- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
lethem 3 cevız veya 10 badem veya 10 fındık yersen hıcte yaglı olmaz.hem onlarda cok faydalı.
hımm iimiş o zaman cnm ben onlar çok yağlı diye yemiyodum ki bademi çok severim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lethem 3 cevız veya 10 badem veya 10 fındık yersen hıcte yaglı olmaz.hem onlarda cok faydalı.
10 tane badem bana fazla gibi geldi , en kalorili çerezlerden biri bence en masumu beyaz leblebi :))
Günaydınlar. Dün yoğunluktan dolayı pek giremedim siteye.
İftarda yediğimi yazayım. Bir tabak bulgur pilavı ve semiz otu salatası.
Sahurda da kahvaltı meyve suyu =)
İftardan sonra çikolata yedim az bişey.
gunaydın kızlar.dun aksam bamya corba,3 sarma,az tavuklu pılav nohut yemegi,1 tane tatli yedım.sımdı dom peynır zeytınle kahvaltı yapacagım.aksamada mısafırım var.cok ugrayamam belki.meyvenullcugum yıyebıldıgını ye kalanını ısıtsanda aynı olur 1-2 ogun sonra yersin.
herkese günaydın,
dünkü iftar menümü paylaşayım hemen.
çorba + karalahana yemeği + 1 bardak ayran + salata ve azcık pide
ama iftardan sonra abarttım. kavun ve tatlı yedim. 1 tane de elmalı turta.
bir de kilo almışımama farklı baskülde tartıldım etkisi var mı bilmiyorum.
günaydın tatlımm..
evt yemek süperde sonrasında ucmussunn..
Canım pılavı az yedım.tavuklarından aldım.bugun evet baya yapacağım ama kendı evım olunca yemem olur bıter baskasında olunca ayıp oluyor.aksam sanki biraz fazla geldi bana yani nohutla pilavın aynı menüde olması fazla gibi bu aksamda misafirin varmı şimdi sen bir sürü birsürü döktürürsün aman fazla kacırma..