• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

arkadaşlar ben hala öğle yemeği yemedim eşimin işyerindeyim yogunduk:Saruboceq:agzıma 2 tane kuru kayısı attım...çok kıymetli metabolizmam durmasınÇok üzgünüm çoook

Kuzum valla azmedince oluyor neden olmasın .... En ümitsizleri bile vermiş bir şekilde uğurladım ben... En çok hanifemi mezun edince sevinicem çünkü o çok ümitsizdi kendinden başaramıcanı sanıyordu ama bak liste başı neredeyse

funda ders çalışmaya başlamam gerek artık sınavlar göz açıp kapayıncaya kadar geliyo,
4 dersim var çalışmam gereken,artık siteden ara ara ayrılıp çalışcam tatlım,
kitabımı getirdim buraya evde zor oluyo burda kimse yok rahat çalışabiliyorum...

Selam kızlar öğleyin gittim geldim ama hala halsizliğim devam ediyor
özgem maşallah tyaaa hiç fazlan yok canım
hanifem kalmana sevindim canım ebnim
kızlar kafamı toplayamıyom yaa kusura bakmöayın
jujum şimdi yapsan bi test çıkmazmıkine hadi bakalım hayırlısı olsun

Amanin sınav deme hayalim bende açıköğretimliyim bitiremedim gitti borçlu 3. Sınıfa geçtim...

şahnurum emin değilim haftaya beklicem regli oldum oldum olmadım hamişim...

Valla hayalim bilemiyom aslında tam ters bir zaman hamiş olmak için ama ne bilem ... Aman olcekse olsun bari dedik sadlık.....

Bende iktisat 3 hayalim kıs nası çalışıyon ben sıkılıyom

jujum bende işletme 3. sınıftayım geçen sene kaldım ya 4 dersim kaldı bu sene inş verirsem geçeceğim bende ,
yav geçecek kadar versem gene razıyım ya,
nisanda sınavlar yavaştan bakmak lazım artık geçmem gerek bu sene artık yav...

jujum hayırlısı bakalım istiyorsan olur inş,
kıs nerde çalışmak daha sabahtan beri 1 sayfa baktım demin çıktım burdan baktım yemek yaptım yedim vs daha yok geri siteye geldim işte,ama çalışmam gerek...

Aynen valla hayalim kıs ben hiç çalışmadan giriyom her sene herif bana bir kızıyor sorma bu sene son verdin verdin yoksa birdaha para yatırmana müsade etmem dedi bakalım bende vermem lazım çalışam biraz

jujum valla benimde CANım diyoki hayatım hiç birşeyi unutmuyorsun birazda dersler için kullan nolur bitir artık başka çaren yok bitcek bu okul sene kaybetme bari dio,
bu sene geçmem lazım Allahın izniyle çalışıp geçecem inş,
sende çalışmaya gayret et jujum ya bitirelim artık,
ben geçen sene çalıştım ama sınavlar fiyaskoydu vizeler yüksekti ama finaller beni mahvetti 2 dersten geçebildim...

amin fundam sağol,
benim geçen sene açık öğretimde ilk senemdi sınav sistemi vs çok tuhaf gelmişti,
bu sene çömezliğim çıktı inş okulda bitcek seneye alcam diplomamı oh dicem Allahın izniyle...
sanada çok geömiş olsun darısı bize olsun inş amin...

amin zuzum inş,
zuzum bende senle aynı durumdayım dersede bakamadım valla içimden gelmedi,
napcam şaştım akşam olsada çıksak eve gitsek,
bügün benim yürüme işide yaş sabahtan beri kesilmeden yağmur yağıyo,akşam benim çıkış saatime 1 saat dursa yetcek...

Back