Kızlar bu ölçme işi takım kuralı olmayacak isteyen ölçmeyeblir yani.
Bu arada ağzımda yara çıkmış nasıl canım yanıyor anlatamam. Tuzlu suyla gargara yapacağım. Birde krem söyledim eczaneden işallah ilerlemez.
Nilay dı değil mi ? gözün kormasın canım benim işlerim rast gitmiyor diye seninde öyle olacak değil ya belki eşin annesine baktırmak istemez etrafımda o kadar çok modern düşünen var ki benim ki modern görünüp eski kafalı olanlarda , ve ne yazık ki ben bunu hamileyken farkettim şimdi de iş işten geçti ...
kızlar bende de göbek sorunu var ama ölçme taraftarı deilim ben de. şu 48i bi görsem sorun kalmıcak da inş. bu arada ben de morali bozulunca yemek yiyemeyenlerdenim. ama tansiyon sorunum var, düşebiliyo hemen. o yüzden aç kalmamaya çalışıyorum.
Bizim okulda ki hayallerimiz de kanadaya gidip yerleşmekti , o kadarını yapamadık bari istanbula yerleşelim dedik o da olmadı , her hafta sonu pazar günü aile ziyareti , şimdi istesemde istemesemde her gün onlardayız ... Annesine sen bizi yemeğe bekleme deyip oğlumu alıp gelse ben eve geçsem yok , illa her gün birlikte gidicez yemeğimizi yicez sonra günlük sohbet onlar sigaralarını tüttürürken oğlan bağırmaya başlayacak ancak kalkıyor yerinden ... sonra eve gidişi oğlana mama yedirip banyo yaptırıp yatırıyorum anneliğim günde 3 saat toplasan 1 saati orda geçiyor ... Ben annesi bizde kalsın razıydım karda kışta getirdik ama kalmadı hanımefendi , neyse ben çok doluyum , bilsem ki oğlum bende kalacak boşanmayı bile düşünürüm , işkolik ilgisiz bir koca ikimiz başlangıç noktamızdan beri çok yön değiştirdik ...Sonumuz hiç hayırlı görünmüyor bizim ...Neyse bu kadar sıkıntıya ben yinede yemek düşünüyorum işte ben buyum ...
Sen şimdiden bunları kafana takıp düşünme canım ,daha yolun başındasınız ... İnşallah gönlünce olur her şey :))
tatlım krem alacağına keske ağız spreyleri var onlardan alsaydın daha cabuk iileştiriyo..
niye çıktı ki? geçmiş olsun. tuzlu suda baya yakar şimdi.
Özge bu kaçamaklara neler giriyor anacım :)))
Özge ablam çok geçmiş olsun aman dikkat....
13'üne kadar bir kaçamağı hak ediyoruz ama dimi?:kedi:
Gece sahura kalkmadım su bile içmedim buğün çok acıktım.
Akşamada sevdiceğim gelcek birlikde iftar yapcaz.
Gerçi yanında pek yiyemiyorum.Sohbete dalıyoruz bir bakmışım doymuşum.
Birde ben yemediğimde sevdiğim elimden alıp yiyor.
Sırf onun için yemiyorum sevdiğim güzel güzel yiyorhihoyyyt
Göbek yaptı
Bazen sinirlenince ya da üzülünce yemeden içmeden kesilen kadınlara heves ediyorum . Çünkü eşimde neredeyse hergün beni kızdırıyor , şu an da yine öyle yaptı arkadaşıyla iftara gidecekmiş , anasının evi ta cehennemin dibinde ben gidicem , arabada kullanamadığım için kös kös gelmesini beklicem , süper hayat valla ...Şu çocuk ancak kreşe başlayınca rahat edicem , herkes ne güzel hazır yiyip eve geliyorsun diyor ama her şey yemek değil ki aile düzenimiz kalmadı , kapıdan alıp gelemiyoruz küsüyorlar bir de onunla geçireceğim 2 saatin bir saaiti harala gürele hep birlikte geçiyor o yüzden 2. bebeği yapmaktan tamamen vazgeçtim ...
Düşününce bayan olmak ne kadar da zor...
Hem eve hem işe hemde eşinin ailesine yetişmek zorundasın...
Sevince aslında gerçekden bir çok şey göz ardı edilebiliyor.
Ama ne kadar doğru emin değilim gerçekden...
geçmiş olsun canım. özgem kurallar süper ama benim tartı sorunu var ya. kaldığım yerde yok şuan en kısa zamanda internetten sipariş vericem ama 1 hafta-10günde anca gelir. bu hafta okuldakine göre sölerim ama o da pek sağlıklı tartmıyor.
kızlar bende de göbek sorunu var ama ölçme taraftarı deilim ben de. şu 48i bi görsem sorun kalmıcak da inş. bu arada ben de morali bozulunca yemek yiyemeyenlerdenim. ama tansiyon sorunum var, düşebiliyo hemen. o yüzden aç kalmamaya çalışıyorum.
Herşeyin başı sağlık canım...
Ben kiloma değil basenime takıntılıyım.
İnşallah ericek.kaydirigubbakcemile2
Pazarlıklar başladı yavaştan. Yapın anacım yapın. 13 eylül - 30 eylül arası 1 kilo gitmiş olmasın soracağım ben size.
Evliliğin bayanlara kattığı hiçbirşey yok aslında. Bekarken annem yapardı yemeğimi,ütümü. En basitinden sahuru hazırlar uyandırırdı bizi. Şimdi ben yapmak zorundayım. Kaçarı yok. Ama erkek için hayat hep avantaj. Tek mecburiyetleri çalışmak.
Kesinlikle herşeyin başı sağlık kızlar.
Ufacık bi yara nasıl etkiliyor insanı. Sağlık yoksa gerisi boş.
Canlarım ciğerlerim ben kaçıyorum. İşleri toparlayayım kuaföre gideceğim bu akşam. Bayram temizliği
İyi akşamlar hepinize.
Hiç iştahım kalmadı hanımlar ben kaçıyorum , bu haberi almadan önce bir elma ve yoğurt yemiştim(
İyi akşamlar .
kızlar bu arada hani sayfanın aşağısında kimler online görüyoruz ya bugün görünmüo ben de, neden acaba:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?