• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Valla ben kamu oluncamı ne açıldı bilmiyom..... Ama ben girebiliyom o siteye

hayal alam ya ne cadısın kısım bir yandan open taşlanıyor bir yandan burcum....

Kıs burcu hakkat zopalıksın kaç oldun anam hemen inecen o kilodan

vallam öyleyim jujum biliyom:çok üzgünüm::tomato::mymeka:
Ama verecem İnşallah söz size :lepi:
inmezsem şu bir ayın içinde 76 ne olam kaydirigubbakcemile5

burcum ba eski halime dönsem deyon çıtır simit hayal ediyon,
her sabah yanımdan kaç simitci geçiyo biyerlerim şişcek gali kokusundan len tadını unuttum yok sana 75 olana kadar simit yasakladım ben :)
yede rezil edeyim seni bütün siteye bilion elim uzundur:)...

jujum ben bu kırmısı tişörtlü hatunun belini diyorum siz anlayın diyorum :)...

simiryna tatlım hoşgeldin aramıza jujum sana şimdi bizim takımın diğer takımlardan farkılı kurallarını kopyalayıverir buraya sende kabul edersen olursun bizimle ay sevindim ben senin geldiğine valla...

çok teşekkürler hayal senin sayende buradayıma.s.
2gündür uğraştığına deydihihoyyyt

peki tamamdır ozaman.. kabul ediyorum..
yalnız birşey daha soracağım bildirim dediğiniz cuma günü kilomuz oluyor dimi...
cuma sabahı tartılıyoruz ve takım kaptanına yani sana iletiyoruz..
doğu anlamışım değilmi:1rolleyes:

hoşgeldin aramıza arkidiş a.s.Şeniz:jeyyar:
soruna cevap tatlım,doğru anlamışsın...
evet cuma sabah tartılcan sonra bize gelip en geç 12 ye kadar takıma yazcan kilonu,
yarın sabah gelcen mesela benim kilom şu dicen inş her hafta daha az sölicen,

ne kadar erken yaparsan bildiirmi bizim için o kadar ii tatlım,
hade kıslar bu hafta sabah erkenden bitirelim bildirimleri bende size söz bütün takımları (yani samimi olduğum,rahat girip çıktığım) saniye saniye bildircem size kim ne kladar vermiş diye :)...

simiryna hoş geldin canım
bende dün katıldım ikimizde yeniyiz çözmeziz hahahaha

ben deneyimli yaparım sizi merak etmeyin,
çok gezmenize gerek yok hafiya casper olaraktan ben size hangi takım napmış anlatcem :)...

çok teşekkürler hayal senin sayende buradayıma.s.
2gündür uğraştığına deydihihoyyyt

önemlim olan burda bizimle olman tatlım ne güsel işte beraber zayıflıcaz biz...:jeyyar:

jujum zumbada arkadaki asılı olanları fark etinmi kıs, special K ,
ben bunları yapsam erir benim simit ganımca bende manken kimin kıs olurum :)...
open ya nerdsin bak şuna indirebilcenmi de bi yav...

burcum ba eski halime dönsem deyon çıtır simit hayal ediyon,
her sabah yanımdan kaç simitci geçiyo biyerlerim şişcek gali kokusundan len tadını unuttum yok sana 75 olana kadar simit yasakladım ben :)
yede rezil edeyim seni bütün siteye bilion elim uzundur:)...

jujum ben bu kırmısı tişörtlü hatunun belini diyorum siz anlayın diyorum :)...

