• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya hakikaten elbisem güzelde resimlerde pek görünmüyor güzelliği.... Ya kıslar sormayın elbisem birde kazaya kurban gitti hoş resimlerde belli olmamasına da sevindim.... Ist. Gittik ya vazliden çıkardım zati tül üstündeki altıda astar kırışacak bişi yok evlenecek olan görümcem gelinliğini ütüledi yardım ettim neyse dedi senin elbiseyide ütüleyelim ya yok ii felan dedim ama getirdedi neyse 68 yaşında kız dedim bilir nası ütüleneceğini neyse tersini çevirdik bu ütülüyor ama bastıra bastıra buhar vererek... Hiç aklıma gelmedi ama içindeki pulları bir çevirdim ki yamulmuş rengi atmış baya bir üzüldüm ama mecbur giymek zorunda kaldım son anda olan bişeydi çünkü eşime dedim oda gitmiş kotonda beğendiğim başka bir elbise vardı onu alacakmış bana akmerkezde kotonu bulamadım kaybolurum die başka yere de gidemedim dedi garibim... şimdi elbisenin içindeki pulları değiştirmeyi planlıyorum hem bölece başka bir hava gelmiş olur

jujum kıs yazık olmuş be ama üsülme sana büyük olcak o zaten,
hem elbise değil giyen güzel ,
o güzel göstermiş elbiseyi,
pınar kork kısım benden:roflol:...

Jujum benim garip bir düzenim oldu. 2 hafta önce 1,4 kg vermiştim. Şimdi rolantide yürüyüş bile yapıyorum iniş yok. Sonra haftaya takır takır iner. Bir süredir böyle bir düzendeyim. Yarın için pek iş çıkmaz bende ama bozmazsam( ki söz verdim kendime ) haftaya 1-1,5 olur diye düşünüyorum.

Valla sorma kısssss... Zati o elbise ile görümce ile pişti oluyordum... Ben aldım mersin park bravodan görümcede ankaradan bakmış beğenmiş tam almak üzere tesadüfen aradım eee nasıl anlat dedim bir anlattı ki benim elbisenin aynısı aman ha dedim ben aldım sakın onu alma kız iki hafta başka elbise aradı diyorum ona zaten senin gözün deydi die..

jujummm görümcen kaç yaşında yaaaa 68 mi kafamçokkarıştı yoksa annesimi dicektin ....
ama renkleri falan süpermiş ve sana çok yakışmış hiçde belii olmuyor ,sen ne giysen yakışır zaten ten rengin de çok hoşuma gidiyor senin süpersinn jujummmmmmmmm.....

şebnemcim valla bir şeklide gidiyorya sen ona bak ...
ee birde için rahat abartım yok diyorsan bir şeklide bir hafta gitmezse diğer hafta kesin gidiyor ....

he valla hayalin diline düşmeyecem yarın:roflol: zaten vermem gerekeni verdimde yarına bi 200gram versem benden iyisi yok

jujum elbisenin başına gelene üzüldüm ama hayalin dediği gibi zaten zayıflayınca sana büyük gelcek o:)

pınarım bende kabak yapcaktım vazcaydım bu satten sonrada uğraşmam artık bakalım bende çorba yaparım belki hazır,
yada bakarım yazarım zaten,
pınar bu hafta sonuç belli değil daha kim ne durumda bilmiyos,
haftayada varmısın pesmi bebiş soruyum şimdiden:)...

selam kızlar doğum yapanlara bişey soracağım..ben hergün ağlıyorum yaa..ağlayacak bişey buluyorum..psikolojim bozuk iyi değilim..doğuma yaklaştıkça olurmu böyle şeyler..iyi değilim ben

menemen den vazcaydım hayal 1 kepçe hazır çorba içtim yanındada iki kaşık makarna yedim ekmek yemedim kendimi tuttum:) iki kaşıkda yoğurt yedim arada yicem dediim yoğurdu yemedim çünkü

lilyum sakin olmaya çalış be tatlım sıkıntı yapma kendine,
teyze yapcan bizi inş Allahın izniyle,
pınarım sefiyom seni,
haftayada devamız o zaman...

nurcanım ii olmuş işte tatlım,
yağsız makarnanın zrarı yok be canım ben bi dönem çok yedim ama kilo almadım,
ama sade haşlandıktan sonra bişey koymak yok baharat sadece...

Back