• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anam nurcanım sorma ben kara kara düşünüyom ne yicem die bir gün brokoli yesem ikinci gün karnabahar yesem eeeeeeeeee 3. gün ne yicem başka ney haşlanınca yenir ki

hade anam güle güle ben listeyi yeniden ekleyim bu arada

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 /
Esmeralda ( 68,3 /
b.k.y. (Kendi isteği ile ayrıldı
open_sea ( 73,1 /
toplight ( 67,8 /
nurcanogretmen ( 79,0 /
PrensesPeri (Kendi isteği ile ayrıldı
hayal_gözlü ( 84,9 /
Ebrulum (Kendi isteği ile ayrıldı
sebnemselayfurkan ( 73,3 /
bengigök ( 67,8 /
aegean (Kendi isteği ile ayrıldı
ahleyar ( 61,0 /
fguler ( 89,0 /
kuzuzuzubambino ( 73,2 /
simiryna ( 79,0 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 881,0 /

kısım tuzsuz mantar yemem bir daha geçen sefer 3 gün miğdem kaktı.. bürüksel lahanasını begenmedim ben güzel değil.... normal lahanayıda haşlayıp öle kuru kuru nası yicem bilmiyorum valla şaştım.... taze fasulyeyi mi haşlasam napsam

fguler ( 89,0
hayal_gözlüm ( 84,9

nurcanöğretmen ( 79,0
simiryna ( 79,0

sebnemselayfurkan ( 73,3
kuzuzuzubambino ( 73,2
open_sea ( 73,1

esmeralda ( 68,3
bengigök ( 67,8
toplight ( 67,8

*juju* ( 64,6
ahleyar ( 61,0

evettttttttttttt işte kendi aramızda yeni rakibelerimiz ... her grup kendi içinde çekişecek kim kimi geçecek görecez.... birtek hayal -guler takımı ile juju ahleyar takımında adaletsizlik var diğer takımlar birbirine yakın kilolarda çekişme olacaktır die umuyorum.

yuhh yanii yaaa,, bana bu yapilirmii,,ama jujumm bakkk,, bnden baska kimsee seni sawunmadii anla yaniii:bbo:hayalede kizdimm ewettt,, hemde cok kizdimmmm,,i anda nasi böle deismis diye sasirdimmmmm,, wayy be alacaginiz olsunnn,, yarin gorcem bn siziii,, bakalim nolcakkkkkkaydirigubbakcemile3

WALLA SORMA KAMER BEN O YÜZDEN HABER İZLEMİYORUMM..ÇOCUKLARI O HALDE GÖRÜNCE İÇİM PARÇALANIYOO....

İYİ YAPTIM...İYİKİDE YAPMIŞIM...DÜN AKŞAM BENİ ALMAYA GELDİ ..ALIŞVERİŞİ KENDİ YAPMIŞ.. EWE GELDİKK KONUŞUYO FALAN....YANİ BARIŞ SAĞLANDIIsüprizzzzz

KAMERİM BENİM OĞLAN KENDİ KENDİNE ALIŞTI O YÜZDEN BİLEMİCEM..BEZİNE YAPMAZDI BEZİ ÇIKARINCA WC GİDİP YAPARDI BEZ VARKEN ALTINDA KAKAM GELDİ DİYE BEZİ ÇÖZDÜRÜRDÜ 2 YAŞINDA SÖYLEDİİ SENİN KIZ KAÇ YAŞINDA OLDUKİ ANA OKULUNA BAŞLICAK...

GÜNAYDIK KUZUCUMM....ANAMM KIZDIK YEDİKDE NE OLDU OLAN KENDİMİZE OLDU...BOŞVER SAKIN BOZMA...KİM KIZDIRDI SENİİİİ

BENGİİİ YALNIŞ DUYMADIM GÜN DEDİN GALİBAAAAkaydirigubbakcemile...HADİİ Bİ ÇOK YEDE GEL BAKALIM SIKIYSAAA....