hayalim son kez yesem diye şey etmiştim ben:çok üzgünüm:
valla hayalim ankaranın cııır cıtır simitleri yemede yanında yat dedşrtyorcokacimcoook
özledim ben ankaramısenağlama
canım içi söz vercem inecem ahanda burayaz yasıyom 76 olcam
kısss sendende korkulur vallam hangi yana kafamı cevirsemhayalimorda :roflol:a.s.
canlar bende musade ben azıcık evi toparlayayım sonra yine ugrarım azıcık daha:1hug:

burcu 8 i söledinde yanındakini niye demiyon kıs 9 mu oda :roflol:
veririz tatlım beraberce geri,
hakkat dişime göre pek çok üyemiz oldu benim bi atak yapıp en şişko üye ünvanımdan kurtulmam gerek,

esmerim gördüm ya kıs o kadar şeyi niye saydım sana linki verdin diye saydım...:)
sonradan gördüm şekerimmm:utangac:

Bilgi yok: Konu
Eğer normal ve geçerli bir Link izlediğinizden eminiseniz, Lütfen Yöneticiyi haberdar edin.

esmerim verdiğin link böle diyo yerini de biz kendimiz bulalım şekerim:)
beceriksiz bi link kopyalamayı beceremedin :roflol:,
şaka bi yana canım bebim sağo,tarif et yada ne yeyip yemeycez yazıdan kopya yap yapıştır uğraşcen ama deüer bizim için be hıh :)...
kızz link değişti heraldeee bunu bulup getiricemm utandırıcam seniii

pınarım az sonra geliyorum mns yeee neymiş videolar merak ettimmm

hayalim ben şimdi bankaya gidiyorum ,gelince haalledriz fıstıığım bak ben fıstığım diyorum sen beni taşlıyosun :dilcikar: jujum ne sityor bu cadı -tatlicadiarzu- benden ....

yeni gelen arkadaşalr hepiniz hoşgeldiniz burada her işten sorumlu ve ayrıca gündem sorumlusu hayaldir site de ne olup bitiyor ,herşeyi ondan öğreniypruz sorun cvp verir hemencik haber uzmanı :sm_cool::roflol::roflol:

Ayyy okumaktan yazamadım.

Tünaydın.

Regli oldun bende :(

Ama tikkat ediyom.
Jujum bende kamuda vede muhasebedeyim. Feci günler geçiriyom :( Bii bitseydi yıl sonu. sizde say 2000i mi kullanıyonuz?

esmerim he hade görem seni uatndır beni buda tek :),,

burcum valla sabah bide güzel kokuyorki anlatamam yani,
ama aylardır yemiyorum ama haftaya yicem sefgilim gelcek o buranın simitini seviyo mecbur yicem,
diyette en büyük desteğim o ama ben gelince az kaçamak yapa noluy dio,
ben sensiz yeyince anlamıyom bişi dio,
sen yemezken boğazıma diziliyo dio napam yicem,
furman yapamda o gelene kadar bari 2 gün as kaçırcam,
söz genelde yemekte salata vs yicem ama si sabah mecbur simit yicem yene,
burcum hade madem bu kadar karar verdik devam edelim az sık dişini s,midi kendine ödül yap,
şu kiloya gelince yicem de daha azimli oluyon valla,
ben diyet ilk başladım kilo verdim biraz kendime 95 olunca iskender yicem dedim yedim,
sonra 90 oalna kadar dondurma yemeyecem dedim millet kızılaylarda evde dondurma yedi ben baktım ama ben kazandım,
genede az yedim o kadar eziuet çekip çok yiyemezdim,
ah o azmime bi dönebilsem ya...

kıs pınar ne isticem be kumpir canavarı kötü bişimi dedim,
ben Allah nasip ederse mayısta istanbuldayım balık ekmek yicez sen böle devam edersen nasıl yicez bi topalak toplak he :)
kolay gelsin tatlım git gelde bakalım eferim guzuma,

şebo jujum kolaylık versin Allah...

valla o topiği kaldırmışlar kitantan alıntı vardı ondan sanırım ama ben çıktı almıştım evde kim bilir nerde bulursam pazartesi sana sölerim hayal....

