• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

esmerim canım hiç bir şekilde koku olayı olmuyor sarımsagı çiğnemiyoruz çünkü...direkt yutuyoruz..canım benim sarımsaklarda seninkiler gibi ikiye bölüyorum bazen 3 e..genelde sabah 2 tane yutuyorum küçük...öğleden sonra diğer kalanı sallıyorumŞeniz

yaa kızlar çok yoğun bizim işler.. ben giremiyorum doğru düzgün...
böyle bi giriyorum bi cevap yazıp çıkıyorumkaydirigubbakcemile3
şimdi öğle yemeğimi yemeğe gitcem..
1kase çorba
ıspanak yoğurtlu ve 1dilim ekemk yicem

esmerim afiyet olsun tatlım,
yellow göriciiiz şekerim sen zayıfla ben seni günde 10 kez tebrik ederim :)
izmir o canavarı sen yen o seni yenmesin tatlış,eferim sana:)...

kaç kez öğlen yemeğimi yazıyım diye geldim gittim bi türlü yamadım ya:)

salata yaptım içine 2 sosis doğradım haşlayıp yedim afiyetnen,çok doydum şükür...

Afiyet olsun hayalim
ben de ara yapamadım bugün çok acıkmıştım
brokoli yağsız bol limonlu
makarna haşlama yağsız az tuzlu
bir tavuk but (arkadaşım fırında yapmış)1-2 parça patates hiç ekmek yemedim
çok doydum allaha şükür
ardından soda içtim limonluydu amanin bi baktım 75 kalori pişman oldum ama sadesi yoktu ...

izmirli bizim de işler yoğun kolay gelsin şekerim ben de artık canavarı engelleyebiliyorum:))

nurcum canım çıtır hatunlar olacaz inşallah yaza kadar:)))

hanifem nasılsın canım kanatları çok abartmayasın ha:)))

şahnurum geçmiş olsun canım ya bu oğlanı allah korusun da bi daha hasta olmasın kuzum...

eee nurcan kamer pınar ayyüce şebnem esra
hadi yediklerinizi dökülün bakalım:))) dimi hayalcim...

bu arada öğleden sonra bi elmam var ara olarak
işlerim yoğun giremeyebilirim ama pencerem açık:)))

kızlar varmısınız bu hafta takımımızı ilk 3 e sokmaya...

valla tebrikler fgulercim...
bende sadece regl dönemlerimde canavara eşlik ediyorum oda tatlı olarak ama..
mesela bu hafta regl dönemim... ve ben saat başı tatlı yemek istiyorum...
samimi bi arkidişim var işyerinde o kendine çikolata aldığında miniicik alıyorum ve dakikalarca ağzımda yuvarlıyorum onuhihoyyyt

canavarla yakınlığım bundan ibarettirkaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız?keyifleriniz,diyetleriniz nasıl?

juju kardeşinin nişanı olacaktı ocak sonunda herhalde olmustur.hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.birde hamile olsam bile demişsin ya çalışmalara başlamışsınız sanırım..çok uzun zamandır istiyordun..inşallah en kısa sürede hamiş olursun Şeniz

esmeralda senin çizelgende gözümden kaçmadı.68.8 süpersin kaydirigubbakcemile2

rehavet canım senin hamişliğin nasıl gidiyor?

hepinize başarılar diliyorum.öptüm kocaman kocaman Şeniz

valla fgulercim bu hafta değil ama haftaya cuma kendimdem beklentim çok büyük.. yürüyüşlerimi iyice sıkıya aldım her akşam iş çıkışı yürüyorum..
dün akşam yağmur atıştırıyordu izmirde ve ben ona rağmen yürüdüm..
siz düşünün ne kadar sıkı tuttuğumu..
bu hafta regl den kaynaklanan bi kilo duruşu yaşabilirim.. çoğunuzda bunu gördüm çünkü.. ama haftaya çok iyi olucak kendi açımdna bunları söyleyebilirim...

ama bu haftada elimden geleni hatta inanın fazlasını yapmaya çalışırım..
kimbilir belkide 1. oluruskaydirigubbakcemile5

hoşgeldin reyhanım..... öslemişim valla... nasılsın iisin değilimi senden haberler ver bakalım ne yapyon ne ediyon....

biz naşanı yaptık görümceyi evlendirdik... ve 2 aydır korunmuyorum bakalım kısmet ne zamana ise....

bu arada reyhanı görünce aklıma geldi burçinin de sizlere selamı var

hoşgeldin reyhanım..... öslemişim valla... nasılsın iisin değilimi senden haberler ver bakalım ne yapyon ne ediyon....

biz naşanı yaptık görümceyi evlendirdik... ve 2 aydır korunmuyorum bakalım kısmet ne zamana ise....

bu arada reyhanı görünce aklıma geldi burçinin de sizlere selamı var

bende seni ve hepinizi çok özledim canlarım..iyiyim..iş bulamadım artık da aramıyorum..yaza kadar iyi bir iş çıkmadığı sürece çalışmayacak gibi görünüyorum..gelen gidenim bu ara çok fazla açıköretim sınavlarım yaklaştı onlara çalışıyorum..onun dışında evde oturmaktan 2 kilo kadar aldım malesef.hemen önünü kesmeye başladım..nişan kardeşinin olarak aklımda kalmış.inşallah çok mutlu olurlar..

Reyhanım hoşgeldin şekercim gerçi sanırım gittin bile senden haber almak ne güzerl
burçin niye kendi söylemiyor selamını bakemm
bu arada öğlen ıspanak ve yoğurt yedim 1 dilim ekmekle
bakalım oğluşun ateşi çıkmamış şimdiye kadar inşallah çıkmaz bi daha

Back