Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kızlarrr pc yapıldıııı :sm_cool:
sabahtan beridir ders calısıom kafam şiştii kafamçokkarıştı
menülerimi paylasmıyorum cünkü su sıra herseyden yiyorum az da olsa..
az önce kayınvalide adayımla konustum 4 ay sonra söz yapmaktan bahsetti delikafadulden
veeee benim daha vermem gereken bir sürü kilom varrrr delikafadulden kafamı sağa sola vurmak kendimi parcalamak istiyorummklava: neden zamanında dikkat etmedimde bu kadar kilo aldım ben yaaaaaaaaaaaaaaaa
klava: senağlama
YASEMIN burda amacımız kılo vermek olsada hayatıda paylasacagız tabıkı.beraber sevınıp uzulecegız.hepımız kadınız bırbırımızı en ıyı bız anlarız.ara ogunun super olmus.ayrıca hala yarısıyoruz ama senden korkuyorum ben hızlı gıdıyor kılo sende.zorlu rakıp secmısim..
Topic de herkezin bi sorunu var ya..
hep bu erkeklerklava:
beni de sevgilim ayrıldık ayrılalı bi kez bile aramadı.
insan aramaz mı ya, 6 sene geçmiş hergün birlikte.
ama demekki canım cicimken iyi, biraz sesi çıkınca insanın böyle oluyor.
bişeyler yapıyorum ama hep boş boş artık. hayat anlamsızlaştı , o yüzden ne yiyip içtiğimin farkındayım ne de gezdiğimin... şinitzelin kalorili olduğunu bile unutmuşum, bu tavuk bişey olmaz diye düşünmüştüm.
öle bi mallık çöktü benim de üstüme..
iş yerinde de bir sürü sorunlarım var. patronlar beni deli ediyor.
ama toparlicam en kısa zamanda..
Evet biz kadınların sorunu bu , bir şeye kzııyoruz öfkemizi kendi bedenimizdenalıyoruz , az yiyoruz , çok yiyoruz , saçları kökten kestiriyoruz , iğrenç renklere boyatıyoruz falan filan ... Ama erkekler öylemi sorunmu var pırrrr uçuyorlar ortadan , eğlence , arkadaşlar derken oh pillerini yenileyip devam ediyorlar hayata :))
Zevcan bende akşam kendi kendime düşündüm.
Yaklaşık 8 ay sonra düğünüm olucak. Şu an 61 kiloyum ve benim 51 kilo olmam gerekiyor. 10 kiloyu 4 ayda verip 4 ayda da koruyup oturtmam gerekiyor.
bak ramazan çıksın kapışıcaz senle çok ciddiyim.
beraber vericez kiloları. 4 ayda sende istediğin kiloya ulaşırsın. bende inşallah.
Saol perimm, neler atlattım ben neler, tam 7 ay istisnasız her gece ağlayarak yatıyo, gözlerim şiş uyanıyo, şişleri indircem kimseye belli etmicem die buz koymakla geçiyordu. 7 ay sonra atandım işte çok uzaklara, birden bambaşka bi hayatım oldu, iş güç yeni yerler, insanlar derkeni baktım o zamanlar yüzümü dolduran sivilceler bile yok olmuş. ondan sora da bi iki kişi çıktı karşıma, hepsi de hayırsızdı ama öğrendiğim şey herşeyin hayırlısı olsun. o yüzden kimse beni öyle üzemez artık naparsa yapsın:)
bekleyen derviş hesabına geçtim, muradıma ererim bi gün :)))
bu arada annem daha pişirmekle meşgulmüş bende bi mutfağa gidiom hazır mı die bi buraya bakıorum:)
ayy bu kayınvalıdeyle oturmak ne zor ısmıs.2 gunde dunyamdan bezdım.sahur ıftar hazırlıgı.hep aynı odada oturuyorsun kendıne zaman ayıramıyorsun.hep mutfaktayım nerdeyse ramazan oldugu halde.ooo..sabah gıdıyorlar sukur.lethem cok dogru dusunuyorsun tatlım.nasıbın nerde ne zamansa senı gelır bulur.
yedıklerımı yazayım.ıftarda domates corba,1 tane dolma 2 kasık taze fasulye yemegi,salata.2-3 kasık ırmık helvası ekmek ve ıcecek yok.sahurda 1 haslanmıs yumurta ve klasık kahvaltı kepek ekmegıyle.lethem sen kahvaltında yumurta yıyormusun.dom salatalık kahvaltı yapıyorum dıyorsun yumurtada varmı o kahvaltıda.aman eksik etme.
Günaydın kızlar :)) Herkese iyi düşünceleri için teşekkür ederim ...
Dün akşam 3 kaşık kıymalı bamya yemeği ve 2 kaşık domates salatası yedim .
Eve gidince 5 tane tombi çerez :)) ( bu kaçamak oluyor )
Sabah akşam mekikler tamam
Sabah arabada 1 elma yedim
Ofiste de bir tabak yağsız süt ile k-fleks :)) bu sabah tartıldım 63,900 çıktım çok mutluyum :)) artık kilo kilo gitmiyor gr gr gidiyor ama mutluyum hele ki dünkü erişte ile simitten sonra , bir daha kaçırmıcam :))doğumgününe kadar 62 yi görsem yeter sonra zaten yılbaşına kadar hedefim :))
günaydın kızlarr..
gunaydın kızlar.YASEMIN tebrikler canım sendekı gr lar kocaman kocaman gıdıyor bendekıler 3-5.su an kacım bılmıyorum ozgeye sozum var.yarın aksamı beklıyorum merakla.mekık cektın mı dıye soracaktım ama sen yazmıssin zaten.ben dun cekemedım ama gece 12 ye kadar ve sahurda hep ayaktaydım.az once mısafırler gıttı.az uyuyup ole cekecem bende.MEYVENULL gunaydın nasılsın?
Günaydın kızlar,nasılsınız bugün bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gidiyorum :))
gunaydınn kızlarrrr
caglayanım erkek bebısınnnn yakısıklı bı erkekkk![]()