işin özü tuz yok şeker yok yağ yok... öğlenleri bir bardak nohut yada fasulye haşlanmış. yanında neyersen ye ama tuz şeker yağ olamdan pişsin yada haşlansın ve sebze olsun... akşam sadece sebze... sabah meyva ile kahvaltı

yok canımcım biz gusto kullanıyos ... he he başka gusto kullanan kurum varmı bilmeyom ama

hayal o link kaldırılmış anam yok bulamıyom ama o diyeti emhmet öz tavsiye ediyordu yaşamak için ye başlıklı kitapta anlatılıyor mehmet mz hastalarını bu furhmana yolluyormuş

tamam jujum sağol bende araştırıyım sitede bugün biraz bulursam link atarım sana msnden yada burdan...

jujum o adam diosa vardır bildiği ben inanıyorum onun sölediklerine,
hela koltuğa ayağını koyup tek eliynen sınav çekiyoya :roflol:...

Son düzenleme:
hayal kaldırmışlar heralde yokk walla neysemmm sadece ot ve meyve yiyosun öğnlerde doyasıya yitebiliyosun ama ara öğün yok bundaa....

juju kız bizim kardeşlerden 4 numaralı olan diyete başladı salı günü beşinci günüydü 2,5 kg gitmişti...çok heveslendi devam ediyo 79 a inmiş....

bu arada size anamı anlatıyım bunun diyetisyen randevusu vardı pazartesi gittii doktor bişi demeden annem saymaya başlamış bayram girdi araya kızım doğum yaptı falan...doktor demiş sen böyle anlatmaya başladığına göre demşş belli seni bi tartalım demiş...500 gr vermiş annem benim 112 falan yani...doktor demiş belliiii.....ceza verdi bana dedi annem neymiş dedimm...sabah kahvaltısında peynirini azaltmış...eğer verip gitseymiş listesine makarna pilavda eklicekmiş...gülmekten kırıldım sanki anam listeye çok uyuyomuş gibi kadın onu listeyi küçültmekle cezalandırmışş....ablama dedim bu ayda yapmazsa doktora söyle güzel bi azarlasınnnn..sende bi daha kontrole gitme onla dedim...bakaım dün akşammm sorguya aldım ama benden korkusuna yediklerini söylemiyo kardeşlerim anlatıyo bana .....dünde dedimmm anne boşver zaten dedim geldin kaç yaşına (53) bu saatten sonra yaşamana bak dedim...anammm nasıl kızdııı sen bana yaşlımı diyosun diyee gülme krizine girdik kardeşlerimle ...benim anamda bi tuhaf ne yaşını kabul eder ne kilosunu...

burcummm senin gidişatta iyi değil tatlım rakamları bile yemek olarak görmeye başlamışsın...wahhh waaahhh

esmerim yerin dibine girdim utancımdan :roflol:,
sağol canım benim bazen konular siliniyo normal bulamaman,
tatlım kim hangi diyeti yapmış de bakem ben bi didip bakem :),
ayrıca anneler varya anneler benimki benle herakşam kavga ediyo elimi az çeksem hemen şişiyo ice,
ameliyattan sonra 7 kilo verdirdim 15 günde buna,
ama ben işe dönünce yemeye başladı akşamları ekmeği yemeği ben veriyorum azalttım baya belli olmuştu,
yaklaşık 2 aydır pek ildgilenmiyorum ben bişi deyince ciddi kavga ediyo benimle,
gene tavan yapmış eski halini geçmiş dedim zerrin bak fena bozuşcaz illa benmi kısıtlıcam sen ne yapıyon gene astı suratı akşam saydı sıraladı,
ama en yakın zamanda elime almam lazım ipleri aldı başını gidiyo...

Kızlar midem kazındı yarım saat önce 1 elma yedim.
12 gibi yemeğe çıkıcam. Karnıbahar ve 2 ince dilim ekmek yiyeceğim.. yoğurt yiyecektim ama yok ayran içeceğim onun yerine....

Yoğurtta geliyor 1 kase yoğurt yiyebileceğim hehehehhe

Son düzenleme:
Back