- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #2.221
inersin yellov merak etme az gayret hırs ve gırtlağını tut yeterpınarcım o foto 55 kilo iken fian canım...o zaman bile yombik oluyorum ben aslındasırnaşık şeyama asıl en düşük görebildiğim kilo 50 dir...ahhh ahhh 55 değil 60 bile olsam razıyım su anda:teytey:
özgemmmm walla ben belkide doğurduda uğramıyo bu kız diye aklımdan geçirmiştim....hayırlısı canım yaa son zamanlar hiç geçmiyo...canımmm kızlar erken geliyo haberin olsun.....son halinden bi foto gönderde bakalım epeydir yollamadın hiç...günaydın kızlar nasılsınız..havalar bir öyle bir böyle..bir güneş açıyor içim açılıyor,bir lodos yağmur çıkıyor kasvet kaplıyor içimi...
ayy kızlarrr beni heyecan basıyor artık az kaldı yaa.3 haftaya doğururum..hadi gelmeyeceğim diye tuttursa en fazla 4 hafta...
acaba ne zamana doğururum...daha karnım aşağı inmedi gerçi..
sizin diyetler nasıl gidiyor..bahar yaklaşıyor,daha bir enerji gelir vücudumuza...işiniz daha kolay olur inş...hadi bakalım yaza fıstık gibi hatunlar olun(olalaım,kendimde dahil tabi:roflol:)
öptüm hepinizi kolay gelsin
kızlar bu arada gülbeyza 20 kilo almıştı..son zamanlarda konuştuğumuzda çok zorlanıyorum acaip ödem topladım diyordu..doğumdan sonra 10 gün içinde 16 kilo vermiş.:1shok: demekki gerçekten çok ödem toplamış...4 kilosu kalmış..oda bişey değil..verilir kısa zamanda..bakalım biz ne halt yicez..ben ödemden çok yağ bağlamışım gibi geliyor:roflol:
çok sağol jujumm ama ne bilimm şahnur bi istisnaydı çünkü vücuduyla ilgili sorunları vardı yani yemediği halde vremiyodu ama ben öle değilimki...ayrıca şimdi beni de affedersen tamının disiplini bozulur diyede çekiniyorum .... biraz ara vermek bana da iyi gelir belki....
bu sabah 2 grisini ve 1 kibrit peynir yedim 1 bardak şekersiz çay içtim...
bakalım yarışın galibi kim olucak....
yazmaya başlayalı epey oldu ama anca gönderiyorum...
şahnurum geçmiş olsun
ben 12 kilo aldım hamileliğim boyunca doğumdan geldimm 5 kilo gitmişti karnım hala şişti sezeryan olduğum için...6 ay evde kaldım ve hep 82 oldum yani hiç veemedim loğusalıkta benim için utanç verici evde olunda geleninde çok oluyo ye iç yat ohhh..o zaman dikkat etseydim bu kadar cebelleşmezdim...ama olsun ders oldu bana bi daha bu kadar çileyi göze alıpda 80 lere hayatta çıkmamben doğumdan önce 62 kilodum doğumdan çıktım 65'tim
bu durum çok kötü ya hamileyken almış olsam neyse benim hamileliğim bitti ben 9 kilo aldım.... çok sinir bozucu....
süper p niveya yaaa kıskandım şimdikkkk...bendede pc de var akşam yapsam mıkiimirmirmirmir..gündüz çok hevesli oluyorum akşam gidince onu yapcam bunu yapcam diye eve gidince bi miskinlik çöküyojujum öle artık hafta içi yürüyüş,fırsat buldukça nivea,
hafta sonuda nivea kesin öle artık maşallah bana:)...
canım hanifem..... en çok verenler listesinde tüm takımlar arasoında 2. sıradasın şimdi ben bu inisiyatifi sana tanımıcam da kime tanıcam.... yani sen az yol katetmedin .... sana 3. uyarınla takımda kalma hakkı veriyorum ama 4. uyarı alma hakkın yok ona göre.ç.. hemen toparlan ve kendine gel canım oldu mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?