- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
Günaydın herkese 
Dün sabah tartım 70 dedi kızlar. İnanamıyorum birden bire nasıl indim böyle bilemiyorum. Şişlik vardı desem regl olacağım daha yeni şu an şiş olmam lazım. Neyse sorgulamaya gerek yok zemuszemus Geçen hafta dikkat etmem işe yaradı zannımca. Bu hafta da aynı düzende devam.
Eğer bu hafta kaçamak yapan olursa var yaaaa yandınız ona göre alsanaalsanasmile
Hadi işallah canikom. Seninde kuzen gelmiş gözün aydın bebem. opuyorumnanaktan
Cuma ya kadar tartılma bir daha kuşum. Söz ver bana bak tartılma aman. kaydirigubbakcemile5
Büşracım hiç haber vermeden, bi mazeret sunmadan gittin takımdan. Maalesef yerimiz yok şu anda. Geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlar var. Zaten diskalifiye olan Cuma yarışlarına giremiyor tekrar. Üzgünüm canım. Başarılı kilo vermeler dilerim.
Sakın ola Cuma gelip kuzenden dolayı kilo aldım vs deme bana kırrım kafacığını haaa alsanaalsanasmile
:teselli:
klava:Çok üzgünüm çoooksenağlama:umursamaz:
Nasıl yaparsın Zevcan. Tam da düzene girmiştin ya. Offf hep böyle yapıyorsun ama. Ne oldu o azimli Zevcana nereye gitti kuzum ya. :sm_confused:
Lütfen bugünden itibaren en azından haftasonu aldıklarını vermek için çaba harca olur mu :1hug:

Dün sabah tartım 70 dedi kızlar. İnanamıyorum birden bire nasıl indim böyle bilemiyorum. Şişlik vardı desem regl olacağım daha yeni şu an şiş olmam lazım. Neyse sorgulamaya gerek yok zemuszemus Geçen hafta dikkat etmem işe yaradı zannımca. Bu hafta da aynı düzende devam.
Eğer bu hafta kaçamak yapan olursa var yaaaa yandınız ona göre alsanaalsanasmile
teşk. özgecim:) süpersinn, süperizzz :) kaçamaksızz bi haftaylaa bu hafta dereceye gireriz bence dee :))
Hadi işallah canikom. Seninde kuzen gelmiş gözün aydın bebem. opuyorumnanaktan
ozgecigım tebrık ederım.bende dun aksam ıftardan once tartıldım.soylemeyeyım cuma netlesir.cumaya kadar tartılmayacagım dıyorum merak edıp yıne tartılıyorum100 mekik,bacak ındir kaldir,parmak ucumda zıpladim.50 de popo sıkıp kaldirdım.
Cuma ya kadar tartılma bir daha kuşum. Söz ver bana bak tartılma aman. kaydirigubbakcemile5
ben gittimm kimler gelmiş kimlerrmafoldumben beni aranıza geri alınn:Saruboceq: 72 kiloyla başladığım diyetimde şu anda 67 kiloyum ama asıl bu zamandan sonrası önemli benim için 62 olmak istiyorummm :tomato:
Büşracım hiç haber vermeden, bi mazeret sunmadan gittin takımdan. Maalesef yerimiz yok şu anda. Geri dönmek üzere ayrılan arkadaşlar var. Zaten diskalifiye olan Cuma yarışlarına giremiyor tekrar. Üzgünüm canım. Başarılı kilo vermeler dilerim.
gerçi şimdi kuzenim geldi yemek düzenim bozulabilir, malum evde misafir olunca da (annem de yok bikaç günlüğüne) mecburen yemekler yapılıyo, yemek saatleri de kayıyo falan. ama en azından kuzim anlar beni, sen de ye yaaa die tutturmaz kaydirigubbakcemile3
birazdan domates salatalık peynir ve bayadır yemedim yumurtalı bi kahvaltı yaparız. ara ara uğrarım buraya da, opuyorumnanaktan
Sakın ola Cuma gelip kuzenden dolayı kilo aldım vs deme bana kırrım kafacığını haaa alsanaalsanasmile
Bendeniz 1. takım cuma zayıflaması üyelerindenim, bogazımı tutamadıgım ve kks ( kıcını kaldıramama sendromuna) yakalandığım için kaptanım tarafından tüm diyet gruplarına itiraf etme cezası almış bulunmaktayım, bilginize...:kedi:
:teselli:
günaydın kızlarr...
hafta sonu full yedimm.. pastalar kurabiyeler cipsler kolalar..
göbeyim cıktıı :dilcikar:

Nasıl yaparsın Zevcan. Tam da düzene girmiştin ya. Offf hep böyle yapıyorsun ama. Ne oldu o azimli Zevcana nereye gitti kuzum ya. :sm_confused:
Lütfen bugünden itibaren en azından haftasonu aldıklarını vermek için çaba harca olur mu :1hug: