canım bence ii gidiyorsunn..umraım + ya gecmeden kapatırsın bu haftayı..
Canım pılavı az yedım.tavuklarından aldım.bugun evet baya yapacağım ama kendı evım olunca yemem olur bıter baskasında olunca ayıp oluyor.
Zevcan inşallah artı da göstermem dediğin gibi.
ama aşırı şişkinlik var yiyip yatmamdan dolayı.
elbiselerin filan dar geldiğini hissediyorum. akannehir
bol olan yüzüklerim bile parmağıma oturuyor.
kilo almış olsam bile bukadar alamam yani.
Bu arada canın bulgur çekiyosa bence yap ye.
Ramazan boyunca canının istediklerini belli ölçülerde ye canım.
Ramazandan sonra sıkıcaz çünkü kemerleri.
ozge sana kesınlıkle katılıyorum fakat cevızın fındıgın vucuda faydaları saymakla bıtmıyor.onlardaki mıktar veya en masumundan sutlu tatlı herkes ıcın uygun dıye dusunuyorum.bu arada ara ogun 1 seftalı ve sımdı de bol yogurtu taze fasulye ve domates yedım.aksama yıne davetteyz ya off off:sinifsinif:
kızlar cok sakinsiniz bu günn..
aksam abartmayın yemek olayını ben menümün dısına cıkmıcam sahurda belki meyvede ekleye bilirim hiç meyve yemiyorum çünkü..
zaten cuma gündüz gidiyorum annemlere artık bayram sonu dönücem önümüzdeki hafta izinli olucam yanii..
13 eylül benim için yeni bir başlangınç..
günaydın kızlarr...
nasılsınızzz ..
kimsecıkler gelmemiş henüz ilk acılıs benden bu sabah..
bu aksam bulgur pilavı pişirmek istiyorum ne dersinizz olurmuki yanındada cacıkkcanım çektii sırnaşık şey ama şöyle bi durum var ne kadar azda yapsam 1 bardaktan az yapılmıyo ve tek kiiyim o bitene kadar yemem gerekio cokacimcoook
Günaydınlar. Dün yoğunluktan dolayı pek giremedim siteye.
İftarda yediğimi yazayım. Bir tabak bulgur pilavı ve semiz otu salatası.
Sahurda da kahvaltı meyve suyu =)
İftardan sonra çikolata yedim az bişey.
gunaydın kızlar.dun aksam bamya corba,3 sarma,az tavuklu pılav nohut yemegi,1 tane tatli yedım.sımdı dom peynır zeytınle kahvaltı yapacagım.aksamada mısafırım var.cok ugrayamam belki.meyvenullcugum yıyebıldıgını ye kalanını ısıtsanda aynı olur 1-2 ogun sonra yersin.
herkese günaydın,
dünkü iftar menümü paylaşayım hemen.
çorba + karalahana yemeği + 1 bardak ayran + salata ve azcık pide
ama iftardan sonra abarttım. kavun ve tatlı yedim. 1 tane de elmalı turta.
bir de kilo almışımama farklı baskülde tartıldım etkisi var mı bilmiyorum.
makarna partisi yanında da kolaa süper vallaa sırnaşık şey
özgecim hepsini yiyemem zaten işte bakalım nolcak ben bu hafta + cıkıcam gibi gelio aslında bayrama kadar dikkat edip bayramda azcıkda olsa toparlanmıs görünmek istiyordum ama olmadı malesef bayram ertesi katı kurallarla inş olur..
merhabalar kızlarr :)
walla bayram sonrasını ben de iple çekiyorum:) 2 gündür bizim ocak yok işte, salata yemekten bıktım :/ öğleni geçtim de en azından akşam bişiler yapabilsem iyi olurdu. bakalım bikaç güne hallolcak inş. benim bu hafta da tartı da oynama olmazsa daha da olmaz yahu :))
selam kızlar birazdan arkadaşım gelecek onu bekliyorum
aRkadaşlar benim bi tavsiyem var...
13 Eylülde kol, göbek, bacak bölgelerimizi ölçelim. Haftalık olarak ölçülerimizide bildirilem.
Merhaba hanımlar :)) İşten fırsat ancak buldum girdim :
Dün akşam :Zeytinyağlı barbunya ( 1 kepçe kadar ) - 3-4 kaşık domates salatası
Bu sabah : Bir dilim kepek ekmeği - peynir -3 zeytin -yarım domates - bir küçük boy salatalık
Öğlen : 3 kaşık zeytinyağlı patlıcan - 2 adet köfte -2 kaşık yoğurt :))
Dünü ve şimdiye kadar olan zamanı iyi kapattım :))) Dün akşam ve bu sabah mekikler tamam ama belim çok ağrıyor oğlum uyku saatini 11 e çekti ve çok zor uyuyor kucakta gez gez valla 50 yaşındakiler gibi yim bel gitti elden(
kızlar ben ölçü bildirim olayını desteklemiyorum cok yanıltıcı olur iki yöntemli takip tek baskül bana yetiyo zaten benim şuram şu kadar buram bu kadar olsun tarzında bi amacımda yok 55 olsam bana yeter zayıflamıs olupda incelmiş olmamak beni cok fazla üzer..
açıkcası ben ölçmem ama sizin ölçülerinizi merakla beklerim yorumlarımda .. herkes zayıflamak için kendini nasıl daha ii motive oluyorsa o yolu izlemeli diye düşünüyorum ölçmek beni cok fazla umutsuzluğa kaptırır..
bENim vücudumun altı çok fazla sorun değil.
AMA GÖbeğimin erimesi lazım. kollarımında.
o yüzden ben haftalık ölçmeyi düşünüyorum.
fakat dediğin gibi incelme olmazsa fakat kilomdan giderse çok canım sıkılırmı bilmiyorum.
Her sabah yürüyüş yapıcam. Akşamları spor yürüyüş yapamam kursa gidicem çünkü çıkışta. Belki yatmadan mekik çekerim sadece. (vücudu ısıtmadan mekik çekmeninde zararlı olduğunu biliyorum)
Benim 10 kilo vermem lazım sporda şart sakmaların olmaması için.
Bilinçli kilo verip sağlıklı beslenirsek zaten kendiliğinden inceleriz. az bi sporla olay tamamdır.
Dediğin gibi senin motiveni düşürürse yapmazsın. Herkes kendini daha iyi bilir vereliniortak
bENim vücudumun altı çok fazla sorun değil.
AMA GÖbeğimin erimesi lazım. kollarımında.
o yüzden ben haftalık ölçmeyi düşünüyorum.
fakat dediğin gibi incelme olmazsa fakat kilomdan giderse çok canım sıkılırmı bilmiyorum.
Her sabah yürüyüş yapıcam. Akşamları spor yürüyüş yapamam kursa gidicem çünkü çıkışta. Belki yatmadan mekik çekerim sadece. (vücudu ısıtmadan mekik çekmeninde zararlı olduğunu biliyorum)
Benim 10 kilo vermem lazım sporda şart sakmaların olmaması için.
Bilinçli kilo verip sağlıklı beslenirsek zaten kendiliğinden inceleriz. az bi sporla olay tamamdır.
Dediğin gibi senin motiveni düşürürse yapmazsın. Herkes kendini daha iyi bilir vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?