Canım abartı yemiyorum diyorsun maşallah şinitzeller kolalar havada uçuyor.
:1hug:
Bu durumda kilonu sabit tutman mümkün olacak mı nurum.
Akşamı hafif atlatırsın şekercim üzülme.
Lem ben size bu hafta kendinize sahip olun dedikçe siz sapıttınız ha alsanaalsanasmile
Yiyin anam yiyin. Şişko olarak dolanın ortalıkta. Çıtır hatunlar bakışları üzerlerine çekerken siz alay konusu olun. :umursamaz:
Merhabalar bugün çok yoğundum işlerimi halledip anca gelebildim diyetdaşlarım.
Dün akşam kilovermekistiyorum canımı makarna çektirdin. Anneme makarna yaptırdım.
1 tabak yoğurtlu makarna yedim. Bolcana çoban salata.
Yemekten sonrada 1 bardak nescafe içtim şekersiz light sütle.
Bir aydır doğru düzgün uyumuyoruz , oğlanla ikimiz sabaha kadar köşe kapmaca oynuyoruz ... Kendi ev düzenimiz yok gibi , sürekli eşimin ailesinde yiyoruz kapıdan alıp çıkmıyor eşim ... Eşim bana aşırı soğuk davranıyor bende ona aynı şekilde keyfim yok , böyle zamanlarda önüme bir tepsi börek alıp yiyesim var sonrada oturup ağlayasım , işler yoğun tek ben kaldım gelen gidiyor gelen gidiyor , 2 patronla uğraşıyorum sinir oldukça yiyesim geliyor ...Yani ben yeme eğilimli bir insanım kendimi çok zor dizginliyorum , etrafımda ki herkes kilo verdiğimi söyleyip motive ederken eşim ya sessiz kalıyor yada cesaretimi kırıcı şekilde konuşuyor ...Hamileyken çok iyiydi herşey şimdi komün hayatı sinir oluyorum , sinir oldukça yiyorum ama bu akşama kadar yemicem söz ... Hem prenses seninle yarışıyoruz unutma ...
Pandomim canım , keşke daha düzgün bir şey çektirseydim sana
Özgeeeeeee yorumlarını acayip beğendim ya. Valla bak hiç neşem yoktu sabahtan beri. Patronuma gıcık oluyorum bu aralar. Tebessüm edip güldürdün sağolasın. opuyorumnanaktan
Takım olarak ramazandan sonra toparlıcaz özgecim bak gör. Şu 15 gün ve bayramıda atlattıkmı gitsin kilolar diyorum kendi adıma :1ninca:
Çok doğru diyorsunda özge , adam benle vakit geçirmek yerine anasının evinde kalmayı tercih edebilir durumda ki hafta da bir gün zor götürürdüm ziyarete şimdi acayip bir şey oldu ... Söz vermişti yaz gelidğinde oğlanı alıp eve gidecektik daha 2 kere ancak yaptık oda mecbur kaldı şantiyeye gidecekti öyle yani ... Yemeğimizi yiyoruz sigara tatlı meyve faslı derken , hadi kalkalım uykusu geldi deyince sanki küfrediyormuşum gibi bakıyor bana ...Gündelik hayatta düşman gibiyiz , iş anlatmaktan başka bir şey bilmiyor ama özel kısma gelince canım cicim , bende bu iki yüzlülükten nefret eder hale galdim 4 senedir evliyiz , 6 sene çıktık bu hale geleceğimizi biri deseydide inanmazdım .
Topic de herkezin bi sorunu var ya..
hep bu erkeklerklava:
beni de sevgilim ayrıldık ayrılalı bi kez bile aramadı.
insan aramaz mı ya, 6 sene geçmiş hergün birlikte.
ama demekki canım cicimken iyi, biraz sesi çıkınca insanın böyle oluyor.
bişeyler yapıyorum ama hep boş boş artık. hayat anlamsızlaştı , o yüzden ne yiyip içtiğimin farkındayım ne de gezdiğimin... şinitzelin kalorili olduğunu bile unutmuşum, bu tavuk bişey olmaz diye düşünmüştüm.
öle bi mallık çöktü benim de üstüme..
iş yerinde de bir sürü sorunlarım var. patronlar beni deli ediyor.
ama toparlicam en kısa zamanda..
Çok doğru diyorsunda özge , adam benle vakit geçirmek yerine anasının evinde kalmayı tercih edebilir durumda ki hafta da bir gün zor götürürdüm ziyarete şimdi acayip bir şey oldu ... Söz vermişti yaz gelidğinde oğlanı alıp eve gidecektik daha 2 kere ancak yaptık oda mecbur kaldı şantiyeye gidecekti öyle yani ... Yemeğimizi yiyoruz sigara tatlı meyve faslı derken , hadi kalkalım uykusu geldi deyince sanki küfrediyormuşum gibi bakıyor bana ...Gündelik hayatta düşman gibiyiz , iş anlatmaktan başka bir şey bilmiyor ama özel kısma gelince canım cicim , bende bu iki yüzlülükten nefret eder hale galdim 4 senedir evliyiz , 6 sene çıktık bu hale geleceğimizi biri deseydide inanmazdım .
Sağol canım , zaten ben içimi döküyorum sizden bir beklentim yok :)) Özgenin yazdıklarının bende farkındayım yapabilsem yapamıyorum işte , evlendim arkadaşlık günlerimizi özledim , doğum yaptım evlilik günlerimizi özler oldum .... Ama kendime çeki düzen vermem lazım ...Hep iki çocuk hayalim vardı ama şu an ki durum bana tamamen bu fikirden vazgeçmem gerektiğini gösteriyor ya da işimden(
selam kızlarr :))
yine geç uyanaraktan, domates, salatalık, peynir bide ek olarak patates salatasıyla kahvaltımı yapıp buraya gelmiş bulunmaktayım:) malumunuz benim kuzen burda fazla nete giremiyorum, artı benim tatil bitiyo dönüş hazırlıklarına girdim, kargoyla gönderilck eşyalarımı alıyorum, paketliyorum falan. bu hafta biraz koşturmaca geçiyo yani. haftaya yerime yerleşince tekrar sıklaştırıcam paylaşımları)
şimdi yine alışverişe gidiyorum annemle. grşrzz opuyorumnanaktan
Topic de herkezin bi sorunu var ya..
hep bu erkeklerklava:
beni de sevgilim ayrıldık ayrılalı bi kez bile aramadı.
insan aramaz mı ya, 6 sene geçmiş hergün birlikte.
ama demekki canım cicimken iyi, biraz sesi çıkınca insanın böyle oluyor.
bişeyler yapıyorum ama hep boş boş artık. hayat anlamsızlaştı , o yüzden ne yiyip içtiğimin farkındayım ne de gezdiğimin... şinitzelin kalorili olduğunu bile unutmuşum, bu tavuk bişey olmaz diye düşünmüştüm.
öle bi mallık çöktü benim de üstüme..
iş yerinde de bir sürü sorunlarım var. patronlar beni deli ediyor.
ama toparlicam en kısa zamanda..
Canım dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun. Allah'ım huzurunuzu geri kazanmanızı sağlasın şu mübarek günlerin hatrına.
Kaçıyorum ben kızlar. Yarın görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?