Günaydın hanımlar.
Geçmişe şöyle bir baktım da bekar arkadaşların gözü korkmuş. Korkmayın kızlar. Evlilik çok güzel ve benim tavsiye ettiğim bişey. Evet kadın için ekstra sorumluluk demek ama sevdiğin insan için katlanıyorsun. Aynı şekilde karşı taraf da katlanıyorsa senin için elbette. Biraz olay sizde bitecek. Ezdirmeyin kendinizi. Saygılı olun ama karakterinizden ödün vermeyin. Gelip gitme elbette olacak ama hayatınıza müdahale edilmesine izin vermeyin. Benim kayınvalide hiç gelmez mesela. 4 senelik evliyiz toplasan 10 kere gelmiştir evime. Bende çok kızıyorum mesela gelip gitmemesine ama artık umrumda değil. Hiçbirşeye müdahale ettirmem. Maddi manevi hayatımla ilgili yorum yaptırmam.
Eşime de tavrımı koydum en başından. Evlendikten sonra konuştuk. Dedim ki annendir laf söylemeni istemem, kızmanı kırılmanı küsmeni istemem ama bana müdahale etmeyeceksin. Ben lafımı söylerim sakın kalkıp bana anneme nasıl böyle dersin demeyeceksin. O dakika siler giderim.
Ki eşimde bilir yaparım. Çok gözüm karadır. Bi imzaya bakar herşey.
Saolsun eşimde ne annesini kötüler ne beni. Hiç ama hiç yorum yapmaz. Kimseye sen haklısın yada haksızsın demez. Arada annesine kızıyor ama ben bişiy demiyorum görüyor o da neyin ne olduğunu.
Sizde böyle olun kızlar. Eşlerinizden ailelerine ters düşmelerini beklemeyin. Ama siz ne yaparsınız o size kalmış.
Bende cumartesi gidicem bayram temizliği için =))))))))))))))))
iyi akşamlar....
bi arada ben dün çikolata yedim fıstıklı nestlenin.
bugünde canım acayip çekiyo. orucum diye canım herşeyi istiyo.
çok pis boğazlı oldum iyice =)
Ye ye canım afiyet olsun.
Löp löp et gani gani yağ olsun işallah.yerimseniben
Sen merak etme ablam kiloları gitmiş bil...
Valla işde tek güzel yanı sevdiğin insanla birlikte olman.
Oda değişmesse ki değişen çok insan tanıyorum allah korusun...
Tekrar geçmiş olsun ablam dikkat et kendine.
Süslen püslen yakışır ablama:içelim:
Saol kuzucum bebem. opuyorumnanaktan
ÖZGEcim o tartı annemlerin ordaydı, şimdi ben görev yerimdeyim ya, henüz yok, okulda var bu hafta onla tartılcam. merak etme, bahane deil

bugün vericem siparişi internetten, sonra hep aynı tartı olcak.
Anladım canımcım. İşallah yeni tartıyla birlikte gider kilolar.
kızlar nettim gitti uzak kaldım konulara yasemin tatlım sana bir sürü sey yazmıstım ama gönderemedim hakkında hayırlısı olsun canım hepimiz için hayırlısı olsun..
öğlen pilavımı pişirdim biraz suyu fazla olmus ama öyle böyle yicem cok canım istiyo ..
bende yarın halledicem temizlik meselesini
başka vaktim olmıcak cuma günüm yollarda gecicek off off 12 arabasıyla cankırı merkeze 1 arabasıyla ankaraya 4 arabasıyla izmite 8 bucuk 9 da evdeyim iftar bile yapamıcam doktordan sevk istedim cumartesi git dedi düşünsenize cuma alcam sevkimi maasımdan 1 gün kesilecek ama ben cuma calısıcam ancak öğlende anlastık inş 11 arabasına diye fikir değiştirirde evimde iftar yaparım..
cok açım kızlar cok ...
Cuma sabahı bildirim yapacaksın o zaman Zevcim değil mi?
Sonraki hafta izinli olacaksın.
Ne zaman dönüş peki canikom.
akşam hazır bardak çorbayla bi parça bide ve bikaç kaşık yoğurt yedim. yemek olayım kapanmıştır, artık bi saat sonra falan bi sade soda içerim, önceden içemiyodum, içine bi parça limon atarak içmemi önerdiler, oldu walla içiyorum:)
kaydirigubbakcemile5
nekss demıstın ya sevdıgımle evlenıyorum annesıyle degıl dıye.oyle oluyor.banada demıslerdıde kulak ardı ettım.ben sadece onunla degıl tum sulalesıyle evlenmısım.aıle bırbırıne cok tutkun evım yol gecen hanı gıbı.4-5 gobek oteden akrabaları yatılı gelır kalir evı gıbı.ıkımızın aılede ılcede benımkıler rahatsız etmeyeyım dıye gelmezler.bı pazarı var derler pazar hıç gelmezler.onunkıler ne pazar ne sabah ne gece demezler.ararlar gecıyoduk ugradık derler.ramazanın 3 haftası gecti.her hafta mısafırım vardı.bugunku iftar davetıne dayısıgilı cagırdim oda kayınvalıdemlerı cagırmıs.sanki kendi evı.uzak olunca yatili geldıler.canımdan bezdım.cozemıyorumda.bosverdım gıttı artık otomatige aldım.
İyi sabretmişsin şeker. Valla ben söylerdim ne bu böyle diye. Kolaylıklar dilerim sana.
günaydın kızlar..
günaydın prenses....
offf sabah sabah nasıl canımı sıktınız varyaa gözüm korktu geleceğimdenn benimkide sizin kinden farklı olmucak aileler uzak olucak sürekli gelmek isticekler vs vs off ki ne offf acıkcası nefret ederim sık ziyaretlerden evimde hep yanlız olmak isterim ben sanırım bu hiç olmıcak benimkinin aileside cok fazla geliş gidis yapıo evli bi ablası var annesi her hafta gider oraya her hafta kızı gelir üstelik yatılı sanki cok uzak oturuyorlar gibi ne gerek varsa anlamıs değilim hala... hafta 7 bunlar 5 bir aradalar benimde aynısı olucak kesin üstelik yatılı gelceklerrr ...
neyse kızlar dün aksam bulgur pilavı cacık ve donette yedim
sahura uyanamadım gözümü actığımda annem arıyordu ve ezana 4 dk vardı 1 dilim ekmek 1 dilim peynir ve bikac kasık aksamki pilavdan aldım ezan okunduu :1rolleyes:
bu aksam ne yerim daha karar vermedim ama söyle kötü bir durum var ben b u hafta kilo aldımm yeme seklimi acil değiltirmem gerekiovücudum acak alıstı ramazana yani kilo almaya..
Canımcım zaten montiye başlayacağımız için şu an değiştirmene gerek yok bence. yerimseniben