YA PINARA NE DEMEDİİ....YUHHHHHH 2 KASEYİ NASIL YEDİNNN MİDEN AĞIRMADIMI KIZ..BİDE ÜSTÜNE ÇİĞKÖFTEEE TAMMM DAYAKLIK BU KIZZZZ....kaydirigubbakcemile

EGECİMM GÖRÜŞMEK ÜZEREE....

BENDE DÜN AKŞAM 5 TANE ETLİ KARALAHANA SARMASI 1 KÜÇÜKTE KABAK YEDİM...

BU SABAH 2 DİLİM EKMEK LE BERABER KAHVALTI YAPTIM...AMA BALDA YEDİM AZ TEREYAĞIDAA

hanifem benim kiz 2 bucuk olcak 9 ayda 3 olacakya zaman basliyolar burda ana okuluna oraya gitcek bende alistirmaya calsiyorum iste ama bakalim nezaman diyecek kendi

Kıs bu ahleyarın verdiği linkteki zumba ne güzel şeymiş öle onu hergün yapsam erir biterim ben

tabi güzel kizim keyfine mi verdim zise ben hergün yapiyorum onu anacim ya sende yap iki linkte cok güzel hareketli hem dans hem hareket

fguler ( 89,0
hayal_gözlüm ( 84,9

nurcanöğretmen ( 79,0
simiryna ( 79,0

sebnemselayfurkan ( 73,3
kuzuzuzubambino ( 73,2
open_sea ( 73,1

esmeralda ( 68,3
bengigök ( 67,8
toplight ( 67,8

*juju* ( 64,6
ahleyar ( 61,0

evettttttttttttt işte kendi aramızda yeni rakibelerimiz ... her grup kendi içinde çekişecek kim kimi geçecek görecez.... birtek hayal -guler takımı ile juju ahleyar takımında adaletsizlik var diğer takımlar birbirine yakın kilolarda çekişme olacaktır die umuyorum.

evet rakibecim nasil durumlar umarim inisin vardir ki olamsi lazim bana yeitsmen biraz zor hadi görem seni bakiyim yetise biliyonmu bana:roflol:lülülülülülü

yuhh yanii yaaa,, bana bu yapilirmii,,ama jujumm bakkk,, bnden baska kimsee seni sawunmadii anla yaniii:bbo:hayalede kizdimm ewettt,, hemde cok kizdimmmm,,i anda nasi böle deismis diye sasirdimmmmm,, wayy be alacaginiz olsunnn,, yarin gorcem bn siziii,, bakalim nolcakkkkkkaydirigubbakcemile3

kiz meres süpersin valla nasil savundun

bende diyomdum bi ara noldu ya 1 nisanda degilki hayal saka yapiyo desem diyom ama kesin bunlarda var bi is dedim sonunu okuyum anlarim dedim dedigimde cikti vallasırnaşık şey neyseki juju daha kaptan gidincede artikim ben burda olmuyacam zaten secersiniz kendi aranizdakaydirigubbakcemile3

ben mezun olurum zaten juju olana kadar ikincikez birakirim onu takimda hadi juju mezun ol artikimgörem seni:1hug:

burcumda gelmis kiz burcu naptin kiz ben bile okadar almadim yememe ragmen neyse verecen hepsini hepsi gidecek ona göre anam :oklava:

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz

ya juju bana listeyi göndermemissin ya neyse artikim ben yapabildigim kadar yapacam yanlissa düzeltirsiniz artikima.s.

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 /
Esmeralda ( 68,3 /
open_sea ( 73,1 /
toplight ( 67,8 /
nurcanogretmen ( 79,0 /
hayal_gözlü ( 84,9 /
bengigök ( 67,8 /
ahleyar ( 61,0 /60,9/
fguler ( 89,0 /
kuzuzuzubambino ( 73,2 /
simiryna ( 79,0 /

gerisini siz yapin kizlar size zahmet bendekilisteyi silmisim ben jujumda göndermedi buhaftalik siz yapiyverin olurmu bu haftada fazla inis olamdi cok dikkat etmedim cünkü ama haftaya süper geliyorum ona göre kizlar

