Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

(pınar ve hayal) bakalım bu çekişmenin birincisi kim olcek????:1shok:
devamı cuma gününe izleyin ve görün :sm_cool:

ahleyar o halsizlik hali çoğumuzda var be tatlım az gayret etmeye çalış,
dün spor yapcam dedim dedikten 1,5 saat sonra başladım ha şimdi ha az sonra,
fundan yapcan tabe spor işe yarar düzenli yap sen...

fguler, ahleyar_22, Esmeralda+, hayal gözlü+, open_sea, simiryna+
MAŞALLAH:)))
HAFTA SONU KAHVALTILARIMI GÜZEL YAPTIM ÖĞLE YEMEĞİ YEMEDİM ARA OLARAK MEYVE YEDİM BİTKİ ÇAYLARIMI İÇTİM AKŞAMA SALATA ÇORBA AMA PİLAVI BİRAZ KAÇIRDIM SANIRIM GECE YAPTIĞIM SPORLA TELAFİ ETMİŞİMDİR UMARIM

zuzu tabiki ben kim olcek hıh...:)roflol:...

hayal gözlü, ahleyar_22+, BeyazLilyum, Esmeralda+, fguler+, kuzuzuzubambino+, open_sea+, sebnemselayfurkan, yellowdaisy

hay maşallah kadrıya bakın:)...

pınarcım o foto 55 kilo iken fian canım...o zaman bile yombik oluyorum ben aslındasırnaşık şeyama asıl en düşük görebildiğim kilo 50 dir...ahhh ahhh 55 değil 60 bile olsam razıyım su anda:teytey:

günaydın kızlar nasılsınız..havalar bir öyle bir böyle..bir güneş açıyor içim açılıyor,bir lodos yağmur çıkıyor kasvet kaplıyor içimi...
ayy kızlarrr beni heyecan basıyor artık az kaldı yaa.3 haftaya doğururum..hadi gelmeyeceğim diye tuttursa en fazla 4 hafta...
acaba ne zamana doğururum...daha karnım aşağı inmedi gerçi..

sizin diyetler nasıl gidiyor..bahar yaklaşıyor,daha bir enerji gelir vücudumuza...işiniz daha kolay olur inş...hadi bakalım yaza fıstık gibi hatunlar olun(olalaım,kendimde dahil tabi:roflol:)

öptüm hepinizi kolay gelsin

ahleyar_22, BeyazLilyum+, Esmeralda+, fguler, hayal gözlü+, kuzuzuzubambino+, open_sea+, sebnemselayfurkan+, yellowdaisy+

masllah masallah valla bune güzellik herkes burda hepinizi öpüyom kizlar

60 olursun hayatım 10 kilo hiçde zor değil sadece biraz sabır ve azim gerekli karar vermek en önemlisi tabiki ama burada olduğuna göre sen bunu yaparsın cnm ...

kamerim dikkat et hastalanma valla atamıyor insan sonra üstünden ...
şahnurum sanada çok geçmiş olsun cnm valla insan gözünü açamıyor bilirim
...

Allah bir avazda kurtarsın canım....
Az kaldı heyecanlanman gayet normal....

beyaz lilyum canım ne tatlısın 3 hafta kalmış bebişine kavuşmana...RABBİM sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin canım bebişinia.s.

lilyum hayırlısıyla doğur kıs inş.sorun olmadan al bebişi kollarına ilk gündende dikkat et bence diyete yoksa ölece kalır ve baya zorlar malum...

cnm allah hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin bebişine ,şimdi merak var sende neye benzicek kime benzicek nasıl bişey olcak ayy ne heyecan ....

saolun canlarım inşallah sağ salim kavuşurum kızımaaa...

hayal sorma canım nerdeyse 2 haftadır diyet listelerini dolaşıyorum..tam olarak uymayacağım tabiki...dr lar çok zararlı diyorlar..
yine şuan yediğim gibi devam ederim...biraz daha kısarım belki
günde 1 dilim ekmek yiyorum sadece..bazen 2 oluyor..kepek ekmeği yiyorum..bol süt yoğurt tüketiyorum...yeşillik salata falan az zeytinyağlı,bol elma sirkeli yiyorum
protein destekli besleniyorum...
ama normal doğum yaparsam toparlanmam ve spor yapmam daha kolay olur..
yürüyüş piltes falan yapmayı düşünüyorum
arkadaşım 3 ayda 18 kilo vermişti bol su ve komposto içerek..yemeğinide normal yedi..abartmadı emziriyorum diye...
bende süt arttırıcı hemde ödem atıcı formüllere bakıyorum hep...
hemen çabalamaya başlamak lazım yoksa yapışıyorlar malum...

cnm allah hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin bebişine ,şimdi merak var sende neye benzicek kime benzicek nasıl bişey olcak ayy ne heyecan ....

ayyy sorma....eşimle sürekli diyoru kime benzeyecek,nasıl olacak diye..gerçi onlar 10 aylık olana kadar 40 şekil değiştiriyorlar nerdeyse...
ama dudaklar aynı babası...delikafadulden hep diyordum dudakları sana benzesin seksi olur diye:roflol:
eşimde kızıyordu..kızıma öyle deme uğraşması zor olur diyordu-tatlicadiarzu-
küçük ve kalın dudakları vardır eşimin...4 boyutlu resmine baktık aynısı yaasırnaşık şeybaşka bişeyi o kadar belli değildi amabenneyaptımki..eli hep kulağında...ne zaman ultrasonu açıyor biz bakarken hemen elini kulağına koyuyor..uslu kız rolü ypıyorkaydirigubbakcemile3 ama hiç te öyle değil valla..hissetmeye başladığımdan beri kıpır kıpır..şimdi büyüdü ya nasıl ittiyor canımı acıtıyor...yerinde durmuyor..galiba yaramaz bir kız bizi bekliyor:bbo:

bu arada hanifem seni takımdan çıkarmıyorum canım.. şahnura tanıdığım şansı bir kereliğine sana da tanıak istiyorum... lütfen üsülme biliyorum sen vermek için çabalıyorsun .. emeğin var

çok sağol jujumm ama ne bilimm şahnur bi istisnaydı çünkü vücuduyla ilgili sorunları vardı yani yemediği halde vremiyodu ama ben öle değilimki...ayrıca şimdi beni de affedersen tamının disiplini bozulur diyede çekiniyorum .... biraz ara vermek bana da iyi gelir belki....

bu sabah 2 grisini ve 1 kibrit peynir yedim 1 bardak şekersiz çay içtim...

bakalım yarışın galibi kim olucak....

yazmaya başlayalı epey oldu ama anca gönderiyorum...

şahnurum geçmiş olsun

Selammmmkm

Oku oku bitmedi ne yazmışsınız kızlar yaa.
İzinliydim bugün başladım. rejim konusunda da hırslandım doğrusu.

Bengicim işe başlıyormuşsun hayırlı olsun.

Yellowcum ev alan sendin dimi? İnşallah karıştırmamışımdır, hayırlı olsun güle güle oturun.

Özgecim az kaldı bakalım, güle güle al kızını kucağına.

şebo hoşgeldin tatlım,nasılsın moral motivasyon varmı giden kilon,
esmerim bence kal ve devam et sonuçta az kaldı bırakırsan ipin ucuda gider be tatlım toplamakta zor olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…