işin az olunca .iide anam ben işyerindemi yapcam o platesi... evimde net yok malseffffffffffffffffşakkıdı
ilahi nurcan .. hangi diyetle verdiysen oraya yaz nurcanım . orayı sadece hayal ve ben okumuyoruz şekerim ....delikafaduldenverdigimizide aldıgımızıda yazıyoruz eger monti yapıyosak ....a.s.yok kız 5 gün yaptım yazmadımmı oraya:roflol: çok safım yaa .. hayale madara etmedim kı seni . dur tamam bi ara kendi diyetimin arasına sıkıştırıp 3 kilo verdim yazarım monti amcayla:)olarmı bunu hayalokumaz: