• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bugün çok çabuk geçtianlayamadım
kızım önce kreşte eve gidelim dedi durmak istemedi
sonra ablasını yanında bıraktım
ondan sonra sorun olmamış şükür
sabah çoookk az bir kahvaltı yaptım
öğlen çeyrek arsı döner yedim 10 30 gibi 3 tane eti form yemiştim hepsi bu
şimdi yemek yapmam lazım
hepinizi seviyom ve çoookk öpüyom

oooof Allah ım acayip yoğun bir gündü gerçi hala yoğunkaydirigubbakcemile3
sayfa hep aşağıda açık durdu ama tek kelime yazamadım yaaa...
ya şu açıköğretim nasıl bişeydir birara anlatın bana.. benimde bu sene ilk senem..
intibak hazırlık gibi birşey yani.. bilgisayar programcılığı bölümünü bitirip geçiş yaptım iktisad'a ama çalışamıyorum bende sınavlarda yaklaştı hayalin deidği gibi..
uff ne yapıcam ben yaaasenağlama

selam kızlar...bugün bende yoğun ve stresli bir gün geçiriyorum...sağlık olsun ne diyelim..sizlerde yogunsunuz sanırım durgun bugün buralarhihoyyyt
hayalcim sende ders çalışıyorsun sanırım...hayalcim ve JUJU cum a zihin açıklıgı diliyorumŞeniz

bengim hayırlı olsun tatlım tekrar kolay gelsin,
izmirim tatlım yardımcı kitaplar var al boş kaldıkça çalış örgün öğretimden çok farklı sınavlar,
ben dersin birinde yarın 1 puanla kaldım,
itiraz hakkın yok ne gelirse kabul etmek zorundasın,şimdiden yavaştan başla en azından günde 1 saat bak derslere sınavlar nisanın 4 ve 5inde oluyo...:delphin::delphin:

amin yellow sağol tatlım bütün öğrencilere inş,
dedim ya aöf farklı biz örgün öğretimin kıymetini bilmemişiz,
bunun ii olan tek yanı okula gidip gelme derdi yok o...

bengicim senin kız sonra kreşe çok çok alışırda bu seferde hafta sonları da gitmek ister..1 2 güne daha düzene girer canım inşallah:1hug:

funda geberdirim seni çok yeme soda iç su iç bol bol yeşil çay iç ama yemeğe saldırma lütfen ya,
ericez biz kızlar kaç gündür ne haldeyim bileseniz varya,
benim regl dönemimde tatlı çikolata krizlerim tutar inat ettim yemiyorum,ağzıma sürmüyorum bile nasıl dayanıyorum gelin bana sorun ama onuda,
sizde azmedin ya lütfen gidek şu takımlardan mezun olup beşka kıslar gelsinler...

fıstık arkadaşlarım fıstık arkadaşlarımhihoyyyt
az önce bir kase arpa çorba içtim sonunda...midem üşümüş ayol çok soğuk buralar bugün ve yağışlı kapalı..tamamen depresif yani

hayalcim sen bizi ihmal ediyosun söliyim...başka takım arkadaşlarımızında ihtiyacı var tamam senin muhabbetine ama bizim de var ihtiyacımız sanananiknanik

gülercim iyi akşamlar canım...akşamları benim için de sorun oluyor ya...iştahım açılıyor akşamları çok kızıyorum kendime:a015:

yellow ben hep sizleyim be tatlım siz hayal dedinizde ben ne zaman gelmedim cevap vermedim burda olduğum sürece tatlımcım,
fundam tamam tatlım sabah erkenden ne yedin yascan bana,
akşamda en az 50 mekik borcun var bana hade görem seni,sabah sorcam,
yellow sende sporu bıraktım dedim fark etmedim sanma seben ne olursa olsun ben anlamam çok ciddi sağlık problemi olmadıkça en kötü 25-50 tane yarım mekik çek akşamlar ok mi...

yellow akşamları açılan iştahına deki hayal gelirse boğazıma kolunu sokarmış yememem gerek de emi:)
bende kaçar yavaştan herkese hayırlı akşamlar,yağmur azaldıysa yürüyecem hoş azalmadıysada yürüyecemde inş azalmıştır sinüzit mahveder beni yoksa CANda tabe :roflol:...
akşam kaçıran yarın gözüme gözükmesin uyarmadın demeyin,
öpüyorum sizi...

hayalcim canım benim yaa...hemen yetişir zaten :1hug:
canım mekik olayına girmem gerek evet..ayrıca spora tekrar başlıyorum 2..3 gün aradan sonra..çünkü çok sıkılaştırıyorkaydirigubbakcemile4

yellow akşamları açılan iştahına deki hayal gelirse boğazıma kolunu sokarmış yememem gerek de emi:)

:roflol::roflol::roflol:

merhabalar ben misafir olarak topikleri geziyordum hayal gözlünün mesajını okuyunca kendimi tutamadım hayalcim kolun değmişken :roflol::roflol: benim yanımada bi uğrasan

iyi akşamlar

kızlar bugün çok çabuk geçtianlayamadım
kızım önce kreşte eve gidelim dedi durmak istemedi
sonra ablasını yanında bıraktım
ondan sonra sorun olmamış şükür
sabah çoookk az bir kahvaltı yaptım
öğlen çeyrek arsı döner yedim 10 30 gibi 3 tane eti form yemiştim hepsi bu
şimdi yemek yapmam lazım
hepinizi seviyom ve çoookk öpüyom

OO BENGİİ HANIMM ÇOK ÇABUK ADAPTE OLMUŞSUNUZ İŞ HAYATINA....ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM...

TOPRAK SUU SEN ADRES VERMESEYDİN ZATİİ HAYAL BULURDU SENİ MERAK ETMEkaydirigubbakcemile3

KIZLAR ÇOK YOĞUNDUM ARA YAPMADIM DAHA EWE GİTMEDEN Bİ PORTİ YİCEM...

ÖĞLENDEDE ISPANAK DEMİŞTİM AMA 1 TABAK MAKARNA VE 1 KEPÇE ÇORBA İÇTİM...İĞRENÇ YAPMIŞ ISPANAĞI MİDEM KALKTI YİYEMEDİM WALLA ALLAH GÜNAH YAZMASIN

Back