Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu arada gülbeyza 20 kilo almıştı..son zamanlarda konuştuğumuzda çok zorlanıyorum acaip ödem topladım diyordu..doğumdan sonra 10 gün içinde 16 kilo vermiş.:1shok: demekki gerçekten çok ödem toplamış...4 kilosu kalmış..oda bişey değil..verilir kısa zamanda..bakalım biz ne halt yicez..ben ödemden çok yağ bağlamışım gibi geliyor:roflol:

pınarcım o foto 55 kilo iken fian canım...o zaman bile yombik oluyorum ben aslındasırnaşık şeyama asıl en düşük görebildiğim kilo 50 dir...ahhh ahhh 55 değil 60 bile olsam razıyım su anda:teytey:
inersin yellov merak etme az gayret hırs ve gırtlağını tut yeter
özgemmmm walla ben belkide doğurduda uğramıyo bu kız diye aklımdan geçirmiştim....hayırlısı canım yaa son zamanlar hiç geçmiyo...canımmm kızlar erken geliyo haberin olsun.....son halinden bi foto gönderde bakalım epeydir yollamadın hiç...

ahanda şuraya yazıyorumm sen 1 ay sonra eski özge olmazsan bende hanife değilimm...sendekii azimm kimde var kızz...sendeki azimin binde biri bende olsaa kaç kere mezun olup gitmiştim buralardankafamçokkarıştı

opennn canımcım sen bu aralar diyeti saldın farkındamısın tatlıymış kestaneymiş.... bence biraz dikkat etmeye başla....

sarı şeker aman ha sporu bırakayım deme bir bıraktınmı geri toparlayamıyorsun bak ben başlamaya çalışıyorum ama bir türlü başlayamadım

valla özgem sen çabuk toparlanırsın hamile iken bile abartmadın doğum sonrasında da bilinçli yiyeceksindir....

hayal bu arada şaşırdım valla nivea bady yapıyormuşsun amanin dutmasınkimse hayalimi.....

ben doğumdan önce 62 kilodum doğumdan çıktım 65'tim

bu durum çok kötü ya hamileyken almış olsam neyse benim hamileliğim bitti ben 9 kilo aldım.... çok sinir bozucu....

canım hanifem..... en çok verenler listesinde tüm takımlar arasoında 2. sıradasın şimdi ben bu inisiyatifi sana tanımıcam da kime tanıcam.... yani sen az yol katetmedin .... sana 3. uyarınla takımda kalma hakkı veriyorum ama 4. uyarı alma hakkın yok ona göre.ç.. hemen toparlan ve kendine gel canım oldu mu...

kuzu şekerim regli durumun ne gecikme varmı???? öle hemen miğde bulanmaz benim bildiğim hamileliklte... ben haftaya regli olmalıyım onu bekliyorum eğer olmazsam bilinki ben hamişim.....

hanifecim şimdi çektim ama benim tel bilgisayarların bluetooth unu tanımıyor nedense..eşim gelsin onun tele atarım ordan bilg.yüklerim koyarım canım...

jujum ben doğumdan sonra adet olmadım ah bir olsam sabırsızlıkla bekliyorum ya...
ama hamile değilimdir herhalde bak içime kurt düşürdün....

yarım dilim kepek ekmeği yedim geçti gibi... ama azda olsa hala var bulantı...

juju sen istiyorsun galiba hamile olmayı değilmi yanlış mı biliyorum yoksam

ben doğumdan önce 62 kilodum doğumdan çıktım 65'tim

bu durum çok kötü ya hamileyken almış olsam neyse benim hamileliğim bitti ben 9 kilo aldım.... çok sinir bozucu....
ben 12 kilo aldım hamileliğim boyunca doğumdan geldimm 5 kilo gitmişti karnım hala şişti sezeryan olduğum için...6 ay evde kaldım ve hep 82 oldum yani hiç veemedim loğusalıkta benim için utanç verici evde olunda geleninde çok oluyo ye iç yat ohhh..o zaman dikkat etseydim bu kadar cebelleşmezdim...ama olsun ders oldu bana bi daha bu kadar çileyi göze alıpda 80 lere hayatta çıkmam
jujum öle artık hafta içi yürüyüş,fırsat buldukça nivea,
hafta sonuda nivea kesin öle artık maşallah bana:)...
süper p niveya yaaa kıskandım şimdikkkk...bendede pc de var akşam yapsam mıkiimirmirmirmir..gündüz çok hevesli oluyorum akşam gidince onu yapcam bunu yapcam diye eve gidince bi miskinlik çöküyo

toparlanmasına toparlandımmmbu gün den itibaren yazıyorum işte yediklerimi.....ne bilimm içim rahat değil dün akşamda çok düşündümmm toparlan hanife toparlan hanife diye sayıkladım durdum

esmerim zaten sorun eve gidince başlıyoya,
yemede evde oluyo
spor yapacam deyip yapamamada senağlama...

hadi o zaman şebo asıl reglin biter bi kaç güne bende olup kurtulsaydım bi...

aynen jujum bu hafta bir kilo verince de şımardım galiba ama birde hafta sonu anneme gitmiştim onun yüzünden oldu ye ye deyip duruyorlar ama hayalle yarışıyoruz zaten bir kilo kesin vermeliyim ki bu cadı susssun ....

hanifem sevindim vallla hadi kuzum bu hafta toplla kendini ....
ohhh hayalin regl dönemi geçtim kısım ben seni hihoyyythihoyyyt

şebnemcim hoşgeldin ,tatil yaptın ii dinlenmişsindir gezdirdin mi çocukları ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…