• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kuzu şekerim regli durumun ne gecikme varmı???? öle hemen miğde bulanmaz benim bildiğim hamileliklte... Ben haftaya regli olmalıyım onu bekliyorum eğer olmazsam bilinki ben hamişim.....
jujummm yaaaa heyecanla haberini bekliyoruzzz...
hanifecim şimdi çektim ama benim tel bilgisayarların bluetooth unu tanımıyor nedense..eşim gelsin onun tele atarım ordan bilg.yüklerim koyarım canım...
tamam tatlımmm..

zuzu açlıktan olabilir tatlım iki lokma bişey at ağzına,
esmerim hade süper olcen hade...
ewett canımmm gerçekten toparlandımmm...
jujum ben doğumdan sonra adet olmadım ah bir olsam sabırsızlıkla bekliyorum ya...
Ama hamile değilimdir herhalde bak içime kurt düşürdün....
walla kuzum dikkat et en tehlikeli dönem emzirme dönemi 2.kazara kalan çoğunlukla böyle kalıyo....tanıdığım çok var öyle...
esmerim zaten sorun eve gidince başlıyoya,
yemede evde oluyo
spor yapacam deyip yapamamada senağlama...

Hadi o zaman şebo asıl reglin biter bi kaç güne bende olup kurtulsaydım bi...
walla anama uğramıcamm direk oğlanı alıp yukarı çıkıcam kesin kararlıyım...
hanifem sevindim vallla hadi kuzum bu hafta toplla kendini ....
Ohhh hayalin regl dönemi geçtim kısım ben seni hihoyyythihoyyyt

şebnemcim hoşgeldin ,tatil yaptın ii dinlenmişsindir gezdirdin mi çocukları ...
sağoll canımmm bende bu gün bi enerjiğim....

Nurcanımmm hoş geldinnn

şebomm senide öpüyorumm

hanifem kalmana çok sevindimmmmm

şahnur geçmiş olsun canım yaa.

ya ne bunlaltıcı bi hava var ankarada her yer kar kara bulut kaplı.içim sıkıldı

kızlar ne var ne yokkk

aman hanife sus kız ağzından yel alsın.
ben daha biriyle başa çıkamıyom.
Allah isteyenlere versin.
Ben bir kendimi toparlıyım hala toparlayamadım zaten....

şebo hoşgeldin tatilin nasıl geçti canım
hanifem ya seni hiç bırakırmıyız azmin elinden hiç bişey kurtulmaz devam güzelim yanındayız
hayalim nasılsın canım ya
ben bu sabah yarım dilim kepek ekmek ve lor peyniriyle kahvaltımı yaptım şimdi de hazır çorba içicem az ekmekle
kızlar aklınızda bulunsun hazır çorbalar çok az kalorili

selm kizlar

hanifem kaldigin icin cok sevindim canim benim

jujum sabirsizlikla bekliyorum hamilelik haberini ins vardir heee

kzlar hepinizi öpüyorum canlarim

vallahi bitanem süpper gözüküyorsun gerçekten inceciksin bir tek göbeğin var alt tarafta zaten hiç fazlalık yok bilinçli olmanın faydalarını görüyorsun işte cnm senin doğum sonrası bişeyciğin kalmaz ama senin sayende hamile olupta nasıl düzgün beslenildiğini öğrendim bunları hiç unutmayacağım ŞenizŞeniz

bu resmimde 4 hafta falan önce sanırsam..bu resmim mart anneleri göbeklerinde var..juju görmüştü önceden..
ImageShack - Image Hosting :: spa0383xt3.jpg

çok sağolunn kızlarr gerçekten hepinixii çok seviyorumm...

allahım bu kız öldürücek beniii bacaklara bak çıbık gibiiii.....bebiş doğdumu göbiş giderr manken gibi anne olursun merak etme...ekstra bişi yapmana gerek kalmıcak bile.....çok fit gördüm seni yahuuuu

kızlar sağolun utandırdınız beni:utangac: ama inanın öyle düşündüğünüz kadar az kilo almadım..1 aydır tartılmıyorum evde..dr dan dra artık..evde tartılmamaya karar verdim...15 kilo olmuş olabilirim yani...en son gittiğimde 13 tü çünkü..de son aylar alınıyor ya..şişmeye başladım yüzüm bile şişti..son aya kadar yüzüklerimi takıyordum şimdi zorlanıyorum..ayaklarım kocaman oldu..önceden çizmelerimi çok rahat giyerdim şimdi bileğin az üstüne çekiyorum ve acaip sıkıyor..
bide kızlar azda olsa yürüdüm..hiç yürümezsem 15 dk yürüdüm her gün..ortalama 30 yürüdüm 45 dk olduğu günlerde oldu...
ama artık karnımın sol alt kısmına dalak şişmesi gibi sancı ağrı giriyor yürürken...tempoyu düşürdüm..

Kızlar yemekte bulgur pilavı ve 3 adet köfte yedim.... Sonra çıktım 50 dk yürüdüm ohhh mis gibi... Ama ankaradan arkadaş çifte kavrulmuş getirmişti ara ara atıştırdım ondan küçük lokumlar inş abartmamışımdır....

yarım dilim kepek ekmeği yedim geçti gibi... ama azda olsa hala var bulantı...

juju sen istiyorsun galiba hamile olmayı değilmi yanlış mı biliyorum yoksam

VALLA HEM İSTİYORUM HEM İSTEMİYORUM FARKLI BİŞE.... ŞİMDİ HAMİLE KALSAM TAM TAŞINMA ESNASINA DENK GELECEK ÇOCUK HUZURSUZUM O BAKIMDAN HEM KARDEŞİM EYLÜLDE EVLENECEK OZAMAN KARNIM TAM BURNUMDA OLCAK İSTEDİĞİM GİBİ OYNAYAMAYACAM FELAN FİLAN... AMA BAKALIM KISMET NE ZAMAN OLUR BİLEMİYORUM... KORUNMAYI BIRAKTIK SADECE.... BENİM KORKUM EŞİM CAM SEKTÖRÜNDE ORADA ÇOK SICAK KESİMLERDE ÇALIŞIYORLARDI VE O AŞIRI SICAKLIK ÜREMEYİ ETKİLİYOR DİE SÖYLENTİ DUYDUM VE EŞİME BEN BASTIRDIM YOKSA O EVE GİRELİM ÖLE DİYORDU BEN DE BÖLE BASTIRINCA SANIRIM ODA İÇİNE KURT DÜŞTÜ Kİ KORUNMAYI KESTİK HAYIRLISI BAKALIM ....

ÖSGEM VALLA KISKANDIM KIZZZZZ SÜPER BİR GÖRÜNTÜ SADE BEBEK:CüvCüv: GÖRÜNÜYOR HERHANGİ BİR YERİNDE BİR ABARTI YOK VALLA .... SENDEKİ KİLO ŞİŞLİK BÜYÜK İHTİMAL SEN DOĞUR GÖRCEM BENS ENİ NASI ERİYOR KISA ZAMANDA... AAHH AHHH BENİM HAMİLELİLİĞİMDE HELE SON AYLARDA İLLET İKİZ SANIYORDU DUBA GİBİYDİM.:jeyyar:

beyazlilyum canım :nazar:ALLAH nazarlardan saklasın..sadece göbişin var..oda eminim hemen inicektir doğumdan sonra..baylıyorum imreniyorum sen gibi hamişlerea.s.
JUJU mun albümlerine ben de bakmak istiyorum arkadaşlar..ama bulamadım..nasıl bulucamkaydirigubbakcemile5

Back