• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam arkadaşlar günaydınlarrr
kızlar dün gece oğluşun ateşi 40 lara dayandı terledi kustu vs vs canımız sıkkındı ama buna rağmen dün öğlen 8 kaşık pırasa 3 kaşık yoğurt salata ve 1 dilim ekmek yedim akşam da 5 kaşık kuru fasülye 1 kase çorba içtim salata ile ara öğün olarak da 4 kaşık light yoğurt 1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 3 kuru kayısı karıştırıp yedim sabah kahvaltım ise 6 kaşık nesfit 1 bardak light süt karışımı
ara olarak 1 armut yedim dünden beri yediklerim kızlar diyetisyenim listesine oldukça iyi uyuyorum kabızlık için sabahları nesfit ve akşam keten tohumlu karışım deneyelim dedi şimdilik iyi gibi inşallah böyle devam eder
hanifem gayet güzel gidiyor hadi bakalım
hayalim fundam kuzu kuzu sizlerinde iyi gerçi ama kuzu gece ne yediyse? izmirim senin fazla sesin çıkmamış
kamerim nasılsın bacım şebnemle senin çocuklar toparlandı mı
jujum ya sen nasılsın?
şu püsküütün yaptığı analizlere bi bakem bari

tamam jujum takip ederim ben,
bişi olursa haberleşiriz ya msnden ya telle...

şahnurum bak tatlım bak :)
sende ii gitmişsin oğluşa çok geçmiş olsun canım ya...

herkese günaydın nasılız bakem kaçamaklar falan uçmuşuz gene,
yellow ne yaptın mekik çektinmi dün kaç tane yada çekmediysen ne yaptın di bakem yemek listenle beraber aliim şeker,
toprak su olur tatlım ne demek ben sanada yaparım ondan:roflol:,
esmerim he ben bulurum eferim sana :roflol:
esmer sen ne yapıyon nasıl gidiyo gelince sende anlat bakam ne yedin ne içtin bekliyorum,
ahleyarım günaydın tatlış naber nasıl gidiyo,
funda sendende bekliyorum dünün raporunu,
izmir sana kızgınım,ayrıca zuzu sanada...

Yaa anlamadım ben nedne kzıgınsın bana sen:sm_confused:

kıslar bilemiyorum üstümde bir gerginlik bir sıkkınlık var neden anlamadım .... sabah oğlanı haşladım sonrada nasıl içiem battı... şimdi de durumum öle sıkılyıorum bunalıyorum valla ...

bu hafta regli olmam lazım cumaya felan olması lazım acaba onun gerginliğimidir nedir bilemiyorum.....

izmir pardon tatlım be ben o ilk yazdığın satırları okuyunca bu gece gene o canavara yenildin sandım ondan dedim kusura bakma şeker,
ama dikkat et:)...

jujum regl olmadınya onun gerginliğidir o bunaltın falan tatlımcım,
bende olmayınca öle afakanlar basar çatacak adam ararım kendime,
sende bide hamişmiyim acep düşüncesi var ya normal tatlım sakin olmaya çalış az biraz...

Offf offf bilemiyorum hayalim ya .... Yürüyüşlerime başlayamadım tam olarak bende iş yerinde yemekten sonra çıkıyorum yürüyorum 50 dk felan .. Napim o etki etsin bari diyorum

sen naptın nasıl gidiyor süpriz yapacakmış gibi duruyorsun...

Bu arada bizim takımdan sadece sen ve ben yazdık

jujum dediğin gibi zaman ayır biraz yürüyüş yap,
kendin için birşeyler yaparsan hem ii hissedersin canım benim,
jujum kızlar ortalıkta yokki gelseler yazdırcam,
bizden yazması gereken herkes yzcak 4. takımdan umursamayanlar var dedirtmeyelim,
sürprize gelince jujum görüciz diyorum hayatım,regl haftam olmasa yıkcem ortalığıda bunada şükür...

ben de yazdım jujum yaa yazdım da kurtuldum şu sigarayı bıraktım yaa benim felaketim oldu neyse yavaş yavaş toplanıyoz artıkın kızlar ben bugün biraz erken çıkıyom ya zaten sersem gibiyim
bu arada dün akşam eşime psikiatri yi söyledim eşim kabul etmedi bende onun randevusunu iptal ettim misafirim geldi kusura bakmayınn

şahnurum okudum tatlık dediğin gibi kabızlık sorununa çare bulsan gitcek seninde bakalım inş buluruz bi çare,
kolay gelsin tatlım,sigarayı sakın yeniden düşünme...

jujum zaten bu sölediğini kafanda bitir verirsin canımcım be,yeterki kafanda bitir biz hepimiz çok saldık bunu biliyoruz ama itiraf etmiyoruz,
hamiş olsanda düzenli yediğinde kilo verirsin tatlım,
benim küçük hala kızına hamileyken hiç inmediği kilolara indi bebeği şükür sağlıklı cin gibi maşallahı var diikatle verirsin tatlım bozma moralini,
ki sen yaparsın iste yeter...

ben 62 ile başladığım hamileliğimde 4,5-5 aylık hamileyken 57 ye kadar düşmüştüm.....
mide bulantısı çoktu bende.. dikkat edince hamilelikte verebiliyorsun..

nurcanogretmen / *JUJU* / toplight / ahleyar / hayal_gözlü / bengigök

renki olanlar dışında kalan kıslar cuma zayıflama yarışması paylaşım alanına açıklama yapmalısınız hatırlatma...
jujum yaparsın sen...

selam tatlı arkadaşlarım...bugün nöbetteyim ve ancak yazabiliyorum..geçmişi okuyp geldima.s.
hayalcim hemen raporumu veriyorum tatlım..dün akşam 20 tane cik mekik çekebildim..az biliyorum ama hiç yoktan iyidir..ve 4 kaşık kuru fasulye 1 kaşık pilav 2 tane salatalık turşu yedim
sabah ise çeyrek susamsız simit..öğle yemeği olarakda 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık bzelye ve yagsız marul salatsı yedim..şimdi de 1 duble şekersiz çay içiyorum..bu arada sabah sarımsagımı yutmayı ihmal etmedimlülülülülülü

kızlar açıktımm
bu gün aşçı yok bizim dışardan söylicez ..kanat söylemeyi düşünüyorumm aslında canım iskenderden yana ama...:(((

selam tatlı arkadaşlarım...bugün nöbetteyim ve ancak yazabiliyorum..geçmişi okuyp geldima.s.
hayalcim hemen raporumu veriyorum tatlım..dün akşam 20 tane cik mekik çekebildim..az biliyorum ama hiç yoktan iyidir..ve 4 kaşık kuru fasulye 1 kaşık pilav 2 tane salatalık turşu yedim
sabah ise çeyrek susamsız simit..öğle yemeği olarakda 3 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık bzelye ve yagsız marul salatsı yedim..şimdi de 1 duble şekersiz çay içiyorum..bu arada sabah sarımsagımı yutmayı ihmal etmedimlülülülülülü

bravo yellovv...ya sabah bende sarmısak yutucaktım ama cesaret edemedim ya kokarsa diye hafta sonu denicem kokmazsa devamm...ama birde benim sarmısaklar at nalı gibi yaa bizim komşu memleketten getirdi inebolu sarmısağı meşurmuşş kafam kadar başları...dişleri 2 ye bölüp yutsam olarmııı acaba kokarmıyım

hayalcim tebrik için tşkler canım..ama sana bişiy sölim mi..beni daha çokk tebrik etceksin ilerleyen dönemde...kendimi bomba gibi hissediyorum zayıflayacağım eriyeceğimkaydirigubbakcemile2

Back