=( Allah kavuştursun tekrar zevcan.
Yapayanlız değilsin biz varız bak ekranın karşısında kaydirigubbakcemile5
Ne güzel..
biz nedense iş yerinde hiç bir resmi tatilde izinli olmuyoruz.
lanet edip küfür ediyoruz ama mecbur gelip akşama kadar boş boş ofiste oturuyoruz.
annemlerde gitti yine kaldım yapayanlızz :çok üzgünüm:
Ben bilmiyorum canlarım, özel sektörde çalışıyorum mimarlık -iç mimarlık ofisi bizim ki kafalarına göre çalıuşıyoruz bazende tatil oluyor inşallah tatil olur :)) Bu hafta evi toparlamam lazım , efeyi uyuttukça bayramda oğlumun doğumgünü olacak kadın gelecek arafe günü ama dolaplar içi darmadağın birini nhalletmesi lazım :))
amin tatlımm inş bayramda gidicem gündüz her şekilde zaman geçiyo siz varsınız oyun oyunuom arada hasta gelio ama aksam olunca cok zor oluyor..
lightlife ıyıyız canım.sen nasılsın?dıyetın nasıl gıdıyor?ne yıyıp ne ıcıyorsun bıraz bahsetsene.
lethem tatlı ruyalar.gıtmıstır kaloriler saat 2 ye kadar dayanamamıslardırdıyetısyene gıdıyorum canım.onun verdıgı lıstede pırınc patates makarna yasak ben 23 umde evlendım eşım gıttıme geldıgıme karısmaz sıkmaz benı ama yınede 27-28 den once evlenmemelıymısım:)
günaydın kızlarr...
hafta sonu full yedimm.. pastalar kurabiyeler cipsler kolalar..
göbeyim cıktıı :dilcikar:
Günaydın herkese
Dün sabah tartım 70 dedi kızlar. İnanamıyorum birden bire nasıl indim böyle bilemiyorum. Şişlik vardı desem regl olacağım daha yeni şu an şiş olmam lazım. Neyse sorgulamaya gerek yok zemuszemus Geçen hafta dikkat etmem işe yaradı zannımca. Bu hafta da aynı düzende devam.
Eğer bu hafta kaçamak yapan olursa var yaaaa yandınız ona göre alsanaalsanasmile
:lepi: umarım bu hafta derece alırız :))
teşekkürler özgecim:)) yoo dikkat ediyorum halen, hem kuzen yokken hep evde oturuodum, saolsun eve girmiyoz sürekli yürüyüş, birazdan da yüzmeye gidicem:))
Zevcan maşallah sana ne hoş bir hatunsun sen öyle :))
Özgecim kafamda pek çok şey var kalabalık olucaz ama hep aile yakını daha doğrusu eşimin ailesi olacak , dayıları teyzeleri falan daha çok büyük insanlar yani o yüzden bu sene öööle şekerdi kurabiyeydi değil düşündüğüm ama bir sürü fikrim var bakalım gerçekleşecek mi ?
saol tatlımm.. ama bende gitmek istiyorumm..1 hafta boyunca cok mutluydum şimdi yine mutsuzlastımm keske hasta olmasaydım onlar varken daha güzel vakit geçirirdikkAllah kavuştursun cnm. Daha kötü ayrılıklar vermesin Rabbim.
Özgecim kafamda pek çok şey var kalabalık olucaz ama hep aile yakını daha doğrusu eşimin ailesi olacak , dayıları teyzeleri falan daha çok büyük insanlar yani o yüzden bu sene öööle şekerdi kurabiyeydi değil düşündüğüm ama bir sürü fikrim var bakalım gerçekleşecek mi ?
nasılsınız kızlar selammm
pandomım ve ozge yemeklerınızın guzel gecmesine sevındım.benım davetlerımde haftaya.regl ken alacagım herkesi.zevcan Allah kavustursun.yasemın umarım oglusunun dogum gunu gonlune gore olur.ınanna keyfın nasıl?nasıl gıdıyor?
beyaz lahana sarması fazla mı olur kızlar diyet için..
aslında tam diyet de değil benim yaptığım, az yiyorum ve dikkatli besleniyorum.
öyle kalıplaşmış listelerim yok ama yine de fazla mı olur merak ettim.
Eğer bu hafta kaçamak yapan olursa var yaaaa yandınız ona göre alsanaalsanasmile
:lepi: umarım bu hafta derece alırız :))
teşekkürler özgecim:)) yoo dikkat ediyorum halen, hem kuzen yokken hep evde oturuodum, saolsun eve girmiyoz sürekli yürüyüş, birazdan da yüzmeye gidicem:))
Ben geldim hanımlar şu işlerime bir bakınayım tekrar uğricam.
İşe yeni geldim de...
ben geldimmm.... hafta sonu sadece 100 gr almısım zemuszemus vücudum bu kiloya alıstı ramazanda dinlenmeye çekilmek gerçekten ii oluyo.. cumaya kadar belkide - bile cıkabilirimm kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?