canolar günaydın nasılsınız bakalımŞeniz
bir bakayım dedim..annem geldide aniden..dedem zorla yollamış..çocuk orda yalnız gurbette git demiş..o şimdi mutfakta hemen bakayım dedim..
ona göre nette böyle forumlara yazı yazmak muhabbet etmek çok saçma..-tatlicadiarzu-tanımadığım insanlarla ne konuşuyormuşum...alem kadın yaaakaydirigubbakcemile3
ona kalsa sadece gazete okuyacağım ve bilgi sahibi olabileceğim sitelerde dolanacağım...
o yüzden hemen girip 2 kelam yazayım dedim size..
hayalim seni cuma günkü inişinden dolayı tebrik ediyorum..inşşallah hedefine ulaşır ve korursun hayatım..biraz geç oldu ama anca yazdım
jujum sende üzülme canım yaa..vardır zamanı..bak bir tane vermiş Allah..daha gençsin ve yeni başladın sanırsam korunmamaya...olur olur sıkma canını:1hug:
beni sorarsanız ne sancım var ne başka bişey..göbeğim hala yukarda..aşağı inmedi...
14 şubatta dr a gittik bebeğin kilosu yine az geldi bana...bu çocuk boya gidiyor ama kiloya gitmiyor..kiloları ben alıyorum..dr çok sağlıklı dedi,sakın dert etmeyin kilo hiç önemli değil dedi...doğduktan sonra 1 ay içinde 1 kilo kaybedenler var,küçük doğup 1.5 kilo alanlarda var dedi..
benim beslenmemle alakalı değilmiş...yapısı böyleymiş ne edelim..bizde uzun cılız bi bebiş sahibi olcaz galiba..babasıda dalga geçiyor.annesi gibi takıntılı olacak şimdiden belli diyor..50 cm e en fazla 2.5 kilo olmam lazım diyordur Allah bilir diyor
bu arada kilosu maksimum 2800 boyu 52 cm..neyse sağlıkla gelsinde aldırırız inşallah
bende kalkayımda toz falan alayım öptüm hepinizi....