• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

esmerim sağol tatlış sen yedinmi kanat ne yedin:),
ben burayı açık bırakıp markete gidip geldim büro için alışveriş yaptım yazmış olabilrsiniz cevap verdim ya demeyin birikmeden cevaplayım diye açık sayfaya baktım önce:)
funda sodadan bişi olmaz tatlış takma o kadar sen dikkat etmeye devam et bide yediğin içtiğin şeylerin kolorisine yemeden bak bida guzum emi:),afiyet solsun tatlım,
izmirim haftayada sana bakarız bide o zaman ama sen regl falan deme sık inan bana fark eder canımcım,
jujum bizi teyze bapcak:)...

jujum sen bizle ilgileniyon merak etme kasma kendini ya saçmalama,
zuzu şahnur afiyet olsun sizede fıstıklar hade ii toparladınız hade hade hadeeeeeeeeeeeeeee:)
biz bu azimle neler yaparız kilo nedir ki:)
ahleyar bakıyorum heman ne yasmışın bende seni öptüm ...

yakıda yeşil çayı benim içimden doğru biçeces biz funda hıh :)
sağol tatlım afiyet olsun bende soda içtim şimdi,
koca bi bardak su aldım onu yudumluyorum,
ben ecik ders çalışam gelerim öperim sizi...

selam arkidişler..az önce ara öğün olarak bir elma yedim ve bol bol cay ada içtim sabahtan beri..ama hiç su içtim mi hayır hiç içmedimkaydirigubbakcemile

esmerim canım hiç bir şekilde koku olayı olmuyor sarımsagı çiğnemiyoruz çünkü...direkt yutuyoruz..canım benim sarımsaklarda seninkiler gibi ikiye bölüyorum bazen 3 e..genelde sabah 2 tane yutuyorum küçük...öğleden sonra diğer kalanı sallıyorumŞeniz

izmirli bizim de işler yoğun kolay gelsin şekerim ben de artık canavarı engelleyebiliyorum:))

nurcum canım çıtır hatunlar olacaz inşallah yaza kadar:)))

hanifem nasılsın canım kanatları çok abartmayasın ha:)))

şahnurum geçmiş olsun canım ya bu oğlanı allah korusun da bi daha hasta olmasın kuzum...

eee nurcan kamer pınar ayyüce şebnem esra
hadi yediklerinizi dökülün bakalım:))) dimi hayalcim...

canım bildiğin 4 kanat yanında az bulgur salata bu kadar ama yarım pide yedim...akşama bişi yemicemm amaaaa gerçektenn

hayalcim seni mi kırcam tatlı kızzz:içelim:
hayal bu arada ne zamandır sölicek oluyom unutuyom sen mükemmel kilolar vermişsin ya hani..mfotoların varmı canım..çok merak ediyorum da:nazar:

gülercim canım ben yeşil çayda çaykurun bergamot aromalı tenekede olanı kullanıyorum..onun haricinde papatya çayı..form çay,elma çayı,nane limon aldım..bunların hepsi lipton ..en iyi lipton gibi geliyor bana...sanki diğerlerine göre aroması daha yogunkaydirigubbakcemile5
bunun haricinde ıhlamur adaçayı kekik tüketmeye çalışıyorum bunları ot çaydan yapıyorum..ama bunları çok sık içince hiç su içesim gelmiyor:dilcikar:

heeee bu arada sabahtan beri masada oturduğum yerde bacaklarımı kaldırıp indiriyorum 1500 çift yaptım ama görseniz nasıl korkuyorum biri görcek de bu delü napıyor dicek diye ödüm kopuyo. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
fundacık ben doğuşun aldım poşet berbattı tadı acımsı falan,
benim sürekli ot çöp aldığım bi aktar var ona dedim abla onların bazısında yaprak bazısında tohum olur bildiğin yerden açık al dedi,
ben artık yeşil çayı açık alıp kendim 3 dk demleme usulüyle yapıyorum tatlım,
süzgeçli bardaklar varya aldım onlardan 1 tatlı kaşığı çaya sıcak suyu doldurup 3 dk bekletip içiorum ve tadıda güzel valla poşetlere göre hatta süper,
jujumda demleme içiyodu en son...

yellow ben daha önce resim koydum kıs sen görmedin mi,
zuzu bende karnımı içime çekip bırakıyorum arda,
geçende betüşü yanak eritmek için bişi tarif ettim oda iş yerinde yapmış o daha komik bi hareket yanındaki kıs dönüp kafasını çeviriyomuş bakmış tip tip...

Back