Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
WALLA SORMA KAMER BEN O YÜZDEN HABER İZLEMİYORUMM..ÇOCUKLARI O HALDE GÖRÜNCE İÇİM PARÇALANIYOO....
İYİ YAPTIM...İYİKİDE YAPMIŞIM...DÜN AKŞAM BENİ ALMAYA GELDİ ..ALIŞVERİŞİ KENDİ YAPMIŞ.. EWE GELDİKK KONUŞUYO FALAN....YANİ BARIŞ SAĞLANDIIsüprizzzzz
KAMERİM BENİM OĞLAN KENDİ KENDİNE ALIŞTI O YÜZDEN BİLEMİCEM..BEZİNE YAPMAZDI BEZİ ÇIKARINCA WC GİDİP YAPARDI BEZ VARKEN ALTINDA KAKAM GELDİ DİYE BEZİ ÇÖZDÜRÜRDÜ 2 YAŞINDA SÖYLEDİİ SENİN KIZ KAÇ YAŞINDA OLDUKİ ANA OKULUNA BAŞLICAK...
GÜNAYDIK KUZUCUMM....ANAMM KIZDIK YEDİKDE NE OLDU OLAN KENDİMİZE OLDU...BOŞVER SAKIN BOZMA...KİM KIZDIRDI SENİİİİ
BENGİİİ YALNIŞ DUYMADIM GÜN DEDİN GALİBAAAAkaydirigubbakcemile...HADİİ Bİ ÇOK YEDE GEL BAKALIM SIKIYSAAA....
YA PINARA NE DEMEDİİ....YUHHHHHH 2 KASEYİ NASIL YEDİNNN MİDEN AĞIRMADIMI KIZ..BİDE ÜSTÜNE ÇİĞKÖFTEEE TAMMM DAYAKLIK BU KIZZZZ....kaydirigubbakcemile
EGECİMM GÖRÜŞMEK ÜZEREE....
BENDE DÜN AKŞAM 5 TANE ETLİ KARALAHANA SARMASI 1 KÜÇÜKTE KABAK YEDİM...
BU SABAH 2 DİLİM EKMEK LE BERABER KAHVALTI YAPTIM...AMA BALDA YEDİM AZ TEREYAĞIDAA
Kıs bu ahleyarın verdiği linkteki zumba ne güzel şeymiş öle onu hergün yapsam erir biterim ben
evet rakibecim nasil durumlar umarim inisin vardir ki olamsi lazim bana yeitsmen biraz zor hadi görem seni bakiyim yetise biliyonmu bana:roflol:lülülülülülü
fguler ( 89,0
hayal_gözlüm ( 84,9
nurcanöğretmen ( 79,0
simiryna ( 79,0
sebnemselayfurkan ( 73,3
kuzuzuzubambino ( 73,2
open_sea ( 73,1
esmeralda ( 68,3
bengigök ( 67,8
toplight ( 67,8
*juju* ( 64,6
ahleyar ( 61,0
evettttttttttttt işte kendi aramızda yeni rakibelerimiz ... her grup kendi içinde çekişecek kim kimi geçecek görecez.... birtek hayal -guler takımı ile juju ahleyar takımında adaletsizlik var diğer takımlar birbirine yakın kilolarda çekişme olacaktır die umuyorum.
yuhh yanii yaaa,, bana bu yapilirmii,,ama jujumm bakkk,, bnden baska kimsee seni sawunmadii anla yaniii:bbo:hayalede kizdimm ewettt,, hemde cok kizdimmmm,,i anda nasi böle deismis diye sasirdimmmmm,, wayy be alacaginiz olsunnn,, yarin gorcem bn siziii,, bakalim nolcakkkkkkaydirigubbakcemile3