iyi akşamlarr kızlarr amma ddöktürmüşünüz uaaaa oku oku bitmedi
hayal iyi kızdırmış meresi
jujumm avatarına bittim bayıldımm
bu arada yeni arkadaşlarda hoşgelmişler
kızlar yarın sabah kaanın kontrolü var sonrada kreşten arkadaşları geçmiş olsuna gelecekler onlara kek kurabiye yaptım yarın bakalım sanırım 10 kadar kuzu ve öğretmenleri gelecek
bu arada artık bunaldım kızlar iyice ben yaa sürekli hayatımda olumsuz şeyler bi de regli öncesi onun sıkıntısı bugün aklıma geldikçe ağladım durdum bi regli olsaydım rahatlayacaktım kurban bayramından beri işyerindeki sıkıntılar eşimin ameliyatı annemin tedavisi kaanın ameliyatı nefes alamıyorum yaa bu arada ev hanımı olmak çok zormuş evde hem eşimin hem oğlumun peşinden koşturmak beni çok yordu hayırlısı ile şu izin işi bitse de bi kendimi işe atsam acaip mutlu olcem neyse gece gece çenem açıldı sabah 7,30 da hastanede olcam birara gelir bildirimi yaparım kendinize iyi bakın h
haa hanifem yaa senle de rakip olduk ona göre bakalım ne olcek

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 /
Esmeralda ( 68,3 /
open_sea ( 73,1 /
toplight ( 67,8 /
nurcanogretmen ( 79,0 /
hayal_gözlü ( 84,9 /
bengigök ( 67,8 /
ahleyar ( 61,0 /60,9/0,1/ %0,16
fguler ( 89,0 /
kuzuzuzubambino ( 73,2 /
simiryna ( 79,0 /

kamercim canım ben yaptım seninkini
bu arada az önce unutmuşum burcum hoşgeldin canım tekrardan aramıza

Kızlar günaydın.
En son 73,2 çıkmıştım
Sabah tartıldım.
72,9 çıktım
Bilgilerinize..... :)

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 /
Esmeralda ( 68,3 /
open_sea (73,1/73,8 /-0,7/%-0,96)
toplight ( 67,8 /
nurcanogretmen ( 79,0 /
hayal_gözlü ( 84,9 /
bengigök ( 67,8 /
fguler ( 89,0 /
kuzuzuzubambino ( 73,2 /
simiryna ( 79,0 /

günaydın ama hiç keyfim yok kıslar durum kötü offf nie ben klio aldım anlamadım yediğim iki kase aşuremi yaptı bunu onun dışında ben fazla bişey yemedim ki yaaaa senağlamasenağlama

öptüm sizi ŞenizŞeniz

günaydııııııııııııın takım arkadaşlarımsositososito
mutluu güzel sabahlar hepinizeeeee..:dance:

bukadar mutlu olduğumuda bakıpta çok kilo verdim sanmayın sabah tartıya çıktığımda 78,6gramdım sadece...
çok sevinilecek bir durum değil ama sizlerle ilk cuma mı geçiriyorum sevincim ondan:teytey::teytey::teytey:

günaydın 88.4 geldim bu sabah biliyorum az vermişim ama haftaya daha çok vericem ve haftasonu evde spor yapıcam

sizler nasılsınız bakiimmm

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,6 /
Esmeralda ( 68,3 /
open_sea (73,1/73,8 /-0,7/%-0,96)
toplight ( 67,8 /
nurcanogretmen ( 79,0 /
hayal_gözlü ( 84.9 / 84.9 /. 00.0 / % 00.0 )
bengigök ( 67,8 /
fguler ( 89,0 /
kuzuzuzubambino ( 73,2 /
simiryna ( 79,0 /

benden hiç ilerleme yok üzgünüm...

herkeslere günaydın buraya eski ve yeni halimin fotosunu koycem birazdan bakın ancım kararı siz verin...

zuzum sen eski ve yeni kilonu yaz ben yaprım senin için bu hafat ve diğer yeni arkadaşlar,
jujum size anlatır sonra...

Back